POP Pankkikeskus osk

POP Prime nousee 2,2 prosenttiin

Jaa

POP Pankki –ryhmän POP Prime nousee. Helmikuun 8. päivästä 2023 lähtien POP Prime on 2,2 prosenttia, kun se tällä hetkellä on 1,5 prosenttia. Korkopäätös perustuu yleiseen markkinakorkotasojen nousuun.

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Tietoja julkaisijasta

POP Pankkikeskus osk
POP Pankkikeskus osk
Hevosenkenkä 3
02600 Espoo

POP Pankki -ryhmä on yli 800 asiantuntijaa työllistävä suomalainen pankkiryhmä, johon kuuluu 19 POP Pankkia, verkossa toimiva vahinkovakuutusyhtiö Suomen Vahinkovakuutus Oy (POP Vakuutus), POP Pankkien keskusluottolaitos Bonum Pankki Oyj, POP Asuntoluottopankki Oyj ja POP Pankkikeskus osk. POP Pankki -ryhmän visiona on olla pankki, joka parhaiten yhdistää henkilökohtaisen ja digitaalisen palvelun, parhaan asiakastyytyväisyyden sekä nopean päätöksenteon. POP Pankilla on EPSI Ratingin Pankki ja rahoitus 2022 -tutkimuksen mukaan Suomen ja Pohjoismaiden tyytyväisimmät henkilö- ja yritysasiakkaat. 

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta POP Pankkikeskus osk

POP Pankin kansalaissuhdanne-ennuste: Suomen vienti ja tuonti yltävät työvoittoon, ensi vuonna talouden kasvu kääntyy laskuun15.12.2022 08:00:00 EET | Tiedote

POP Pankin tuoreen kansalaissuhdanne-ennusteen mukaan Suomen talous kasvaa tänä vuonna 1,8 prosenttia ennen kaikkea hyvän alkuvuoden ansiosta. Korkojen nousu ja epävarmuuden lisääntyminen ajavat kuitenkin koko euroaluetta taantumaan. Ensi vuonna Suomen talous supistuu 0,8 prosenttia. Riski huonommastakin talouskehityksestä on merkittävä sen mukaan esimerkiksi, miten Ukrainan tilanne kehittyy.

Kurikan ja Jämijärven POP Pankkien sulautuminen on hyväksytty14.12.2022 09:30:00 EET | Tiedote

POP Pankki -ryhmään kuuluvien Kurikan Osuuspankin ja Jämijärven Osuuspankin osuuskuntakokoukset hyväksyivät 12.–13.12.2022 järjestetyissä kokouksissaan ehdotetut sulautumisesitykset. Sulautuminen tapahtuu kesäkuun 2023 alussa ja pankki palvelee jatkossa Kurikan Osuuspankki nimellä hyödyntäen kuitenkin alueellisia konttorinimiä, jolloin esimerkiksi Jämijärven konttorin nimenä säilyy POP Pankki Jämijärvi.

POP Pankki: Energiahintojen ja korkojen nousu ovat realismia - Helsingissä ja Turussa kaukolämmölle on kovimmat hinnankorotuspaineet5.12.2022 14:00:00 EET | Tiedote

Kerros- ja rivitaloissa yleisimmän lämmitysmuodon, kaukolämmön, hintakehitys on muita lämmitysvaihtoehtoja maltillisempaa. Kuitenkin kaukolämmön hinnoissakin on nostopaineita etenkin Helsingin ja Turun seudulla. Energiahintojen lisäksi nousevat korot haastavat asuntovelkaisia. Sähkön alv-alennus on asiantuntija-arvion mukaan hyvä kädenojennus kotitalouksille, mutta sähkön hinta on edelleen korkea niille kotitalouksille, jotka kärsivät eniten hinnan noususta.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme