Osuuskauppa Keskimaa

Prisma Seppälä palvelee juhannusviikolla kellon ympäri

Jaa

Lähes kaikki Osuuskauppa Keskimaan ruokakaupat ovat auki päivittäin läpi juhannuksen. Jyväskylässä Prisma Seppälä palvelee juhannusviikolla jopa kellon ympäri, kuten myös S-market Savela. Mahdollisuuksia juhannusostosten tekemiseen on runsaasti, joten ruuhkaisimmat ajat ovat helposti vältettävissä.

Juhannuksen aikana ostoksia voi tehdä jokaisena päivänä lähes viidessäkymmenessä Keskimaan toimipaikassa.
Juhannuksen aikana ostoksia voi tehdä jokaisena päivänä lähes viidessäkymmenessä Keskimaan toimipaikassa.

Perinteisesti juhannustorstai on ollut yksi vuoden vilkkaimmista kauppapäivistä päivittäistavarakaupoissa. Keskimaan ja S-ryhmän kaupat tarjoavat paljon vaihtoehtoja ostosten tekemiseen ennen juhannusta ja juhannuksen aikana. Jyväskylässä ympärivuorokautista aukioloaikaa elokuun loppuun asti pilotoiva S-market Savela palvelee kellon ympäri koko juhannuksen ajan. Tämän lisäksi Prisma Seppälä laajentaa aukioloaikojaan ja palvelee juhannusviikon kellon ympäri maanantaiaamusta juhannusaattoon, perjantaihin 21.6. klo 21 asti.

− Kokeilimme viime juhannuksen alla ensimmäisen kerran, miten kellon ympäri aukioloajat toimivat juhannuksen aikaan. Saimme kokeilusta positiivista palautetta, joten päätimme jatkaa samalla linjalla tänäkin vuonna. Olemme huomanneet, että isojen juhlapyhien alla pidennetyt aukioloajat helpottavat asiakkaidemme arkea ja tasoittavat ruuhkahuippuja. Seppälän Prisma palveli edellisen kerran ympärivuorokauden ennen joulun pyhiä, kertoo Seppälän Prisman johtaja Mikko Junttila.

Näin Keskimaan kaupat ovat auki

Kaikki Keskimaan ruokakaupat ovat auki juhannusaattona. Myymälät sulkevat ovensa vain hieman normaaliperjantaita aikaisemmin, kello 21 (pl. Mestarin Herkku klo 16). Juhannuksen aikana ostoksia voi tehdä jokaisena päivänä lähes viidessäkymmenessä Keskimaan toimipaikassa. Keskimaan kaupoista ainoastaan Mestarin Herkku, Sokos ja Kodin Terra ovat suljettuina juhannuspäivänä lauantaina. ABC-liikennemyymälöistä ympärivuorokauden juhannuksen ajan palvelevat ABC Hirvaskangas sekä ABC Vaajakoski.

Oman juhannuskaupan tarkemman aukiolon voi tarkistaa S-kanavalta: www.s-kanava.fi/web/keskimaa/myymalat-ja-palvelut


Näin vältät juhannusruuhkan

Mikäli ruuhkilta haluaa välttyä, kannattaa ostosreissu suunnitella etukäteen.

  1. Tee ostokset kahdessa erässä. Hanki pitkään säilyvät tuotteet etukäteen hyvissä ajoin ennen juhannusta ja hanki tuoretuotteet vasta ennen H-hetkeä. Varhain aamulla tai iltamyöhään saattaa olla hieman hiljaisempaa.
  2. Suunnittele kauppareissu paitsi ostoslistan, myös kaupassa kulkemisen osalta. Aikaa kuluu, kun kauppaa suhaa edestakaisin, joten lista kannattaa koota sen mukaan, missä järjestyksessä tuotteet sijaitsevat kaupassa. Foodie.fi:ssä voi tarkistaa S-ryhmän kaupan tuotteiden sijainnit ja palvelu järjestää ostoslistan osastoittain.
  3. Käy kaupassa kotisohvalla. Voit myös välttää kaupassa kiertelyn kokonaan: ostokset voi tilata Foodie.fi:stä kotiin toimitettuna tai hakea noutopisteestä itse valittuna ajankohtana. Tarkista noutomahdollisuus täältä: https://www.foodie.fi/blog/page/toimitusalueet-ja-noutopisteet

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Lisätietoja

Osuuskauppa Keskimaa, Jarno Minkkinen, ryhmäpäällikkö, 010 767 3039
Osuuskauppa Keskimaa, Mikko Junttila, Prisma- ja Terrajohtaja, 010 767 3101

Kuvat

Juhannuksen aikana ostoksia voi tehdä jokaisena päivänä lähes viidessäkymmenessä Keskimaan toimipaikassa.
Juhannuksen aikana ostoksia voi tehdä jokaisena päivänä lähes viidessäkymmenessä Keskimaan toimipaikassa.
Lataa

Linkit

Tietoja julkaisijasta

Osuuskauppa Keskimaa
Osuuskauppa Keskimaa
Ahjokatu 7
40320 JYVÄSKYLÄ

010 767 3000http://www.keskimaa.fi

Osuuskauppa Keskimaa on market- ja tavaratalokauppaa, matkailu- ja ravitsemiskauppaa sekä liikennemyymälä- ja polttonestekauppaa harjoittava monialayritys, joka tarjoaa palveluja yli 100 toimipaikassa. Olemme maakunnan markkinajohtaja kaikilla edustamillamme toimialoilla. Keskimaa on Keski-Suomen maakunnan suurimpia yrityksiä yli 625 miljoonan euron liikevaihdolla. Asiakasomistajia on yli 130 000. Keski-Suomen suurimpana yritystyönantajana työllistämme lähes 2000 keskisuomalaista.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Osuuskauppa Keskimaa

Keskimaan S-market Kolmikulmaan ja S-market Kuokkalaan mittavat myymäläuudistukset13.8.2019 10:12:40 EESTTiedote

Osuuskauppa Keskimaa uudistaa S-market Kolmikulman ja S-market Kuokkalan Jyväskylässä. Molemmat S-marketit remontoidaan uudistuneen S-market -ilmeen mukaisiksi myymälöiksi. Myymäläuudistuksessa kaikki myymäläkalusteet uusitaan kylmäkalusteita myöten. Remonttityöt alkavat elokuun lopulla. S-marketien uudistuksien myötä tavoitteena on tarjota asiakkaille entistä parempi ostokokemus.

Keskimaalla menossa koko maakunnan palvelujen kehittämisen vuosi8.8.2019 08:30:00 EESTTiedote

Osuuskauppa Keskimaan tammi-kesäkuun liikevaihto oli 304,6 miljoonaa euroa, missä oli kasvua 0,9 % edellisvuoden vastaavaan ajanjaksoon verrattuna. Tammi-kesäkuun operatiivinen tulos oli 8,9 miljoonaa euroa, mikä on noin 0,3 miljoonaa euroa parempi kuin viime vuonna. Koko vuoden operatiivisen tuloksen ennakoidaan päätyvän edellisvuoden tasolle. Alkuvuoden aikana Keskimaa on investoinut merkittävästi maakunnan palvelujen kehittämiseen uudistamalla useita myymälöitä eri puolilla Keski-Suomea.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme