Helsingin kaupunki, kaupunkiympäristön toimiala

Poikkeusjärjestelyt liikenteessä vaikuttavat Hesperian puiston pyöräilyreitteihin Lasten Festareiden aikana 3.8.2019 klo 6 -18

Jaa

Poikkeusjärjestelyt hoidetaan lauantaina 3.8. tapahtuman ajan klo 6 - 18 liikenteenohjauslaitteiden ja liikenteenohjaajien avulla.

Polkupyörät:

Hesperian puiston eteläpuolella, musiikkitalon takana on pyöräilijöiden sulku. Liikenteenohjaaja ohjaa siellä pyöräilijät kiertämään Hesperian puiston.

Hesperian puiston pohjoispuolella, Helsinginkatua länteen ajavat pyöräilijät ohjataan Helsinginkadun pohjoispuolelle Mäntymäentien risteyksessä. Siellä on myös sulku sekä liikenteenohjaaja.

Tapahtuman järjestäjä pahoittelee tapahtumasta aiheutuvaa mahdollista haittaa.

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Doris Tuohimaa
Lasten Festarit pääkoordinaattori
puh. 040 867 9805
doris.tuohimaa@puskapromotion.fi

Kuvat

Tietoja julkaisijasta

Helsingin kaupunki, kaupunkiympäristön toimiala
Helsingin kaupunki, kaupunkiympäristön toimiala

PL 58200, 00099 Helsingin kaupunki

09 310 2611http://www.hel.fi/kaupunkiymparisto

Kaupunkiympäristön toimiala huolehtii Helsingin kaupunkiympäristön suunnittelusta, rakentamisesta ja ylläpidosta, rakennusvalvonnasta sekä ympäristöön liittyvistä palveluista.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Helsingin kaupunki, kaupunkiympäristön toimiala

Helsinki kunnostaa Vanhankaupunginlahden lintuvettä23.8.2019 15:57:20 EESTTiedote

Kaupunkistrategiansa mukaisesti kaupunki vaalii arvokasta luontoaan ja toimii kaupunkiluonnon monimuotoisuuden lisäämiseksi. Vanhankaupunginlahden lintuvesi Natura 2000 -alueen hoito- ja käyttösuunnitelmaa 2015–2024 toteutetaan kunnianhimoisesti nyt käynnissä olevalla valtuustokaudella. Apulaispormestari Anni Sinnemäki puhuu lauantaina 24.8. Viikissä Birdlife Suomen järjestämillä Lintumessuilla alueen hoidosta ja tavoitteista linnuston olosuhteiden parantamiseksi.

Sinilevää uimarannoilla enää vähäisiä määriä23.8.2019 12:47:06 EESTTiedote

Tällä viikolla otettiin uimavesinäytteet kolmeltatoista itäisen Helsingin uimarannalta. Viime viikonlopun ja alkuviikon sateiden huuhtoutumasta johtuen muutaman rannalla (Iso Kallahti, Rastila ja Tuorinniemi) bakteeripitoisuudet olivat koholla. Näiltä rannoilta on otettu uusintanäytteet, joiden tulokset valmistuvat ensi viikolla. Muiden uimarantojen näytteet olivat mikrobiologiselta laadultaan hyviä. Viimeisimmät tutkimustulokset ovat näkyvillä rantojen ilmoitustauluilla.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme