Osuuskauppa KeskimaaOsuuskauppa Keskimaa

Prisma Keljo Jyväskylässä uudistuu – Keljon Prisman historian suurin uudistus

Jaa

Keljon Prismassa aloitetaan mittava uudistus tammikuussa 2020. Kyseessä on laajin koskaan tehty uudistus Keljon Prisman historian aikana. Myymälän ilme muutetaan uuden Prisma-konseptin mukaiseksi, valikoimat laajentuvat ja myymälään saadaan uusia palveluja, kuten Fazerin leipomo ja kukkiensidontapalvelu. Asiakkaat pääsevät vaikuttamaan uudistuviin valikoimiin. Uudistuksen kokonaisinvestointi on noin 4,4 miljoonaa euroa.

Havainnekuva uuden Prisma-konseptin mukaisesta Ruokatorista.
Havainnekuva uuden Prisma-konseptin mukaisesta Ruokatorista.

Osuuskauppa Keskimaa aloittaa vuoden 2020 alusta uudistamaan jo 25 vuotta nykyisellä paikallaan Jyväskylässä toiminutta Keljon Prismaa. Uudistuksessa koko myymälän miljöö uudistuu, kun se saa uuden Prisma-konseptin mukaisen ilmeen, myös valikoimat uudistuvat. Päivittäistavarapuolella valikoimat laajenevat merkittävästi ja käyttötavarapuolelle saadaan uusia tuoteryhmiä, kuten valaisimet, myyntiin.

Näkyvimpiä muutoksia asiakkaille tulevat olemaan myymälämiljöön uudistuksen myötä entistä houkuttelevammat esillepanot. Ruokatori uudistuu ja kasvaa valikoimaltaan merkittävästi, myös hedelmä- ja vihannesosasto sekä juomaosasto saavat uuden raikkaan ilmeen, joissa tuotteiden esillepanoihin kiinnitetään erityistä huomiota. Myös palvelutuotteet lisääntyvät, kun myymälän leipäosaston yhteyteen saadaan uusi Fazerin jauholeipomo. Uutena palveluna Keljon Prismaan saadaan myös toivottu kukkiensidontapalvelu.

− Haluamme ottaa myös asiakkaamme mukaan muutoksen tekemiseen, joten keräämme asiakkaidemme toiveita ensi viikosta lähtien, seuraavien kahden viikon ajan. Kaikkea ei siis ole vielä päätetty, vaan haluamme tehdä tätä suurta uudistusta yhdessä asiakkaidemme kanssa. Asiakkaiden toiveet tulevat konkreettisesti näkymään myymälässä ja sen valikoimissa, kertoo Prisma-johtaja Tommi Viitanen.

Uudistus kattaa myymälän sisätilojen lisäksi myös julkisivun uudistuksen. Julkisivu uudistetaan myös ulkoilmeen osalta. Asiakkaiden asiointia helpotetaan muokkaamalla tontille tulevia ajoväyliä selkeämmiksi. Lisäksi piha-alueen parkkitila laajenee, jonka myötä parkkipaikkoja levennetään. Myös parkkihallin lattiapinnat ja seinät kunnostetaan.

− Tammikuussa alkava uudistus on hyvin kokonaisvaltainen kasvojenkohotus Keljon Prismalle niin sisä- kuin ulkoalueidenkin osalta. Olemme todella iloisia, että pääsemme rakentamaan entistä parempaa Keljon Prismaa, toteaa Viitanen.

Tammikuun toisella viikolla käynnistyvän remontin on määrä valmistua pääsiäiseksi 2020 myymälän sisätilojen osalta. Pihatyöt valmistuvat juhannukseen 2020 mennessä. Uudistus toteutetaan vaiheittain, jotta asiointi olisi koko uudistuksen ajan mahdollisimman sujuvaa.Uudistuksen kokonaisinvestointi on noin 4,4 miljoonaa euroa.

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Lisätietoja

Osuuskauppa Keskimaa, Tommi Viitanen, Prisma-johtaja, 010 767 3509

Kuvat

Havainnekuva uuden Prisma-konseptin mukaisesta Ruokatorista.
Havainnekuva uuden Prisma-konseptin mukaisesta Ruokatorista.
Lataa

Linkit

Tietoja julkaisijasta

Osuuskauppa Keskimaa
Osuuskauppa Keskimaa
Ahjokatu 7
40320 JYVÄSKYLÄ

010 767 3000http://www.keskimaa.fi

Osuuskauppa Keskimaa on market- ja tavaratalokauppaa, matkailu- ja ravitsemiskauppaa sekä liikennemyymälä- ja polttonestekauppaa harjoittava monialayritys, joka tarjoaa palveluja yli 100 toimipaikassa. Olemme maakunnan markkinajohtaja kaikilla edustamillamme toimialoilla. Keskimaa on Keski-Suomen maakunnan suurimpia yrityksiä yli 625 miljoonan euron liikevaihdolla. Asiakasomistajia on yli 130 000. Keski-Suomen suurimpana yritystyönantajana työllistämme lähes 2000 keskisuomalaista.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Osuuskauppa Keskimaa

Keskimaan kesätyönhaku alkaa – tavoitteena haastatella jopa 2000 hakijaa19.12.2019 10:00:00 EETTiedote

Osuuskauppa Keskimaan kesätyönhaku alkaa vielä tämän vuoden puolella 19.12.2019. Kyseessä on yksi Keski-Suomen suurimmista työnhakukampanjoista, jonka puitteissa jalkaudutaan ympäri Keski-Suomea haastattelemaan hakijoita. Tavoitteena on haastatella noin 2000 hakijaa heti hakuajan päätyttyä. Keskimaa työllisti kesällä 2019 noin 800 kesätyöntekijää myymälöissä, ravintoloissa, hotelleissa ja liikennemyymälöissään. Kesätyöpaikoista noin puolet oli Tutustu työelämään ja tienaa -harjoittelupaikkoja 15–17 -vuotiaille nuorille.

Jyväskylän Kauppakeskus Sokkariin uusi hampurilaisravintola Friends & Brgrs3.12.2019 13:10:00 EETTiedote

Kauppakeskus Sokkarille saadaan uusi ravintolatoimija, kun hampurilaisketju Friends & Brgrs avaa ravintolan kauppakeskuksessa keväällä 2020. Hampurilaisketju Friends & Brgrs:lle remontoidaan 145 neliön tilat vuodenvaihteen jälkeen ravintolamaailmalta toisesta kerroksesta vapautuviin tiloihin. Ravintola sijoittuu uuden, niin ikään keväällä avattavan, sushiravintola Itsudemon viereen.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme