Pohjola Rakennus Group PRG Oy

Pohjola Rakennus Oy Infra toteuttaa urakan Espoon Kummelivuoressa

Jaa

Pohjola Rakennus Oy Infra ja Espoon kaupunki allekirjoittivat torstaina 22.6.2017 urakkasopimuksen Espoon Kummelivuoren kiertoliittymän ja ympäröivien katujen rakentamisesta. Urakkasumma on noin 4,3 miljoonaa euroa.

Espoon kaupungin tilaamassa hankkeessa Pohjola Rakennus Oy Infra toteuttaa Kummelivuoreen kiertoliittymän ja ympäröivien katujen saneerauksen. Lisäksi rakennetaan noin 400 metriä meluseinää ja teräsrakenteinen silta kevyen liikenteen käyttöön. Työt Kummelivuoressa aloitetaan heinäkuun aikana ja urakan on määrä valmistua loppusyksyllä 2018.  

Itäisessä Helsingissä Pohjola Rakennus Oy Infralla on käynnissä hanke Naulakalliossa. Helsingin kaupungin tilaamassa, noin 6,1 miljoonan euron urakassa työstetään Naulakallion alueen katuja ja vesihuoltoa. Lisäksi hankkeeseen kuuluu Tankovainion alueen esirakentaminen. Työt alueella on aloitettu huhtikuussa. Urakan on määrä valmistua kesällä 2018.  

”Olemme tyytyväisiä saadessamme toteuttaa hankkeita, joilla on merkitystä alueiden hyvinvoinnille ja infrastruktuurille. Pohjola Rakennus Oy Infra on onnistunut kasvattamaan toimintaansa tavoitteiden mukaisesti”, sanoo Pohjola Rakennus Oy Infran toimitusjohtaja Kalle Tamminen.

Pohjola Rakennus Oy Infra on perustettu vuonna 2015, ja se on osa Pohjola Rakennus-konsernia.

Pohjola Rakennus Oy Infran liikevaihto oli vuonna 2016 9,4 miljoonaa euroa. Ennuste vuodelle 2017 on noin 17 miljoonaa euroa.

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Toimitusjohtaja Kalle Tamminen, Pohjola Rakennus Oy Infra
Puh. 020 7759 600
Sähköposti: pohjola@pohjolarakennus.fi

Tietoja julkaisijasta

Pohjola Rakennus Group PRG Oy
Pohjola Rakennus Group PRG Oy
Ludviginkatu 3-5 B 14
00130 HELSINKI

020 7759 600, pohjola@pohjolarakennus.fihttp://www.pohjolarakennus.fi

Pohjola Rakennus on projektinjohtomallilla toimiva rakennusliike sekä aluesuunnittelun ja kiinteistökehittämisen asiantunteva kumppani, joka toimii Uudellamaalla, Pirkanmaalla, Hämeessä sekä Keski-, Itä- ja Länsi-Suomessa. Pohjola on rakentanut yli 10 000 kotia, ja olemme suurimpia asuntorakentajia Tampereen, Turun ja Jyväskylän alueella. Tällä hetkellä Pohjola Rakennuksella on yli 2000 asuntoa rakenteilla. Lisäksi toteutamme liike-, tuotanto- ja toimitiloja, infra- ja peruskorjauskohteita sekä Eloisa-konseptimme mukaisia senioritaloja. Konserni työllistää yhteensä noin 2 000 henkilöä, joista omaa henkilökuntaa on noin 200. Kasvatimme vuonna 2016 liikevaihtoa 51 % ja tänä vuonna tavoittelemme 250 miljoonan euron liikevaihtoa. Konsernin tavoitteena on olla johtava asuntorakentaja toiminta-alueillaan.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista jo ennen kuin ne uutisoidaan? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi yhtä aikaa suomalaisen median kanssa. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Pohjola Rakennus Group PRG Oy

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki STT Infossa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme