Pohjola Rakennus Oy Keski- ja Itä-Suomi

Pohjola Rakennus Oy Keski- ja Itä-Suomi rakentaa yhteensä yli 80 asuntoa Muurameen ja Kuopion Saaristokaupunkiin

Jaa

Pohjola Rakennus Oy Keski- ja Itä-Suomi aloittaa kesän korvalla kaksi kerrostalohanketta, joihin tulee kohtuuhintaisia koteja yhteensä 84.

Havainnekuva Asunto Oy Muuramen Joenhelmi.
Havainnekuva Asunto Oy Muuramen Joenhelmi.

Asunto Oy Muuramen Joenhelmi rakennetaan Jyväskylän seudulle muuttovoittoisen Muuramen keskustaan. Noin 10 100 asukkaan kokoiseen kuntaan muuttaa vuosittain lisää noin 150 asukasta, ja se on asukaslukuun suhteutettuna Suomen nopeimmin kasvavia kuntia. Joenhelmessä on asuntoja yksiöistä tilaviin kolmioihin. Asuntojakauma mahdollistaa monipuolisen kohderyhmän.

”Asunto Oy Muuramen Joenhelmen sijainti on tyypillinen meidän hankkeille, eli kattavien palvelujen ja hyvien liikenneyhteyksien varrella kasvukunnassa. Joenhelmi sijaitsee noin 250 metrin päässä uudesta kauppakeskuksesta, ja noin 200 metrin päässä terveyskeskuksesta. Myös Mäkelänmäen koululle on matkaa vain 100 metriä”, Pohjola Rakennus Oy Keski- ja Itä-Suomen toimitusjohtaja Tomi Jukola kertoo.

Kuopion Saaristokaupunkiin nousee kaupungin vuokratontille Asunto Oy Kuopion Keilantori hyvien kulkuyhteyksien päähän oppilaitoksista ja Kuopion keskustasta.

”Asunto Oy Kuopion Keilantorilta on kävelymatka kauppaan, kouluun ja päiväkotiin. Myös palvelutalo ja venelaiturit ovat vain kivenheiton päässä. Kohteen asunnot ovat kooltaan monipuolisia, ja ne on tehokkaasti suunniteltu”, Pohjola Rakennuksen Kuopion aluejohtaja Risto Pennanen kertoo.

Molempien kohteiden rakentaminen aloitetaan kesällä 2018 ja arvioitu valmistuminen on kesällä 2019. Sekä Muuramen Joenhelmi että Kuopion Keilantori ovat nyt ennakkomarkkinoinnissa.

Asunto Oy Muuramen Joenhelmi:

- Kuusikerroksinen kerrostalo
- Asuntoja yhteensä 28, joiden koot 27m2 yksiöstä 71,5m2 kolmioihin
- Pysäköinti toteutetaan pihapaikoituksena
- Kohde rakennetaan omalle tontille

Asunto Oy Kuopion Keilantori:

- Kahdeksankerroksinen kerrostalo
- Asuntoja yhteensä 56, joiden koot 25,0m2 yksiöstä 60,0m2 kolmioihin
- Pysäköinti toteutetaan pihapaikoituksena
- Kohde rakennetaan kaupungin vuokratontille

Lisätietoja:

Asunto Oy Muuramen Joenhelmi:

Veli-Pekka Into, hankekehitysjohtaja, Pohjola Rakennus Oy Keski- ja Itä-Suomi

Puh. +358 40 421 0338

veli-pekka.into@pohjolarakennus.fi

Tomi Jukola, toimitusjohtaja, Pohjola Rakennus Oy Keski- ja Itä-Suomi

Puh. +358 40 546 8322

tomi.jukola@pohjolarakennus.fi 

Asunto Oy Kuopion Keilantori:

Risto Pennanen, aluejohtaja, Pohjola Rakennus Oy Keski- ja Itä-Suomi,

Puh. +358 44 421 0360

risto.pennanen@pohjolarakennus.fi 

Tomi Jukola, toimitusjohtaja, Rakennus Oy Keski- ja Itä-Suomi

Puh. +358 40 546 8322

tomi.jukola@pohjolarakennus.fi

*****

Juha Metsälä, konsernijohtaja, Pohjola Rakennus Group PRG Oy

Puh. +358 41 4590 600

juha.metsala@pohjolarakennus.fi

Avainsanat

Kuvat

Havainnekuva Asunto Oy Muuramen Joenhelmi.
Havainnekuva Asunto Oy Muuramen Joenhelmi.
Lataa
Havainnekuva Asunto Oy Kuopion Keilantori.
Havainnekuva Asunto Oy Kuopion Keilantori.
Lataa

Tietoja julkaisijasta

Pohjola Rakennus Oy Keski- ja Itä-Suomi
Pohjola Rakennus Oy Keski- ja Itä-Suomi
Kalevankatu 10 / Puijonkatu 22 B 4. krs
40100 JYVÄSKYLÄ / KUOPIO

http://www.pohjolarakennus.fi

Pohjola Rakennus Oy Keski- ja Itä-Suomi on osa Pohjola Rakennus-konsernia, joka on projektinjohtomallilla toimiva rakennusliike sekä aluesuunnittelun ja kiinteistökehittämisen asiantunteva kumppani. Pohjola Rakennus on rakentanut yli 10 000 kotia, ja se kuuluu suurimpiin asuntorakentajiin Tampereen, Turun ja Jyväskylän alueella. Tällä hetkellä Pohjola Rakennuksella on noin 2000 asuntoa rakenteilla. Lisäksi Pohjola Rakennus toteuttaa liike-, tuotanto- ja toimitiloja, infra- ja peruskorjauskohteita. Konserni työllistää yhteensä noin 3000 henkilöä, joista omaa henkilökuntaa on noin 200. Konsernin tavoitteena on olla johtava asuntorakentaja toiminta-alueillaan. www.pohjolarakennus.fi

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Pohjola Rakennus Oy Keski- ja Itä-Suomi

Äänekosken ensimmäiset asumisoikeusasunnot rakenteille helmikuussa – Avain Yhtiöt ja Pohjola Rakennus Oy Keski- ja Itä-Suomi allekirjoittivat urakkasopimuksen27.11.2017 09:00Tiedote

Avain Yhtiöt rakennuttaa Äänekosken keskustaan Rautatienkadulle kaksi asumisoikeuskohdetta, joihin tulee yhteensä 77 asuntoa. Rakennusurakoitsijana hankkeessa toimii Pohjola Rakennus Oy Keski- ja Itä-Suomi. Rakentamisen on tarkoitus alkaa ensi vuoden helmikuussa, arvioitu valmistuminen ajoittuu kesälle 2019.

Pohjola Rakennus Oy Keski- ja Itä-Suomi aloittaa vanhan Keljon koulun alueen rakentamisen6.9.2017 15:46Tiedote

Pohjola Rakennus Oy Keski- ja Itä-Suomi vahvisti tänään keskiviikkona 6.9.2017 6150 kem2:n määräalan kaupan Jyväskylän kaupungin kanssa vanhan Keljon koulun alueen tontista. Alueen kaava vahvistui heinäkuussa 2017. Pohjola Rakennus Oy Keski- ja Itä-Suomi rakentaa vanhan Keljon koulun alueelle noin 130 asuntoa. Ensimmäisenä kohteena nousee Asunto Oy Jyväskylän Valkolanrinne.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki STT Infossa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme