Pohjois-Pohjanmaan hyvinvointialue Pohde

Pohteen rajatut yhteistoimintaneuvottelut ovat päättyneet

Jaa
Pohjois-Pohjanmaan hyvinvointialueen organisaatiouudistuksen myötä johtaja-, esihenkilö-, asiantuntija- ja sihteeritehtävissä työskenteleviä henkilöitä on jäänyt sijoittumatta Pohteen tavoiteorganisaation mukaisiin tehtäviin. Tästä johtuen hyvinvointialueella on käyty rajatut yhteistoimintaneuvottelut, jotka ovat päättyneet 18.4.2023.

Neuvottelujen aikana kaikille neuvottelujen piirissä oleville on tarjottu joko työsopimuksen tai virkamääräyksen mukaisia tai muita soveltuvia tehtäviä, jotka ovat Pohteen tavoiteorganisaation mukaisia.

Neuvottelujen tuloksena

  • 78 henkilöä sijoittuu Pohteen tavoiteorganisaation mukaisiin uusiin tehtäviin
  • 5 henkilöä siirtyy liikkeenluovutuksella in-house-yhtiön palvelukseen
  • 13 henkilöä on ilmoittanut jäävänsä eläkkeelle tai on irtisanoutunut
  • 19 henkilöä on ilmoittanut, ettei ota vastaan Pohteen tarjoamaa tehtävää

Neuvottelujen piirissä on ollut myös henkilöitä, jotka ovat aikaisemmin työskennelleet päivittäisen työn organisointitehtävissä. Näitä tehtäviä ovat esimerkiksi vastaava sairaanhoitaja, apulaisosastonhoitaja ja vastaava ohjaaja. Myös hyvinvointialueella on tunnistettu tarve vastaaviin tehtäviin. Tehtäviin on ollut tarpeen tehdä muutoksia, jotta ne vastaavat hyvinvointialueen tavoiteorganisaatiota.

Neuvottelujen tuloksena

  • 82 henkilön tehtävässä tapahtuu muutoksia. Nykyiset tiimivastaavan tehtävät joko laajenevat, vähenevät tai poistuvat kokonaan
  • 80 henkilön tehtäviin ei tule muutoksia

Yhteistoimintaneuvottelujen tulosta käsitellään Pohteen aluehallituksessa 25.4.2023. Neuvottelutuloksen edellyttämiä toimenpiteitä koskevat päätökset tehdään myöhemmin.

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Kuvat

Linkit

Tietoja julkaisijasta

Pohjois-Pohjanmaan hyvinvointialue Pohde
Pohjois-Pohjanmaan hyvinvointialue Pohde
PL 10
90029 POHDE

https://www.pohde.fi

Pohjois-Pohjanmaan hyvinvointialue Pohde vastaa yli 415 000 asukkaan hyvinvoinnista, terveydestä ja turvallisuudesta 1.1.2023 alkaen. Työllistämme noin 18 500 sosiaali- ja terveysalan sekä pelastustoimen osaajaa. Yhdessä tarjoamme Pohjois-Pohjanmaan ihmisille tukea elämään ja apua terveyteen tai hätään aiempaa paremmin. Toimimme vaikuttavasti ja uusin tavoin – samalla henkilöstöömme panostaen.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Pohjois-Pohjanmaan hyvinvointialue Pohde

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme