POP Pankkikeskus osk

POP Pankki aloittaa yhteistyön PURO Finance Oy:n kanssa – nopea rahoitustuote yrityksille on jo suunnitteilla

Jaa

POP Pankki on allekirjoittanut yhteistyösopimuksen laskurahoitukseen erikoistuneen fintech-yhtiö PURO Financen kanssa. Yhteistyön tarkoituksena on kehittää POP Pankin yritysasiakkaille suunnattuja rahoituspalveluja.

Vasemmalta yhteistyön aloittaneen PURO Financen Tuomas Helle ja Junno Roine sekä POP Pankin Jaakko Pulli.
Vasemmalta yhteistyön aloittaneen PURO Financen Tuomas Helle ja Junno Roine sekä POP Pankin Jaakko Pulli.

”Yritysten rahoitustarve on muuttunut reaaliaikaisemmaksi markkinoiden ja kulutuskäyttäytymisen syklisyyden vuoksi. Haluamme POP Pankilla vastata yritysten tarpeisiin entistä joustavammalla tuote- ja palveluvalikoimalla. PURO Financella on erittäin vahvaa rahoitusalan- ja fintech-osaamista. Yhteistyö heidän kanssaan mahdollistaa ketterän ja aitoa lisäarvoa asiakkaillemme tuottavan tuotekehityksen”, sanoo POP Pankin liiketoimintajohtaja Jaakko Pulli ja jatkaa: ”Tavoitteenamme on lanseerata uusi yritysrahoitustuote vielä alkukesästä”.

”Pohjoismaisia pankkeja tutkineen ESPI Ratingin mukaan POP Pankilla on pankkialan tyytyväisimmät asiakkaat. Meillä PUROlla on mahtava tilaisuus yhteistyön myötä nähdä tarkemmin, miten POP Pankki toteuttaa visiotaan ketteränä ja vahvasti digitaalisena alan toimijana ja olla mukana tuottamassa hienoja asiakaskokemuksia jatkossakin. POP Pankin kilpailuetuja ovat nopealiikkeinen ja asiakaslähtöinen tekeminen, joilla pyritään pysymään mukana nopeastikin muuttuvien asiakkaiden palvelutarpeiden etulinjassa”, PURO Financen toimitusjohtaja Junno Roine kertoo.

POP Pankki on suomalainen finanssiryhmä, joka muodostuu 21 POP Pankista, keskusluottolaitos Bonum Pankki Oy:stä sekä vahinkovakuutuspalveluja tuottavasta POP Vakuutuksesta. POP Pankki on keskittynyt liiketoiminnassaan ja palveluissaan henkilöasiakkaisiin ja pk-yrityksiin. POP Pankki -ryhmän visiona on olla henkilökohtaisen ja digitaalisen palvelun yhdistävä, parhaan asiakastyytyväisyyden sekä nopean päätöksenteon pankki.

PURO Finance Oy on suomalainen rahoituspalveluyhtiö, joka yhdistää kumppaniensa avulla asiakkaiden laskutuksen, rahoituksen, perinnän ja kirjanpidon. Heidän tavoitteenaan on tuoda luotettavat ja vaivattomat rahoitusratkaisut kaikkien ulottuville. PUROn tekeminen perustuu vankkaan rahoitusalan osaamiseen ja huippuluokan finanssiteknologiaan.

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Lisätietoja:

Jaakko Pulli, liiketoimintajohtaja, POP Pankki, puh. 050 420 0925

Junno Roine, toimitusjohtaja, PURO Finance Oy, puh. 050 522 6037

Kuvat

Vasemmalta yhteistyön aloittaneen PURO Financen Tuomas Helle ja Junno Roine sekä POP Pankin Jaakko Pulli.
Vasemmalta yhteistyön aloittaneen PURO Financen Tuomas Helle ja Junno Roine sekä POP Pankin Jaakko Pulli.
Lataa

Tietoja julkaisijasta

POP Pankkikeskus osk
Hevosenkenkä 3
02600 Espoo

POP Pankki on yli 700 asiantuntijaa työllistävä suomalainen pankkiryhmä, johon kuuluu 21 POP Pankkia, verkossa toimiva vahinkovakuutusyhtiö Suomen Vahinkovakuutus Oy (POP Vakuutus), POP Pankkien keskusluottolaitos Bonum Pankki Oyj ja POP Pankkikeskus osk. POP Pankki -ryhmän visiona on olla pankki, joka parhaiten yhdistää henkilökohtaisen ja digitaalisen palvelun, parhaan asiakastyytyväisyyden sekä nopean päätöksenteon. POP Pankilla on EPSI Ratingin Pankki ja rahoitus 2020 -tutkimuksen mukaan Suomen ja Pohjoismaiden tyytyväisimmät asiakkaat. 

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta POP Pankkikeskus osk

POP Pankki -ryhmän puolivuosikatsaus 1.1.-30.6.2021: Erinomainen puolivuositulos, kaikki liiketoiminnan tuottoerät kasvoivat16.8.2021 09:52:10 EEST | Tiedote

POP Pankki -ryhmä teki tähän asti parhaan puolivuosituloksensa. Tulos ennen veroja oli 49 miljoonaa euroa, kun se koronapandemian heikentämällä vertailukaudella oli 1,5 miljoonaa euroa. Ryhmän luottokanta kasvoi alkuvuonna 5,2 prosenttia ja kipusi yli neljän miljardin euron rajapyykin. Ydinvakavaraisuus 19,8 prosenttia on erinomainen. Sekä ryhmän pankki- että vakuutussegmenttien asiakasmäärät olivat kasvussa.

Valtakunnallinen kysely kertoo, että alle 20 prosenttia työntekijöistä tietää etätyöskentelykäytäntöjen jatkumisesta1.7.2021 08:15:00 EEST | Tiedote

Vain 16 prosentilla POP Pankin teettämän valtakunnalliseen kyselyyn vastaajista on työpaikoilla sovittu etätyöskentelykäytännöistä korona-ajan jälkeen. 34 prosenttia saattaisi harkita muuttoa kauemmas työpaikaltaan jos he tietäisivät työpaikkansa etätyökäytännöistä. 55 prosenttia vastaajista arvioi, että etätyön mahdollisuus ei vaikuttaisi heidän nykyasumiseensa mitenkään.

Korona ei vaikuttanut muuttoihin määrällisesti, mutta suuntaan sitäkin enemmän1.7.2021 08:15:00 EEST | Tiedote

Muuttoja oli suurin piirtein saman verran kuin aikaisemminkin. Sen sijaan muuttojen suuntautumiseen korona vaikutti varsin paljon, mikä näkyy alueiden väestön muutoksessa selvästi. Pääkaupunkiseudun väestönkasvu noin puolittui ja pääkaupunkiseudun kehyskuntien väestön kasvu puolestaan nopeutui selvästi. Suurin muutos tapahtui kuitenkin maaseutualueilla, joissa väestön määrän väheneminen hidastui selvästi. POP Pankki tutki, miten korona vaikutti suomalaisten kodin vaihtamiseen osana kansalaissuhdanne-ennustettaan.

POP Pankki -ryhmä ja Oy Samlink Ab purkavat sopimuksen peruspankkijärjestelmän uudistamisesta23.6.2021 08:46:07 EEST | Tiedote

POP Pankki -ryhmä ja Oy Samlink Ab ovat päättäneet purkaa yritysten välillä vuonna 2019 solmitun sopimuksen peruspankkijärjestelmän uudistamisesta. Oy Samlink Ab maksaa POP Pankki -ryhmälle korvauksen sopimuksen purkamisesta. POP Pankki -ryhmä jatkaa edelleen Samlinkin asiakkaana. Sopimuksen purkamisella ei ole vaikutusta POP Pankki -ryhmän asiakkaiden pankkipalveluihin.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme