Pohjola Rakennus Oy Keski- ja Itä-Suomi

Pohjola Rakennus Oy Keski- ja Itä-Suomi aloittaa vanhan Keljon koulun alueen rakentamisen

Jaa

Pohjola Rakennus Oy Keski- ja Itä-Suomi vahvisti tänään keskiviikkona 6.9.2017 6150 kem2:n määräalan kaupan Jyväskylän kaupungin kanssa vanhan Keljon koulun alueen tontista. Alueen kaava vahvistui heinäkuussa 2017. Pohjola Rakennus Oy Keski- ja Itä-Suomi rakentaa vanhan Keljon koulun alueelle noin 130 asuntoa. Ensimmäisenä kohteena nousee Asunto Oy Jyväskylän Valkolanrinne.

Asunto Oy Jyväskylän Valkolanrinne
Asunto Oy Jyväskylän Valkolanrinne

Asunto Oy Jyväskylän Valkolanrinnettä päästään rakentamaan lokakuussa 2017. Kohteen on määrä valmistua loppuvuodesta 2018. Kohteessa on asuntoja yhteensä 37 kappaletta. Huoneistojen koot vaihtelevat 20m2 pikkuyksiöistä 75m2 saunallisiin kolmioihin.

Jyväskylän Keljon koulun aluekokonaisuus sijaitsee Keljon kaupunginosassa, noin kahden kilometrin päässä Jyväskylän keskustasta. Jyväskylän yliopistolle on alueelta matkaa noin kilometri.

”Keljon koulun alueen sijainti lähellä Jyväskylän keskustaa ja kivenheiton päässä Jyväskylän yliopistolta mahdollistaa monipuolisen kohderyhmän asunnoille. Lisäksi asuntojen vaihtelevat pohjaratkaisut tuovat tervetullutta valinnanvaraa asunnonhankkijoille”, iloitsee Tomi Jukola, Pohjola Rakennus Oy Keski- ja Itä-Suomen toimitusjohtaja. 

Lisätietoja:
Tomi Jukola, toimitusjohtaja, Pohjola Rakennus Oy Keski- ja Itä-Suomi
puh. +358 40 546 8322
tomi.jukola@pohjolarakennus.fi

Veli-Pekka Into, hankekehitysjohtaja, Pohjola Rakennus Oy Keski- ja Itä-Suomi
puh. +358 444 4210338
veli-pekka.into@pohjolarakennus.fi

Juha Metsälä, konsernijohtaja, Pohjola Rakennus Group PRG Oy,
puh. 041 4590 600
juha.metsala@pohjolarakennus.fi

Avainsanat

Kuvat

Asunto Oy Jyväskylän Valkolanrinne
Asunto Oy Jyväskylän Valkolanrinne
Lataa

Tietoja julkaisijasta

Pohjola Rakennus Oy Keski- ja Itä-Suomi
Pohjola Rakennus Oy Keski- ja Itä-Suomi
Kalevankatu 10 / Puijonkatu 22 B 4. krs
40100 JYVÄSKYLÄ / KUOPIO

http://www.pohjolarakennus.fi

Pohjola Rakennus Oy Keski- ja Itä-Suomi on osa Pohjola Rakennus-konsernia, joka on projektinjohtomallilla toimiva rakennusliike sekä aluesuunnittelun ja kiinteistökehittämisen asiantunteva kumppani. Pohjola Rakennus on rakentanut yli 10 000 kotia, ja se kuuluu suurimpiin asuntorakentajiin Tampereen, Turun ja Jyväskylän alueella. Tällä hetkellä Pohjola Rakennuksella on yli 2000 asuntoa rakenteilla. Lisäksi Pohjola Rakennus toteuttaa liike-, tuotanto- ja toimitiloja, infra- ja peruskorjauskohteita. Konserni työllistää yhteensä noin 2 500 henkilöä, joista omaa henkilökuntaa on noin 200. Konsernin tavoitteena on olla johtava asuntorakentaja toiminta-alueillaan.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista jo ennen kuin ne uutisoidaan? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi yhtä aikaa suomalaisen median kanssa. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Pohjola Rakennus Oy Keski- ja Itä-Suomi

Äänekosken ensimmäiset asumisoikeusasunnot rakenteille helmikuussa – Avain Yhtiöt ja Pohjola Rakennus Oy Keski- ja Itä-Suomi allekirjoittivat urakkasopimuksen27.11.2017 09:00Tiedote

Avain Yhtiöt rakennuttaa Äänekosken keskustaan Rautatienkadulle kaksi asumisoikeuskohdetta, joihin tulee yhteensä 77 asuntoa. Rakennusurakoitsijana hankkeessa toimii Pohjola Rakennus Oy Keski- ja Itä-Suomi. Rakentamisen on tarkoitus alkaa ensi vuoden helmikuussa, arvioitu valmistuminen ajoittuu kesälle 2019.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki STT Infossa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme