Pohjolan Voima Oyj

Pohjolan Voima voitti Suomen innostavimmat työpaikat -kilpailun kategoriassaan

Jaa
Pohjolan Voima on palkittu parhaana organisaationa Suomen innostavimmat työpaikat -kilpailussa pienten organisaatioiden kategoriassa. Palkinto myönnettiin Eezy Flown toteuttaman henkilöstötutkimuksen vuoden 2022 tulosten perusteella.

- Me pohjolanvoimalaiset koemme työmme merkitykselliseksi, sanoo Pohjolan Voiman henkilöstö- ja lakiasioiden johtaja Tiina Nyström. Henkilöstötyömme kulmakiviä ovat vastuullisuus, luottamus ja osallistaminen sekä arvojemme mukainen toiminta. Olemme saaneet Suomen innostavimmat työpaikat -tunnustuksen tätä ennen jo kolmena vuonna peräkkäin, joten energinen meininkimme motivoi ja innostaa.

- Olemme pieni, noin 40 henkilön, fokusoitunut huippuammattilaisten joukko suuren, yli kahden miljardin taseen, vartijana. Arvomme taitavasti, luotettavasti, yhdessä ohjaavat kaikkea tekemistämme. Tosi huikea tunnustus ja kiitos tästä kuuluu kaikille pohjolanvoimalaisille, toteaa Pohjolan Voiman toimitusjohtaja Ilkka Tykkyläinen.

Henkilöstötutkimustulosten perusteella Pohjolan Voiman vahvuuksia ovat mm. strategian ja tulevaisuuden näkymien selkeä viestintä henkilöstölle, työhyvinvointi sekä päätöksentekoroolien selkeys.

Suomen Innostavimmat työpaikat on Eezy Flown vuosittainen tunnustus poikkeuksellisen hyvät henkilöstötutkimuksen tulokset saavuttaneille organisaatioille. Eezy Flow'n People Power®-henkilöstötutkimus nostaa esiin henkilöstökokemuksen, organisaation toimivuuden ja kulttuurin elementit niin ihmisten oman työn, yksikön toimivuuden kuin myös organisaation näkökulmista.

Katso videolta, miten pohjolanvoimalaiset kuvaavat työyhteisöään

Lisätietoja:

Tiina Nyström, johtaja, HR ja laki, Pohjolan Voima Oyj, tiina.nystrom@pvo.fi, puh. 050 360 0198

Katsoaksesi videon lähteestä youtu.be, anna hyväksyntä sivun yläosasta.

Avainsanat

Tietoja julkaisijasta

Pohjolan Voima Oyj
Pohjolan Voima Oyj
Mikonkatu 7 A5, PL 40
00101 HELSINKI

010 478 5000https://www.pohjolanvoima.fi

Pohjolan Voima on 80-vuotias suomalainen energiayhtiö. Olemme yksi Suomen suurimmista energiantuottajista – osuutemme maan sähköntuotannosta on noin viidennes. Tuotamme energiaa asiakkaidemme, kotimaisten teollisuus- ja energiayhtiöiden tarpeisiin vesivoimalla, lämpövoimalla ja ydinvoimalla. Teemme työtä hiilineutraalin Suomen puolesta ja olemme sitoutuneet vahvistamaan luonnon monimuotoisuutta. Tuottamastamme sähköstä hiilineutraalia on jo nyt 97 prosenttia ja suunta jatkuu. Missionamme on luoda ratkaisevaa voimaa kilpailukyvyn vahvistamiseksi ja huomisen parhaaksi. www.pohjolanvoima.fi

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Pohjolan Voima Oyj

PVO-Vesivoima suunnittelee Kierikin voimalaitokselle ultrakondensaattoria parantamaan vesivoiman säätökykyä6.3.2023 08:00:00 EET | Tiedote

PVO-Vesivoima suunnittelee ultrakondensaattorin käyttöönottoa Kierikin voimalaitoksellaan Iijoella. Ultrakondensaattori on lyhytaikainen energiavarasto, joka parantaa vesivoimalaitoksen suorituskykyä ja vastaa nopean säätövoiman kasvavaan tarpeeseen. Kyseessä on PVO-Vesivoiman ensimmäinen ultrakondensaattorihanke, jolla yhtiö pilotoi teknologiaa mahdollisia laajempia investointeja varten.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme