Helsingin kaupunki, kaupunginkanslia

Pormestari Jan Vapaavuoren erityisavustajaksi Maira Kettunen

Jaa

Pormestari Jan Vapaavuori on kutsunut VTM Maira Kettusen, 44, poliittiseksi erityisavustajakseen. Kettunen toimii erityisavustaja Laura Åvallin äitiysloman sijaisena vanhemman erityisavustajan tehtävässä ajalla 20.1.–31.12.2020.

Maira Kettunen. (Kuva: Suomen Kuntaliitto ry)
Maira Kettunen. (Kuva: Suomen Kuntaliitto ry)

Kettunen siirtyy pormestari Vapaavuoren erityisavustajaksi Kuntaliiton viestintäjohtajan tehtävistä.

”Olen todella iloinen, että pormestari pyysi minua tähän tehtävään. Helsinki on kotikaupunkini ja on hienoa päästä tekemään työtä sen puolesta. Uskon, että opin tässä tehtävässä asioita, joista on palattuani hyötyä myös nykyiselle työnantajalleni Kuntaliitolle”, Maira Kettunen sanoo.

Aikaisemmin urallaan Kettunen on toiminut muun muassa Fennovoiman viestintäjohtajana sekä tiedottajana eduskunnassa.

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Maira Kettunen, puh. 050 357 7197
Pormestarin erityisavustaja Laura Åvall, puh. 050 361 7511

Kuvat

Maira Kettunen. (Kuva: Suomen Kuntaliitto ry)
Maira Kettunen. (Kuva: Suomen Kuntaliitto ry)
Lataa

Tietoja julkaisijasta

Helsingin kaupunki, kaupunginkanslia
Helsingin kaupunki, kaupunginkanslia

PL 1,00099 Helsingin kaupunki

09 310 1641https://www.hel.fi

Kaupunginkanslia on Helsingin kaupungin keskushallintovirasto. Päämäärämme on kaupunki, joka tarjoaa parastaan kaupunkilaisille ja menestyy kiihtyvässä kilpailussa. Uudistamme kaupunkia strategian mukaisesti yhdessä toimialojen kanssa.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Helsingin kaupunki, kaupunginkanslia

Helsingin, Espoon ja Vantaan kaupunginjohtajat sekä HUSin ja HSL:n toimitusjohtajat kiirehtivät selkeää linjausta maskisuositukseen6.8.2020 15:09:55 EESTTiedote

Helsingin, Espoon ja Vantaan kaupunginjohtajat sekä HUSin ja HSL:n toimitusjohtajat kiirehtivät valtakunnallista, selkeää linjausta maskisuositukseen. Tartuntojen määrässä on heinäkuun alusta alkaen ollut pääkaupunkiseudulla pientä, mutta silti selkeää kasvua. Uusia tartuntoja on ilmennyt kaikissa ikäryhmissä ja eri puolilla pääkaupunkiseutua.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme