Weekend Festival

POST MALONE JA DAVID GUETTA WEEKEND FESTIVALIIN ENSI KESÄNÄ – FESTIVAALI TARJOAA ENTISTÄ MONIPUOLISEMMAN ARTISTIKATTAUKSEN.

Jaa

Weekend Festivalin lavalla nähdään tulevana kesänä tämän hetken maailman suosituimpiin artisteihin lukeutuva Post Malone sekä kaksi kertaa vuoden DJ:ksi valittu David Guetta.

Weekend Festivalissa nähdään ensi kesänä suurta suosiota nauttivien kansainvälisten ja kotimaisten artistien keikkoja. Festivaalin monipuolisessa musiikkikattauksessa on luvassa harvinaista herkkua, kun 26-vuotias Teksasista kotoisin oleva Post Malone sekä yksi kaikkien aikojen suosituimmista dance-musiikin uranuurtajista David Guetta nousevat lavalle. Post Malone on tällä hetkellä Spotifyn kuunnelluimpia artisteja globaalisti. Hänen tuotannollaan on yli 70 miljardia striimiä. Guetta on uransa aikana myynyt yli 50 miljoonaa levyä, ja hänen kappaleitaan striimataan yli 3 miljardia kertaa vuodessa. Guetta tanssitti Weekend Festivalin juhlakansaa jo festivaalin ensimmäisenä vuonna 2012 ja tekee sen uudestaan ensi kesänä 10-vuotisjuhlavuoden kunniaksi.

”Teemme täysin uudenlaista Weekend Festivalia”, kertoo Weekend Festivalin Festival Director Martin Mustonen. ”Artistikattauksemme ei ole enää pelkästään elektronista musiikkia edustava, vaan haluamme tarjota asiakkaillemme monipuolisesti eri genrejen kovimpien artistien esiintymisiä festivaalissa. Weekend Festivalin tapahtuma-alue Kantolassa tulee olemaan pinta-alaltaan Suomen suurimpia ja se mahdollistaa sen, että pystymme tuomaan festivaalille kansainvälistä suosiota nauttivia kärkiartisteja. Tapahtuma-alueen laajuuden myötä meille on tulossa useampi upea lava-alue sekä VIP-alue, jotka tarjoavat erilaisia musiikkielämyksiä ja kokoluokaltaan suuria oheispalveluita kattavasti ja turvallisemmin kaikenkäisille musiikin ystäville.”

Weekend Festival ilmoitti aiemmin viikolla uudeksi paikakseen Hämeenlinnan Kantolan tapahtumapuiston ja samalla laajenevansa kolmipäiväiseksi. Festivaalin 10-vuotisjuhlavuotta juhlitaan 1.-3.7.2022.

Aiemmin festivaali on julkaissut festivaalilla esiintyvistä artisteista muun muassa Tove Lon, Nina Kravizin, Boy Pablon, JVG:n, Sannin ja Pyhimyksen. Kaiken kaikkiaan artisteja tulee esiintymään kolmipäiväisen festivaalin aikana yli 80.

Weekend Festivalin 3 päivän lippujen ennakkomyynti alkaa Ticketmasterissa Weekendin uutiskirjeen tilaajille pe 3.12. klo 9.00. Kolmen päivän ennakkolipun hinta on 179 €. Muut liput tulevat myyntiin 10.12.21 klo 9.00.
2020 ja 2021 vuoden festivaaleille ostetut liput käyvät vuoden 2022 festivaalin pääsylippuina. Vuoden 2020 ja 2021 kahden päivän lipuilla saa vuoden 2022 festivaalissa kolmen päivän rannekkeen.

3.12 julkaistut pääartistit:

DAVID GUETTA
POST MALONE

1.12. julkaistut artistit:

BOY PABLO
CLEDOS
IBE
JAY1
JVG
NINA KRAVIZ
PI'ERRE BOURNE
PYHIMYS
REZZ
SANNI
SURF CURSE
TCHAMI
TOVE LO
YEBOYAH
ZHU

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Martin Mustonen
Festival Director
mobile +358 468 111 414
martin@allthingslive.com

Kuvat

Linkit

Tietoja julkaisijasta

Weekend Festival
Weekend Festivalhttp://www.wknd.fi

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Weekend Festival

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme