Pohjois-Pohjanmaan sairaanhoitopiiri (PPSHP)

PPSHP:n infrapalvelujen johtajaksi Kari-Pekka Tampio

Jaa

Pohjois-Pohjanmaan sairaanhoitopiirin (PPSHP) infrapalvelujen johtajaksi on valittu Kari-Pekka Tampio. Tällä hetkellä Tampio toimii OYS 2030 -uudistamisohjelman ohjelmajohtajana.

PPSHP: infrapalvelujen johtajan virkaa haki yhteensä 15 henkilöä. Haastatteluihin kutsuttiin viisi henkilöä ja soveltuvuusarviointeihin kolme.

Infrapalvelujen johtajan keskeisenä tehtävänä on luoda uusi toiminnallinen kokonaisuus, missä yhdistetään Oulun yliopistollisen sairaalan uudisrakentaminen ja tekniikan palvelut uudeksi infrapalvelujen kokonaisuudeksi. Infrapalvelujen vastuualueella tulee työskentelemään n. 135 henkilöä ja sen vuosibudjetti on n. 33 milj. euroa. Lähivuosien vuosittainen investointibudjetti on noin 150-200 milj. euroa.

Kari-Pekka Tampio on koulutukseltaan rakennusinsinööri (AMK) ja kauppatieteiden maisteri. Tampio on toiminut aikaisemmin teollisuuden projektinjohto- ja rakennuttamistehtävissä sekä asiantuntijaorganisaatioiden johtotehtävissä. OYS 2030 -ohjelman ohjelmajohtajana hän on toiminut vuodesta 2013 saakka.

Tietoja julkaisijasta

Pohjois-Pohjanmaan sairaanhoitopiiri (PPSHP)
Pohjois-Pohjanmaan sairaanhoitopiiri (PPSHP)
Kajaanintie 50
90220 Oulu

Pohjois-Pohjanmaan sairaanhoitopiiri PPSHP hallinnoi Oulun yliopistollista sairaalaa. OYS vastaa lähes puolen miljoonan suomalaisen erikoissairaanhoidon palveluista ja lähes 750 000 suomalaisen erityisvaativasta erikoissairaanhoidosta. Toimimme myös Oulaskankaan sairaalassa. Parhaillaan rakennamme kokonaan uutta yliopistollista sairaalaa. Näin hoitoprosessimme ja tilamme vastaavat myös tuleviin 2020- ja 2030-lukujen erikoissairaanhoidon haasteisiin. 

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Pohjois-Pohjanmaan sairaanhoitopiiri (PPSHP)

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme