Digi- ja väestötietovirasto

Posti Messaging Oy valittu Suomi.fi-viestien tulostus-, kuoritus- ja jakelupalvelun toimittajaksi

Jaa

Suomi.fi-viestien tulostus-, kuoritus- ja jakelupalvelun toimittajaksi on valittu Posti Messaging Oy. Digi- ja väestötietovirasto kilpailutti Suomi.fi-viestien tulostus-, kuoritus- ja jakelupalvelun palvelun keväällä 2020.

Tulostus-, kuoritus- ja jakelupalvelun myötä viestien (kuten päätökset, tiedonannot, ym. asiakirjat) lähettäminen on Suomi.fi-viestejä käyttäville organisaatioille mahdollisimman yksinkertaista. Organisaatioiden ei tarvitse enää erikseen kilpailuttaa paperipostitusta eikä hallinnoida erillistä postituspalvelua. Kun organisaatio käyttää Suomi.fi-viestejä, viestien lähetys kansalaisille ja yrityksille hoituu tulostus-, kuoritus- ja jakelupalvelun kautta helposti yhdellä kerralla huolimatta siitä, käyttääkö vastaanottaja Suomi.fi-viestejä vai haluaako tämä viestit paperipostina.

”Lähdemme nyt Posti Messaging Oy:n kanssa pystyttämään palvelua asiakkaittemme käyttöön. Tavoitteena on, että Suomi.fi-viestejä käyttävät julkisen hallinnon organisaatiot voisivat ottaa tulostus-, kuoritus- ja jakelupalvelun käyttöönsä loka-marraskuussa 2020. Organisaatioiden liittäminen uuteen palveluun voidaan aloittaa tämänhetkisen arvion mukaan ennen palvelun käyttöönottoa syksyllä 2020”, arvioi kehityspäällikkö Maria Juka-Lahdenperä Digi- ja väestötietovirastosta.

”Digi- ja väestötietovirasto on erittäin tärkeä asiakkuus Posti Messaging Oy:lle. Haluamme panostaa saumattomaan yhteistyöhön organisaatioidemme välillä tuottaaksemme ensiluokkaista tulostus- kuoritus- ja jakelupalvelua Suomi.fi-viestit -palvelun kautta koko Suomen julkiselle sektorille”, sanoo johtaja Nina Hedberg Posti Messaging Oy:stä. ”Suomen laadukkain tulostustuotanto varmistaa viestin perillemenon paperisena niissä tapauksissa, että vastaanottaja ei ole vielä ottanut käyttöönsä sähköistä asiointikanavaa” hän jatkaa.

Ketkä voivat käyttää palvelua?

Suomi.fi-viestien tulostus-, kuoritus- ja jakelupalvelua voi käyttää vain niiden viestien tulostukseen, kuoritukseen ja jakeluun, jotka julkisen hallinnon organisaatio on lähettänyt Suomi.fi-viesteihin. Muihin tulostus-, kuoritus- ja jakelupalveluihin liittyvissä tarpeissa käyttäjäorganisaatioiden on itse järjestettävä vastaavat palvelut tai niiden osat.

Jos Suomi.fi-viestejä käyttävä organisaatio on jo aiemmin itse kilpailuttanut käyttöönsä vastaavan palvelun, on myös mahdollista liittää tämä organisaation kilpailuttama toimittaja Viestit-palvelun tulostus-, kuoritus- ja jakelutoimittajaksi mukaan nyt kilpailutetun palvelun rinnalle. Suosittelemme ottamaan tällaisissa tilanteissa yhteyttä Digi- ja väestötietovirastoon osoitteeseen viestit-kayttoonotot[at]dvv.fi.

Digi- ja väestötietovirasto julkaisee tarkemman tiedotteen palvelun käyttöönoton aikataulusta myöhemmin lokakuussa 2020.

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Kilpailutukseen liittyvät kysymykset:
Digi- ja väestötietovirasto
Erityisasiantuntija Juha Kontkanen, p. 0295 535 063
Erityisasiantuntija Pirre Korhonen, p. 0295 535 004
Sähköpostit muotoa: etunimi.sukunimi[at]dvv.fi

Posti Messaging Oy
Posti MediaDesk, p. 020 452 3366, viestinta[at]posti.com
Head of Document Management Nina Hedberg, p. 050 348 0306, nina.hedberg[at]posti.com

Palvelun käyttöönottoon liittyvät kysymykset:
viestit-kayttoonotot[at]dvv.fi

Linkit

Tietoja julkaisijasta

Digi- ja väestötietovirasto
Digi- ja väestötietovirasto
Lintulahdenkuja 2
00530 HELSINKI

0295 536 000 (vaihde)http://dvv.fi

Digi- ja väestötietovirasto

Digi- ja väestötietovirasto edistää yhteiskunnan digitalisaatiota, turvaa tietojen saatavuutta ja tarjoaa palveluja asiakkaiden elämäntapahtumiin.

Digi- ja väestötietovirasto huolehtii yhteiskunnan perustana olevan väestötietojärjestelmän ylläpidosta ja yhteiskunnan digitalisaatiosta. Viraston tehtäviä ovat mm. siviilivihkimiset, nimen- ja osoitteenmuutokset, holhous- ja edunvalvonta-asiat, väestötietojärjestelmän ylläpito, sähköisen identiteetin ratkaisujen kehittäminen sekä keskitettyjen sähköisen asioinnin tukipalvelujen kehittäminen ja ylläpito. Tällaisia sähköisen asioinnin tukipalveluja ovat mm. Suomi.fi-verkkopalvelu, sähköiset viranomaisviestit (Suomi.fi-viestit) sekä valtuuttaminen toisen puolesta asiointiin (Suomi.fi-valtuudet). Virasto myös vastaa kansallisen palveluarkkitehtuurin toteutuksesta.

Vuonna 2020 perustettu Digi- ja väestötietovirasto toimii valtiovarainministeriön hallinnonalalla. Virasto syntyi, kun Väestörekisterikeskus ja maistraatit yhdistyivät 1.1.2020.

http://dvv.fi

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Digi- ja väestötietovirasto

Den nationella veckan för digital säkerhet hämtar den digitala säkerheten till skärmarna på arbetsplatserna runt om i Finland 26.-30.10.202021.10.2020 16:38:01 EESTTiedote

Myndigheten för digitalisering och befolkningsdata (MDB) ordnar den nationella veckan för digital säkerhet 26.-30.10.2020 tillsammans med centrala aktörer inom digital säkerhet. Veckan utmanar alla organisationer i Finland att använda en arbetstimme till att lära sig om och utveckla den digitala säkerheten. Den virtuella temaveckan, som ordnas för första gången, fokuserar på små digitala val i vardagen, med hjälp av vilka vi kan göra Finland till världens digitalt säkraste land.

Kansallinen Digiturvaviikko tuo digitaalisen turvallisuuden työpaikkojen näytöille ympäri Suomen 26.-30.10.202019.10.2020 13:15:00 EESTTiedote

Digi- ja väestötietovirasto (DVV) järjestää kansallisen Digiturvaviikon 26.-30.10.2020 yhdessä digitaalisen turvallisuuden keskeisten toimijoiden kanssa. Digiturvaviikko haastaa kaikki Suomen organisaatiot käyttämään yhden työtunnin digiturvan oppimiseen ja kehittämiseen. Ensimmäistä kertaa järjestettävä virtuaalinen teemaviikko keskittyy arjen pieniin digitaalisiin valintoihin, joiden avulla voimme tehdä Suomesta maailman digiturvallisimman maan.

Tänään julkaistava Digiturvallinen elämä -mobiilipeli elävöittää digiturvan kouluttamista14.10.2020 15:30:00 EESTTiedote

Digi- ja väestötietovirasto (DVV) julkaisee tänään Digiturvallinen elämä -pelin, jonka avulla digiturvataitoja voi oppia helpolla ja hauskalla tavalla. Uusi mobiilipeli täydentää ja elävöittää Digiturvallinen elämä -koulutuskokonaisuutta, johon sisältyy pelin lisäksi kolme aikaisemmin julkaistua verkkokoulutusta organisaatioiden henkilöstölle ja johdolle sekä digitaalisen turvallisuuden asiantuntijoille.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme