ELY-keskukset

Pohjois-Pohjanmaan ELY-keskuksen rahoitusyksikön päälliköksi on valittu Pasi Loukasmäki (Kainuu, Lappi, Pohjois-Pohjanmaa)

Jaa

Rahoitusyksikön päällikön tehtävä on määräaikainen ja kestää viisi vuotta.

Insinööri (ylempi AMK) Pasi Loukasmäki.
Insinööri (ylempi AMK) Pasi Loukasmäki.

Pohjois-Pohjanmaan ELY-keskuksen rahoitusyksikön päälliköksi on valittu Insinööri (ylempi AMK) Pasi Loukasmäki. Tehtävä on määräaikainen ja kestää viisi vuotta. Loukasmäki aloittaa 7.4.2022 tehtävää pitkään hoitaneen Eija Virtasalon jäädessä ensin vuosilomalle ja myöhemmin syksyllä eläkkeelle.

Avoinna olleeseen rahoitusyksikön päällikön tehtävään tuli kaikkiaan 42 hakemusta.

Rahoitusyksikön päällikkö vastaa rahoitusyksikön asiantuntijatiimin johtamisesta sekä yksikön tulostavoitteiden määrittelystä ja seurannasta. Rahoitusyksikössä käsitellään EU:n ja kansallisten varojen käyttöön liittyviä rahoituspäätöksiä. Lisäksi hän johtaa Suomen rakennerahasto-ohjelman vaikuttavuutta ja tehokasta toteutumista Pohjois-Suomen alueella.

Johdettavakseen Loukasmäki saa monipaikkaisen työyhteisön ja asiantuntijatiimin, joka toimii Pohjois-Pohjanmaan lisäksi Lapin ja Kainuun maakunnissa. Tehtävänä on myös kehittää rahoituksen vaikuttavuutta sekä elinkeinoelämän kestävää kasvua ja kilpailukykyä yhteistyössä laaja-alaisen verkoston kanssa Pohjois-Suomessa.

Loukasmäellä on pitkä kokemus päällikkö- ja johtotason tehtävistä liiketoiminnan ja yritystalouden parissa niin julkisella kuin yksityisellä sektorilla. Lisäksi hänellä on eri työtehtävien kautta laaja tuntemus sidosryhmäverkostoista ja yhteistyöstä eri toimijoiden kanssa.

Uuteen tehtävään hän siirtyy Kainuun ELY-keskuksen yritys- ja työvoimapalvelut -yksikön päällikön virasta.

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Pohjois-Pohjanmaan ELY-keskus
ylijohtaja Jonas Liimatta
p. 0295 038 494, jonas.liimatta(at)ely-keskus.fi

Kuvat

Insinööri (ylempi AMK) Pasi Loukasmäki.
Insinööri (ylempi AMK) Pasi Loukasmäki.
Lataa

Tietoja julkaisijasta

ELY-keskukset ovat valtion viranomaisia, jotka edistävät alueellista kehittämistä hoitamalla valtionhallinnon toimeenpano- ja kehittämistehtäviä alueilla. ELY-keskukset hoitavat elinkeinoihin, työvoimaan, osaamiseen sekä liikenteeseen ja infrastruktuuriin että ympäristöön ja luonnonvaroihin liittyviä tehtäviä. ELY-keskukset kehittävät ja tukevat taloudellista, sosiaalista ja ekologisesti kestävää hyvinvointia.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta ELY-keskukset

Vesistöjen kunnostusta ja hoitoa vauhditetaan yhteistyöllä (Kainuu, Lappi, Pohjois-Pohjanmaa)11.5.2022 09:39:53 EEST | Tiedote

Vesistöjemme hoito vaatii jatkuvaa ja pitkäjänteistä panostusta. Miten vesienhoito- ja kunnostushankkeisiin voi saada rahaa ja tukea? Mitä voimme tehdä lähivesistöjemme hyväksi? Entä miten ja miksi kuntien pitäisi osallistua vesienhoitoon? Pohjois-Suomen vesienhoidon toimijat kokoontuvat vesienhoito- ja vesistökunnostusseminaariin Rovaniemelle 24.-25.5.2022.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme