Haaga-Helia ammattikorkeakoulu

Porvoon korkeakoulukampus 10 vuotta – yhdessä, tillsammans, together!

Jaa

Haaga-Helia ja Laurea-ammattikorkeakoulu ovat työskennelleet yhteisellä Porvoon kampuksella jo kymmenen vuotta. Kahden ammattikorkeakoulun yhteistyö lähti alun perin liikkeelle tarpeesta uudistaa opetustilojaan. Kampuksen ikkunoista aukeaa näkymät historialliseen Porvoon kaupunkiin, mutta aivan kuten Porvoon kaupunki on kehittynyt ja laajenee Länsirannalle, on yhteistyö muovautunut kuluneiden vuosien aikana aidoksi yhteistyöksi alueen elinvoiman edistämiseksi.

Korkeakoulut tuovat alueelle opiskelijoita ja koulutuksen asiantuntijoita Suomesta ja ulkomailta, ja nykyään Porvoon kampuksella opiskelee 1100 tulevaa liiketalouden ja matkailun, sosiaali- ja terveysalan ammattilaista. Työtä tehdään opiskelijoiden opintojen ja tulevaisuuden työuramahdollisuuksien edistämiseksi sekä hyvinvoinnin tukemiseksi. Yhteistyötä tehdään myös alueen muiden toimijoiden kanssa ja opiskelijat osaltaan ovat kehittämissä alueen elinvoimaisuutta erilaisten työelämälähtöisten projektien ja hankkeiden kautta.

Sana yhdessä kiteyttää Porvoon hengen, sillä koko kylä osallistuu opiskelijoiden osaamisen ja alueen elinvoiman kehittämiseen. Katse on vahvasti tulevaisuudessa ja työelämän osaamistarpeissa. Yhteinen kampus ei tarkoita vain fyysisten tilojen jakamista vaan yhteistyötä yhteisen tavoitteen eteen.

Tervetuloa Haaga-Helian ja Laurea-ammattikorkeakoulun yhteiseen hybriditapahtumaan keskiviikkona 17.11.2021 klo 13.00–14.45

Tilaisuudessa kuulet futuristi ja kirjailija Perttu Pölösen ajatuksia siitä, miltä tulevaisuuden työ näyttää. Pääset samalla seuraamaan alueen toimijoiden keskustelua siitä, mitä osaava ja elinvoimainen Itä-Uusimaa 2030 tarvitsee ja miltä se näyttää. Lisäksi kuulet, minkälaisia yhteistyömahdollisuuksia on tarjolla sinulle.

Linkki ilmoittautumissivulle: https://www.lyyti.fi/reg/PorvooCampus10Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Malin Lahdensuo (Haaga-Helia)
040 488 7455
malin.lahdensuo@haaga-helia.fi

Krista Pahkin (Laurea)
040 541 5252
krista.pahkin@laurea.fi

Kuvat

Linkit

Tietoja julkaisijasta

Haaga-Helia ammattikorkeakoulu
Haaga-Helia ammattikorkeakoulu
Ratapihantie 13
00520 HELSINKI

09 229 611http://www.haaga-helia.fi/fi

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Haaga-Helia ammattikorkeakoulu

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme