MessukeskusMessukeskus

ProAgrian ja MaatalousKonemessujen yhteistyö tiivistyy

Jaa

ProAgria-keskukset ja Messukeskus ovat tehneet pitkäaikaisen sopimuksen Helsingin MaatalousKonemessujen kehittämisestä tulevaisuudessa. Yhteistyö vaikuttaa myös tapahtumien järjestämisaikatauluihin. MaatalousKonemessut järjestetään 5.–7.11.2020 Messukeskuksessa Helsingissä. ProAgrian tapahtuma KoneAgria järjestetään seuraavan kerran vuonna 2021.

MaatalousKonemessut 2018
MaatalousKonemessut 2018

Tapahtumat ajoitetaan siten, että tapahtumia ei enää järjestetä samana vuonna päällekkäin. KoneAgrian järjestäminen joka toinen vuosi parittomina vuosina ja MaatalousKonemessujen parillisina vuosina varmistaa parhaan asiakaskokemuksen sekä näytteilleasettajille että kävijöille. Yhteistyö MaatalousKonemessuilla laajenee sopimuksen kautta valtakunnalliseksi. ProAgria tekee messujen ohjelman ja viestii osallistumisestaan verkostojensa kautta.

”Alan markkinat Suomessa ovat pienet ja tiivis yhteistyö alan tapahtumien kesken on kaikkien etu. Molemmille tapahtumille sekä KoneAgrialle että MaatalousKonemessuille on oma paikkansa Suomessa”, toteaa Henri Honkala ProAgriasta. ”KoneAgriaan osallistuu tänä vuonna paljon yrityksiä ja odotukset tapahtuman suhteen ovat korkealla.”

”Olemme todella tyytyväisiä, että MaatalousKonemessut voi nyt tehdä entistä laajempaa yhteistyötä ProAgrian kanssa. ProAgrian valtakunnallisen verkoston tuen kautta tapahtuma vahvistuu. Arvostamme kovasti ProAgrian tarjoaman valtakunnallisen verkoston tukea ja uskomme sen voimaan”, kertoo Leo Potkonen Messukeskuksesta.

KoneAgria

Maatalouden ammattinäyttely KoneAgria 2019 järjestetään 10.–12.10.2019 Jyväskylän Paviljongissa. KoneAgria on maatalouden ja maaseudun ammattilaisten, maatalouskoneiden, tarvikkeiden ja palvelujen erikoisnäyttely. KoneAgria tarjoaa foorumin, joka mahdollistaa maatalouskaupan ja asiakkaiden kohtaamisen saman katon alla. Asiakkaiden tapaaminen säännöllisesti on erittäin tärkeää suurelle osalle maatalouskonekaupan edustajista. KoneAgria on tunnettu, arvostettu ja vahva konenäyttely, joka kokoaa alan ammattilaiset ja sisältää runsaasti myös alaan liittyvää ammattitietoa erilaisina ohjelmina. Tapahtuman historia juontaa juurensa 1980-luvulle saakka.
www.koneagria.fi
#koneagria2019

Helsingin MaatalousKonemessut

Suomen suurin maatalousalan sisätapahtuma Helsingin MaatalousKonemessut järjestetään toista kertaa 5.–7.11.2020 Messukeskuksessa Helsingissä. Tapahtumassa vieraili viime vuonna 16 800 maa- ja metsätalousalan ammattilaista sekä ulkoalueiden hoidon ja urakoinnin koneista ja laitteista kiinnostunutta ammattilaista. Ensi vuonna tapahtuma laajenee ja se järjestetään viidessä Messukeskuksen hallissa.

www.maatalouskonemessut.fi
#maatalouskonemessut2020

ProAgrian muita tapahtumia ovat Farmari, Peltopäivä ja Pohjanmaan Peltopäivä. Farmari järjestetään seuraavaksi Mikkelissä 2.-4.7.2020.


Lisätietoja
ProAgria
toimitusjohtaja Henri Honkala, ProAgria Etelä-Pohjanmaa, puh. 040 8277 100, henri.honkala@proagria.fi 

markkinointi- ja viestintäjohtaja Suvi Anttila, ProAgria Keskusten Liitto, puh. 040 560 8551, suvi.anttila@proagria.fi

Messukeskus

konseptikehittäjä Leo Potkonen, Messukeskus, puh. 045 665 8577, leo.potkonen@messukeskus.com

tiedottaja Teija Armanto, Messukeskus, puh. 050 376 0804,teija.armanto@messukeskus.com

Kuvat

MaatalousKonemessut 2018
MaatalousKonemessut 2018
Lataa

Tietoja julkaisijasta

Messukeskus
Messukeskus
Messuaukio 1
00520 HELSINKI

+358 40 450 3250http://www.messukeskus.com

Messukeskus edistää suomalaista elinkeinoelämää mahdollistamalla tuloksellisia kasvokkain kohtaamisia messuilla, kokouksissa, kongresseissa ja muissa tapahtumissa. Messukeskus järjestää vuosittain 65 messutapahtumaa ja 1500 kokousta ja kongressia, joihin osallistuu yli miljoona vierasta. Messukeskuksen omistajayritys Suomen Messut Osuuskunta täyttää 100 vuotta vuonna 2019. | Messukeskus – sata vuotta tapahtumien keskipisteessä 

Messukeskus Helsinki, Expo and Convention Centre, promotes Finnish welfare by enabling effective face to face encounters at exhibitions, meetings, conferences and other events. Annually, 65 exhibitions and 1500 meetings and congresses are held at MessukeskusOver one million visitors take part in the events. The Finnish Fair Corporation, the company that owns Messukeskus Helsinki, celebrates its 100th anniversary in 2019. | Messukeskus – A century in the centre of events 

 

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Messukeskus

Matkamessujen ohjelmassa esillä vastuullisuus, maata pitkin matkustaminen ja partnerimaa Viro4.12.2019 08:00:00 EETTiedote

Pohjoismaiden suurimman matkailualan tapahtuman Matkamessujen ohjelman julkistus on aloitettu. Ohjelmassa näkyy entistä voimakkaammin vastuullinen matkailu. Myös Matkamessujen partnerimaa Viro on näyttävästi esillä ohjelmassa. Matkamessut järjestetään Helsingissä Messukeskuksessa 16.-19.1.2020. Matkailun trendit ja matkailun merkitys muuttuvassa yhteiskunnassa ovat voimakkaasti esillä Matkamessuilla. Matkailuteollisuus tuottaa 10 % maailman bruttokansantuotteesta ja työllistää maailmanlaajuisesti joka kymmenennen ihmisen, mutta turismin kasvaessa maapallon kestokyky on kuitenkin koetuksella. Kuinka vastuullisuus tulisi ottaa huomioon matkailuteollisuudessa? Onko vastuullisuus ja kestävyys muuttumassa ”uudeksi normiksi” matkailualalla? Matkailualan ammattilainen ja The Global Sustainable Tourism Councilin Ruotsin edustaja Jeppe Klockareson pohtii puheenvuorossaan matkailun haasteita, mahdollisuuksia, sekä Ruotsin #flygskam -ilmiötä Inspiration Stagella torstaina 16.1. kello 12.30. Samaa

Opiskelijoiden aktiivista osallistumista palkittiin Studia-messuilla3.12.2019 16:18:39 EETTiedote

Studia-messuilla jaettiin stipendejä aktiivisille ja ansioituneille lukiolaisille, jotka ovat tehneet huomattavaa työtä koulunsa toiminnan edistämiseksi. Messukeskuksen lahjoittamasta 4000 euron summasta jaettiin neljä stipendiä, jotka myönnettiin Jyväskylän Lyseon lukion Let’s Get Global -projektin kahdeksanhenkiselle ydinryhmälle, Helsingin normaalilyseon lukion opiskelijakunnan hallitukselle, Sysmän lukion opiskelijakunnan hallitukselle sekä Luostarivuoren Lyseon opiskelijakunnan hallituksen puheenjohtaja Kasper Vienanlinnalle. Lukiolaisten jatkokoulutustapahtuma Studia järjestetään Messukeskuksessa Helsingissä 3.–4.12.2019.

Yksityissijoittajat valitsivat Suomen houkuttelevimmat pörssiyhtiöt – kärjessä komeilevat jo toistamiseen samat voittajat26.11.2019 10:15:00 EETTiedote

Kone, Ponsse, Marimekko ja Verkkokauppa.com haalivat jälleen sijoittajien äänet vuoden 2019 Yksityissijoittajan valinta -kilpailussa. Kilpailussa yksityissijoittajat valitsevat Suomen houkuttelevimmat ja luotettavimmat pörssiyhtiöt neljässä eri sarjassa: suuri, keskisuuri ja pieni pörssiyhtiö sekä paras First North -listalla. Kilpailun järjestää Pörssisäätiö, Kreab ja Messukeskus. Voittajat julkistettiin Sijoitus Invest -tapahtumassa Helsingin Messukeskuksessa 26.11.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme