Pohjois-Pohjanmaan ELY-keskus

Pohjois-Pohjanmaan ELY-keskus esittelee yleisötilaisuudessa suunnitelmaa Alassalmen jäälleajoteiden lakkauttamisesta (mt 39013) Vaalassa 22.2.2023

Jaa
Pohjois-Pohjanmaan ELY-keskus laatii tiesuunnitelmaa ”Maantien 39013 Alassalmen jäälleajotiet lakkauttaminen, Vaala”. Suunnitelma laaditaan yhteistyössä Vaalan kunnan kanssa.
Karttaan on merkitty lakkautettavat jäälleajotiet.
Karttaan on merkitty lakkautettavat jäälleajotiet.

Suunnitelman tavoitteena on lakkauttaa maantienä lossiyhteyden korvaavat jäälleajotiet, joita ei enää käytetä lossia korvaavana yhteytenä.

Suunnitelmaluonnosta esitellään 22.2.2023 klo 17–18 Vaalan kunnan valtuustosalissa, osoitteessa Vaalantie 14. Tilaisuudessa voi tutustua luonnoksiin ja esittää niistä mielipiteensä. Tilaisuudessa esitettäviin aineistoihin voi tutustua 16.2.2023 alkaen osoitteessa: vayla.fi/mt-39013-alassalmen-jaalleajotiet-lakkauttaminen-vaala.

Tilaisuus on avoin kaikille alueen asukkaille, maanomistajille ja muille asiasta kiinnostuneille.

ELY-keskus käsittelee tiesuunnitelman laatimiseen liittyen tarpeellisia henkilötietoja. Lisätietoja tietosuojakäytänteistä on saatavilla osoitteessa bit.ly/liikenteentietosuojaseloste.

Kutsu on julkaistu 16.2.2023 Pohjois-Pohjanmaan ELY-keskuksen verkkosivuilla osoitteessa www.ely-keskus.fi/web/ely/kuulutukset.

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Pohjois-Pohjanmaan ELY-keskus Jussi Sääskilahti, puh. 0295 038 288, sähköposti etunimi.sukunimi@ely-keskus.fi

Vaalan kunta Matti Kaikkonen, puh. 0400 855 954, sähköposti etunimi.sukunimi@vaala.fi

Kuvat

Karttaan on merkitty lakkautettavat jäälleajotiet.
Karttaan on merkitty lakkautettavat jäälleajotiet.
Lataa

Linkit

Tietoja julkaisijasta

Pohjois-Pohjanmaan ELY-keskus
Pohjois-Pohjanmaan ELY-keskus
Veteraanikatu 1
90130 Oulu

0295 038 000http://www.ely-keskus.fi/web/ely/ely-pohjois-pohjanmaa

Pohjois-Pohjanmaan elinkeino-, liikenne- ja ympäristökeskus on valtion viranomainen, joka edistää alueellista kehittämistä hoitamalla elinkeinoihin, työvoimaan, osaamiseen sekä liikenteeseen ja infrastruktuuriin että ympäristöön ja luonnonvaroihin liittyviä tehtäviä.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Pohjois-Pohjanmaan ELY-keskus

Pohjois-Pohjanmaalla helmikuussa 20 700 työtöntä työnhakijaa21.3.2023 08:10:18 EET | Tiedote

Työttömyys kääntyi Pohjois-Pohjanmaalla kasvuun syksyllä 2022 ja työttömien määrä on jatkanut kasvua alkuvuodesta 2023. Pohjois-Pohjanmaalla oli helmikuun lopussa 20 700 työtöntä työnhakijaa, mikä on 1 500 työtöntä enemmän kuin vuosi sitten. Lomautettujen määrä on edelleen korkea (2 300), mikä johtuu sekä heikentyneestä taloustilanteesta sekä talvikauden vähentyneestä työntekijätarpeesta. Avoimien työpaikkojen tarjonnassa on nähtävissä edelleen pudotusta aiempaan koko maakunnan alueella.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme