Kasvu Open

Pk-yrittäjien iltapäivätapahtuma -Järki, tunteet & vastuullisuus 15.6.2022

Jaa
Kasvu Open järjestää yhdessä kumppaniensa Varman ja Nordean kanssa pk-yrittäjille suunnatun Järki, tunteet & vastuullisuus –tapahtuman. Tapahtuman teemoina ovat rahoitus, työhyvinvointi ja yritysvastuu.

Tapahtuman tavoite on yhdistää yrittäjät ja asiantuntijat, joita yhdistää tahto vastuulliseen liiketoimintaan nyt ja tulevaisuudessa.

TAPAHTUMASSA YRITTÄJÄT 

  • osallistuvat asiantuntijoiden vetämiin roundtable-sparrauksiin,
  • verkostoituvat asiantuntijoiden ja muiden yrittäjien kanssa,
  • kuulevat Sulapac Oy:n  toimitusjohtaja Suvi Haimin keynote-puheenvuoron.

Katso ohjelma ja roundtable-teemat tästä.

Tapahtuma alkaa kello 12.30 ja päättyy kello 16.15.
Tapahtumapaikka: Työeläkeyhtiö Varma, Salmisaarenranta 11, Helsinki. 

Tapahtumassa on rajallinen määrä paikkoja. Tapahtuma on maksuton.

LISÄTIEDOT

Inka-Sofia Hokkanen
Kasvu Open 
+358 50 434 9943
inka-sofia.hokkanen@kasvuopen.fi

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Kuvat

Linkit

Tietoja julkaisijasta

Kasvu Open
Kasvu Open
Kauppakatu 39
40100 Jyväskylä

050 304 6794http://www.kasvuopen.fi

Kasvu Open tarjoaa monipuolisesti palveluja yrittäjille, joilla on kiikarissa liiketoiminnan kehittäminen ja kasvu. Kasvu Openin palveluiden ytimessä on liiketoiminnan sparraus.

Vuonna 2018 Kasvu Openille myönnettiin Tasavallan presidentin kansainvälistymispalkinto sekä European Enterprise Promotion Award, joka on Euroopan komission jakama tunnustus menestyksekkäimmille yritystoiminnan ja yrittäjyyden edistäjille.

Kasvu Openin valtakunnalliset kumppanit ovat: Nordea, Business Jyväskylä, If, Keski-Suomen Liitto, KPMG, KPY, Staffpoint Executive, Technopolis, Varma ja Yksityisyrittäjän säätiö.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Kasvu Open

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme