POP Pankkikeskus osk

POP Pankki aloittaa yhteistyön PURO Finance Oy:n kanssa – nopea rahoitustuote yrityksille on jo suunnitteilla

Jaa

POP Pankki on allekirjoittanut yhteistyösopimuksen laskurahoitukseen erikoistuneen fintech-yhtiö PURO Financen kanssa. Yhteistyön tarkoituksena on kehittää POP Pankin yritysasiakkaille suunnattuja rahoituspalveluja.

Vasemmalta yhteistyön aloittaneen PURO Financen Tuomas Helle ja Junno Roine sekä POP Pankin Jaakko Pulli.
Vasemmalta yhteistyön aloittaneen PURO Financen Tuomas Helle ja Junno Roine sekä POP Pankin Jaakko Pulli.

”Yritysten rahoitustarve on muuttunut reaaliaikaisemmaksi markkinoiden ja kulutuskäyttäytymisen syklisyyden vuoksi. Haluamme POP Pankilla vastata yritysten tarpeisiin entistä joustavammalla tuote- ja palveluvalikoimalla. PURO Financella on erittäin vahvaa rahoitusalan- ja fintech-osaamista. Yhteistyö heidän kanssaan mahdollistaa ketterän ja aitoa lisäarvoa asiakkaillemme tuottavan tuotekehityksen”, sanoo POP Pankin liiketoimintajohtaja Jaakko Pulli ja jatkaa: ”Tavoitteenamme on lanseerata uusi yritysrahoitustuote vielä alkukesästä”.

”Pohjoismaisia pankkeja tutkineen ESPI Ratingin mukaan POP Pankilla on pankkialan tyytyväisimmät asiakkaat. Meillä PUROlla on mahtava tilaisuus yhteistyön myötä nähdä tarkemmin, miten POP Pankki toteuttaa visiotaan ketteränä ja vahvasti digitaalisena alan toimijana ja olla mukana tuottamassa hienoja asiakaskokemuksia jatkossakin. POP Pankin kilpailuetuja ovat nopealiikkeinen ja asiakaslähtöinen tekeminen, joilla pyritään pysymään mukana nopeastikin muuttuvien asiakkaiden palvelutarpeiden etulinjassa”, PURO Financen toimitusjohtaja Junno Roine kertoo.

POP Pankki on suomalainen finanssiryhmä, joka muodostuu 21 POP Pankista, keskusluottolaitos Bonum Pankki Oy:stä sekä vahinkovakuutuspalveluja tuottavasta POP Vakuutuksesta. POP Pankki on keskittynyt liiketoiminnassaan ja palveluissaan henkilöasiakkaisiin ja pk-yrityksiin. POP Pankki -ryhmän visiona on olla henkilökohtaisen ja digitaalisen palvelun yhdistävä, parhaan asiakastyytyväisyyden sekä nopean päätöksenteon pankki.

PURO Finance Oy on suomalainen rahoituspalveluyhtiö, joka yhdistää kumppaniensa avulla asiakkaiden laskutuksen, rahoituksen, perinnän ja kirjanpidon. Heidän tavoitteenaan on tuoda luotettavat ja vaivattomat rahoitusratkaisut kaikkien ulottuville. PUROn tekeminen perustuu vankkaan rahoitusalan osaamiseen ja huippuluokan finanssiteknologiaan.

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Lisätietoja:

Jaakko Pulli, liiketoimintajohtaja, POP Pankki, puh. 050 420 0925

Junno Roine, toimitusjohtaja, PURO Finance Oy, puh. 050 522 6037

Kuvat

Vasemmalta yhteistyön aloittaneen PURO Financen Tuomas Helle ja Junno Roine sekä POP Pankin Jaakko Pulli.
Vasemmalta yhteistyön aloittaneen PURO Financen Tuomas Helle ja Junno Roine sekä POP Pankin Jaakko Pulli.
Lataa

Tietoja julkaisijasta

POP Pankkikeskus osk
Hevosenkenkä 3
02600 Espoo

POP Pankki on yli 700 asiantuntijaa työllistävä suomalainen pankkiryhmä, johon kuuluu 21 POP Pankkia, verkossa toimiva vahinkovakuutusyhtiö Suomen Vahinkovakuutus Oy (POP Vakuutus), POP Pankkien keskusluottolaitos Bonum Pankki Oyj ja POP Pankkikeskus osk. POP Pankki -ryhmän visiona on olla pankki, joka parhaiten yhdistää henkilökohtaisen ja digitaalisen palvelun, parhaan asiakastyytyväisyyden sekä nopean päätöksenteon. POP Pankilla on EPSI Ratingin Pankki ja rahoitus 2020 -tutkimuksen mukaan Suomen ja Pohjoismaiden tyytyväisimmät asiakkaat. 

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta POP Pankkikeskus osk

POP Pankin nimissä on lähetetty kalasteluviestejä, viestin linkkiä ei pidä aukaista3.3.2021 12:32:29 EET | Tiedote

POP Pankin nimissä on lähetetty sähköposteja, joissa kehotetaan siirtymään verkkopankkiin viestissä olevan linkin kautta. POP Pankki muistuttaa, että verkkopankkiin tulee aina turvallisuussyistä kirjautua pankin omilta sivuilta. Viesteissä ollutta linkkiä ei pidä aukaista. Kaikista POP Pankin tietoon tulleista viesteistä ja kalasteluverkkosivuista on lähetetty sulkemisilmoitukset.

POP Pankki -ryhmä onnistui uuden kasvustrategiansa aloituksessa koronasta huolimatta15.2.2021 09:00:00 EET | Tiedote

POP Pankki -ryhmän tase ylitti 5 miljardin euron rajan. Ryhmän luottokanta kasvoi vuoden aikana 6,4 prosenttia 3,9 miljardiin euroon. Asiakkaiden muuttunut ostokäyttäytyminen ja lisääntynyt säästäminen kasvatti ryhmän talletusten määrää 9,1 prosenttia 4,1 miljardiin euroon. Yhteenliittymän vakavaraisuus säilyi vahvana CET1-vakavaraisuus ollessa tilikauden päättyessä 19,9 prosenttia.

POP Pankin ennuste: taloudella on aineksia toipumiseen, osalla toimialoja voidaan nähdä nopeitakin muutoksia28.12.2020 08:30:00 EET | Tiedote

Suomen talous pääsee ensi vuonna tämänvuotisia käynnistysyrityksiä parempaan kasvuun. Elvytystoimien purevuus, koronarokotteen saatavuus, Suomen viennin elpyminen sekä kulutuspaineiden purkautuminen vaikuttavat viriämisen tahtiin. Osalla toimialoista, kuten matkailussa, voidaan nähdä nopeitakin muutosliikkeitä. Valtioiden nopea velkaantuminen lisää edelleen riskiä epävakaasta talouskehityksestä.

Naisten työllisyystilanne on niiannut miehiä syvempään; kulutus kohdentuu koteihin ja tavaroihin10.12.2020 09:30:00 EET | Tiedote

POP Pankin Kansalaissuhdannebarometrin ennakkoinfosta selviää, että naistyöllisten määrä laski koronan seurauksena miehiä enemmän. Vaikka työllisyys on yleisesti noussut verrattain hyvin keväästä, on naisten työllisyys palautunut huomattavasti miehiä hitaammin. Naisten työllistymistä painaa erityisesti palvelualojen heikko tilanne, sillä suomalainen kulutusrakenne on muuttumassa palveluiden kustannuksella tavarapainotteiseksi.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme