Helsingin kaupunki, kaupunginkanslia

Pormestari Vapaavuoren erityisavustajana aloittaa Teresa Salminen

Jaa

YTM Teresa Salminen, 28, on nimitetty pormestari Jan Vapaavuoren poliittiseksi erityisavustajaksi.

Salminen liittyy pormestarin esikuntaan 17. toukokuuta alkaen loppukaudeksi erityisavustaja Lotta Backlundin siirtyessä uusiin tehtäviin. Pormestarin vanhempana erityisavustajana jatkaa Laura Åvall.

Salminen siirtyy pormestarin esikuntaan viestinnän asiantuntijan tehtävistä Kuntaliitosta.

"Olen innostunut päästessäni työskentelemään pääkaupunkimme asioiden eteen. Kuntaliitossa olen saanut syventyä kaupunkipolitiikkaan ja kaupunkien edunvalvontaan yleisemmällä tasolla. On hieno mahdollisuus päästä seuraavaksi työskentelemään operatiivisen puolen ytimeen – konkreettisesti lähemmäs kaupunkilaisia", Teresa Salminen sanoo.

Salminen tulee keskittymään erityisesti pormestarin viestintään liittyviin kysymyksiin.

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Pormestarin erityisavustaja Laura Åvall, puh. 050 361 7511, s-posti: laura.avall@hel.fi
Pormestarin erityisavustaja Teresa Salminen, puh. 040 865 6961, s-posti: teresa.salminen@hel.fi

Tietoja julkaisijasta

Helsingin kaupunki, kaupunginkanslia
Helsingin kaupunki, kaupunginkanslia

PL 1,00099 Helsingin kaupunki

09 310 1641https://www.hel.fi

Kaupunginkanslia on Helsingin kaupungin keskushallintovirasto. Päämäärämme on kaupunki, joka tarjoaa parastaan kaupunkilaisille ja menestyy kiihtyvässä kilpailussa. Uudistamme kaupunkia strategian mukaisesti yhdessä toimialojen kanssa.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Helsingin kaupunki, kaupunginkanslia

Korkeasti koulutetuilla työikäisillä Helsinkiin muuttaminen on todennäköisempää15.6.2021 09:00:00 EEST | Tiedote

Korkea osaaminen koulutuksella tai työtuloilla mitattuna lisää Helsinkiin muuton todennäköisyyttä. Myös nuorempi ikä ja viimeaikainen opiskelu ovat yhteydessä päätökseen muuttaa Helsinkiin. Sen sijaan lasten kuuluminen perheeseen ja omistusasuminen vähentävät Helsinkiin muuttamisen todennäköisyyttä. Tiedot selviävät kaupunginkanslian uudesta tutkimuksesta Helsinkiin muuttavien valikoituminen.

Helsinki-päivänä palkittiin ansioituneita Helsingin tekijöitä12.6.2021 17:30:00 EEST | Tiedote

Tänään 12. kesäkuuta on vietetty perinteistä Helsinki-päivää eli Helsingin "syntymäpäivää". Kuningas Kustaa Vaasa perusti kaupungin 12.6.1550, eli tänä vuonna juhlitaan jo 471-vuotiasta Helsinkiä. Helsinki-päivänä kaupunki jakaa tunnustuksia ansioituneille helsinkiläisille. Kaupungintalon virtuaalisessa Helsinki-päivän juhlassa jaettiin Helsinki-mitalit, urheilu-, kulttuuri-, taide- ja tiedepalkinnot sekä Helsingin kaupungin tutkimusapurahat. Tänä vuonna palkitsemistilaisuutta pystyi ensimmäistä kertaa seuraamaan suorana Helsinki-kanavalta.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme