Helsingin kaupunki, kaupunkiympäristön toimiala

Poikkeusjärjestelyt liikenteessä vaikuttavat Hesperian puiston pyöräilyreitteihin Lasten Festareiden aikana 3.8.2019 klo 6 -18

Jaa

Poikkeusjärjestelyt hoidetaan lauantaina 3.8. tapahtuman ajan klo 6 - 18 liikenteenohjauslaitteiden ja liikenteenohjaajien avulla.

Polkupyörät:

Hesperian puiston eteläpuolella, musiikkitalon takana on pyöräilijöiden sulku. Liikenteenohjaaja ohjaa siellä pyöräilijät kiertämään Hesperian puiston.

Hesperian puiston pohjoispuolella, Helsinginkatua länteen ajavat pyöräilijät ohjataan Helsinginkadun pohjoispuolelle Mäntymäentien risteyksessä. Siellä on myös sulku sekä liikenteenohjaaja.

Tapahtuman järjestäjä pahoittelee tapahtumasta aiheutuvaa mahdollista haittaa.

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Doris Tuohimaa
Lasten Festarit pääkoordinaattori
puh. 040 867 9805
doris.tuohimaa@puskapromotion.fi

Kuvat

Tietoja julkaisijasta

Helsingin kaupunki, kaupunkiympäristön toimiala
Helsingin kaupunki, kaupunkiympäristön toimiala

PL 58200, 00099 Helsingin kaupunki

09 310 2611http://www.hel.fi/kaupunkiymparisto

Kaupunkiympäristön toimiala huolehtii Helsingin kaupunkiympäristön suunnittelusta, rakentamisesta ja ylläpidosta, rakennusvalvonnasta sekä ympäristöön liittyvistä palveluista.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Helsingin kaupunki, kaupunkiympäristön toimiala

Helsingin kaupunkiympäristölautakunnan päätöstiedote 28.1.202028.1.2020 18:31:01 EETTiedote

Helsingin kaupunkiympäristölautakunnan päivän kokouksen päätöstiedote (yhteenveto tehdyistä päätöksistä) on julkaistu kaupungin verkkosivuilla: Päätöstiedote 28.1.2020 » Päätöstiedote näkyy verkkosivuilla siihen asti kun kokouksen pöytäkirja julkaistaan. Pöytäkirja korvaa valmistuttuaan päätöstiedotteen. Kaupunkiympäristölautakunnan seuraava kokous on tiistaina 4.2.2020.

Rakennusten ja yleisten alueiden jaoston päätöstiedote 23.1.202023.1.2020 17:37:44 EETTiedote

Helsingin kaupunkiympäristölautakunnan rakennusten ja yleisten alueiden jaosto kokoontui torstaina 23.1.2020. Kokouksen päätöstiedote (yhteenveto tehdyistä päätöksistä) on julkaistu kaupungin verkkosivuilla: Päätöstiedote » Päätöstiedote näkyy verkkosivuilla siihen asti kun kokouksen pöytäkirja julkaistaan. Pöytäkirja korvaa valmistuttuaan päätöstiedotteen. Rakennusten ja yleisten alueiden jaoston seuraava kokous on torstaina 6.2.2020.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme