Messukeskus

POP-UP-tapahtuman ja Studia-messujen valmistelu jatkuu täydellä taholla, avin rajoitukset eivät koske messuja

Jaa

Aluehallintoviraston torstaina Uudellemaalle julkistamat rajoitukset eivät ulotu lainkaan messutoimintaan. Näin ollen Messukeskuksessa viikonloppuna 20.–21.11. järjestettävän POP-UP-tapahtuman ja ensi viikolla 23.–24.11. järjestettävien Studia-messujen valmistelu jatkuu normaalisti, vahvoin terveysturvallisuuskäytännöin.

Messukeskuksen tehostettu hygienia, tilavat käytävät ja väljät tilat takaavat turvallisen osallistumisen tapahtumaan. Suosituksena on, että tapahtumiin osallistutaan vain täysin terveenä ja oireettomana. Lisäksi tapahtumissa on voimassa maskisuositus.  

Kansallisen koronapassin (EU:n digitaalinen koronatodistus) käyttöönotto tapahtumissa edellyttäisi voimassa olevia viranomaisrajoituksia. Koska rajoituksia ei ole voimassa, koronapassin käyttöönotolle POP-UP-tapahtumassa ja Studia-messuilla ei ole edellytyksiä.  

Messukeskus jatkaa täysipainoisesti tulevan ohjelmansa valmistelua

Messukeskuksen itse järjestämistä tapahtumista avautuu vuodenvaihteessa uusi koko perheen viihdetapahtuma TsigaBoom! tapaninpäivänä. Tammikuussa ovat vuorossa mm. Kiinteistö-, FinnSec- ja Turvallisuus-messut, Matkamessut, Caravan ja Educa.  

Mikäli rajoituksia vielä jatkossa määrätään, Messukeskus tekee päätökset koronapassin mahdollisesta käyttöönotosta itse järjestämissään tapahtumissa tapahtumakohtaisesti, ja siitä tiedotetaan erikseen. 

Messukeskuksen tiloissa järjestetään myös vierastapahtumia, joissa järjestäjä vuokraa Messukeskukselta tilat tapahtumalleen. Kukin vierastapahtuman järjestäjä vastaa omalta osaltaan koronapassin mahdollisesta käyttöönotosta tapahtumassaan ja viestii omissa kanavissaan tapahtumansa osallistujille, esiintyjille ja näytteilleasettajille voimassa olevasta käytännöstä. Koronapassin käyttöönotto mahdollistaa tapahtumien järjestämisen ilman osallistujarajoituksia. 

Messukeskus seuraa jatkossakin tarkasti viranomaisten ohjeistuksia ja panostaa tapahtumissaan jämäkästi ja ennakoivasti turvallisuuteen. Messukeskus sai ensimmäisenä pohjoismaisena tapahtumatalona COVID 19 -sertifikaatin tunnustuksena esimerkillisestä työstä koronaturvallisuuden hyväksi. 

Messukeskuksen turvallisuusohjeethttps://messukeskus.com/ohjeet-turvalliseen-tapahtumaosallistumiseen/ 

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Messukeskus Helsinki, markkinointi- ja viestintäjohtaja Maria Mroue, 050 393 4974, maria.mroue@messukeskus.com, viestintäpäällikkö Tarja Gordienko, 050 5847 262, tarja.gordienko@messukeskus.com
www.messukeskus.com | Tapahtumaturvallisuus Messukeskuksessa | @messukeskus

Kuvat

Linkit

Tietoja julkaisijasta

Messukeskus
Messukeskus
Messuaukio 1
00520 HELSINKI

+358 40 450 3250http://www.messukeskus.com

Messukeskus on ihmisläheinen media ja turvallisuudestaan palkittu tapahtumatalo, joka luo kasvua aitojen kohtaamisten kautta. Suomen suurin tapahtumajärjestäjä tuottaa laadukkaita tapahtumia sekä vuokraa tilojaan ja palvelujaan live-, hybridi- ja virtuaalitapahtumien areenaksi. Messukeskuksen tapahtumissa vieraili vuonna 2019 1,1 miljoonaa vierasta. | Messukeskus – sata vuotta tapahtumien keskipisteessä | www.messukeskus.com | #messukeskus | twitter.com/messukeskus 

Messukeskus Helsinki, Expo and Convention Centre, creates growth through encounters. We are the largest event organiser in Finland producing or hosting 50 exhibitions and one thousand meetings and congresses with 1,1 million visitors annually. We provide a perfect venue with 7 adaptable halls, 40 conference spaces, the 4,400-seater Amfi Hall auditorium, 21 restaurants, a fully renewed event hotel, and all event services, including live, virtual and hybrid events. | Messukeskus – A century in the centre of events | www.messukeskus.com | #messukeskus 

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Messukeskus

PulPaper 2022 -tapahtuman start-up-yrityksille suunnattu kilpailu käynnistyi26.11.2021 14:03:33 EET | Tiedote

PulPaper 2022 -tapahtuman start-up-yrityksille suunnattuun kilpailuun voi nyt ilmoittautua. Kilpailu nostaa esiin uusia ja merkittäviä ratkaisuja metsäbiotalouden alalta ja voittaja palkitaan Suomen Messusäätiön rahoittamalla 5000 euron PulPaper Awardilla. Kansainvälinen metsäteollisuuden ammattitapahtuma PulPaper 2022 järjestetään 29.–31.3.2022 Messukeskuksessa Helsingissä.

Kansainvälinen PulPaper 2022 rakentaa huomisen biotaloutta25.11.2021 10:07:12 EET | Tiedote

Metsäteollisuuden PulPaper 2022 -tapahtuman teemana on Building tomorrow’ bioeconomy. Alan ammattilaisille veloituksettomassa PulPaper-tapahtumassa järjestetään yritysten puheenvuoroja Future Squarella sekä PulPaper Conference ja Business Forum, jotka molemmat ovat maksullisia tilaisuuksia. Näyttelyalueella metsäteollisuuden yritykset kohtaavat asiakkaitaan ja esittelevät tuotteitaan. PulPaper 2022 järjestetään 29.–31.3.2022 Messukeskuksessa Helsingissä.

Yhteisöllisyyttä ja osallisuutta edistäneitä lukiolaisia palkittiin Studia-messuilla23.11.2021 13:00:00 EET | Tiedote

Tänään avautuneilla Studia-messuilla jaettiin stipendejä aktiivisille ja ansioituneille lukiolaisille, jotka ovat tehneet huomattavaa työtä koulunsa toiminnan edistämiseksi. 1000 euron arvoiset stipendit menivät Helsinkiin, Loimaalle, Mäntsälään ja Turkuun. Suomen suurin opiskelu- ja uratapahtuma Studia järjestetään Messukeskuksessa Helsingissä 23.–24.11.2021.

MP Pää pyörällä -podcastin rinnalle uusi ohjelma19.11.2021 15:15:00 EET | Tiedote

MP-moottoripyörämessut tukee vahvasti moottoripyörätoimialaa. Tänä vuonna on julkaistu MP-messujen verkkosivuilla ja somessa kymmenkunta MP Pää pyörällä -podcastia moottoripyöräilystä. Podcastien vetäjä, mp-alan moniottelija ja MP-messuista vastaava Niko Kantola isännöi myös uutta MP Pää pyörällä -ajankohtaisohjelmaa, jossa käydään läpi toimialan tärkeimpiä kuulumisia, uutuuksia ja tapahtumia. Ensimmäinen osa on julkaistu ja sen voi katsoa: https://mp.messukeskus.com/mp-paa-pyoralla-ajankohtaisohjelma/.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme