MessukeskusMessukeskus

ProAgrian ja MaatalousKonemessujen yhteistyö tiivistyy

Jaa

ProAgria-keskukset ja Messukeskus ovat tehneet pitkäaikaisen sopimuksen Helsingin MaatalousKonemessujen kehittämisestä tulevaisuudessa. Yhteistyö vaikuttaa myös tapahtumien järjestämisaikatauluihin. MaatalousKonemessut järjestetään 5.–7.11.2020 Messukeskuksessa Helsingissä. ProAgrian tapahtuma KoneAgria järjestetään seuraavan kerran vuonna 2021.

MaatalousKonemessut 2018
MaatalousKonemessut 2018

Tapahtumat ajoitetaan siten, että tapahtumia ei enää järjestetä samana vuonna päällekkäin. KoneAgrian järjestäminen joka toinen vuosi parittomina vuosina ja MaatalousKonemessujen parillisina vuosina varmistaa parhaan asiakaskokemuksen sekä näytteilleasettajille että kävijöille. Yhteistyö MaatalousKonemessuilla laajenee sopimuksen kautta valtakunnalliseksi. ProAgria tekee messujen ohjelman ja viestii osallistumisestaan verkostojensa kautta.

”Alan markkinat Suomessa ovat pienet ja tiivis yhteistyö alan tapahtumien kesken on kaikkien etu. Molemmille tapahtumille sekä KoneAgrialle että MaatalousKonemessuille on oma paikkansa Suomessa”, toteaa Henri Honkala ProAgriasta. ”KoneAgriaan osallistuu tänä vuonna paljon yrityksiä ja odotukset tapahtuman suhteen ovat korkealla.”

”Olemme todella tyytyväisiä, että MaatalousKonemessut voi nyt tehdä entistä laajempaa yhteistyötä ProAgrian kanssa. ProAgrian valtakunnallisen verkoston tuen kautta tapahtuma vahvistuu. Arvostamme kovasti ProAgrian tarjoaman valtakunnallisen verkoston tukea ja uskomme sen voimaan”, kertoo Leo Potkonen Messukeskuksesta.

KoneAgria

Maatalouden ammattinäyttely KoneAgria 2019 järjestetään 10.–12.10.2019 Jyväskylän Paviljongissa. KoneAgria on maatalouden ja maaseudun ammattilaisten, maatalouskoneiden, tarvikkeiden ja palvelujen erikoisnäyttely. KoneAgria tarjoaa foorumin, joka mahdollistaa maatalouskaupan ja asiakkaiden kohtaamisen saman katon alla. Asiakkaiden tapaaminen säännöllisesti on erittäin tärkeää suurelle osalle maatalouskonekaupan edustajista. KoneAgria on tunnettu, arvostettu ja vahva konenäyttely, joka kokoaa alan ammattilaiset ja sisältää runsaasti myös alaan liittyvää ammattitietoa erilaisina ohjelmina. Tapahtuman historia juontaa juurensa 1980-luvulle saakka.
www.koneagria.fi
#koneagria2019

Helsingin MaatalousKonemessut

Suomen suurin maatalousalan sisätapahtuma Helsingin MaatalousKonemessut järjestetään toista kertaa 5.–7.11.2020 Messukeskuksessa Helsingissä. Tapahtumassa vieraili viime vuonna 16 800 maa- ja metsätalousalan ammattilaista sekä ulkoalueiden hoidon ja urakoinnin koneista ja laitteista kiinnostunutta ammattilaista. Ensi vuonna tapahtuma laajenee ja se järjestetään viidessä Messukeskuksen hallissa.

www.maatalouskonemessut.fi
#maatalouskonemessut2020

ProAgrian muita tapahtumia ovat Farmari, Peltopäivä ja Pohjanmaan Peltopäivä. Farmari järjestetään seuraavaksi Mikkelissä 2.-4.7.2020.


Lisätietoja
ProAgria
toimitusjohtaja Henri Honkala, ProAgria Etelä-Pohjanmaa, puh. 040 8277 100, henri.honkala@proagria.fi 

markkinointi- ja viestintäjohtaja Suvi Anttila, ProAgria Keskusten Liitto, puh. 040 560 8551, suvi.anttila@proagria.fi

Messukeskus

konseptikehittäjä Leo Potkonen, Messukeskus, puh. 045 665 8577, leo.potkonen@messukeskus.com

tiedottaja Teija Armanto, Messukeskus, puh. 050 376 0804,teija.armanto@messukeskus.com

Kuvat

MaatalousKonemessut 2018
MaatalousKonemessut 2018
Lataa

Tietoja julkaisijasta

Messukeskus
Messukeskus
Messuaukio 1
00520 HELSINKI

+358 40 450 3250http://www.messukeskus.com

Messukeskus on ihmisläheinen media, joka luo kasvua aitojen kohtaamisten kautta. Suomen suurin tapahtumajärjestäjä tuottaa tai isännöi vuosittain 50 messutapahtumaa ja tuhat kokousta ja kongressia, joihin osallistuu 1,1 miljoonaa vierasta.Tarjoamme messuille, kokouksiin, kongresseihin ja muihin tapahtumiin 7 muuntautuvaa hallia, 40 erilaista kokoustilaa, 21 ravintolaa, uudistuneen tapahtumahotellin ja täydelliset tapahtumapalvelut. | Messukeskus – sata vuotta tapahtumien keskipisteessä 

Messukeskus Helsinki, Expo and Convention Centre, creates growth through encounters. We are the largest event organiser in Finland producing or hosting 50 exhibitions and one thousand meetings and congresses with 1,1 million visitors annually. We provide a perfect venue with 7 adaptable halls, 40 conference spaces, the 4,400-seater Amfi Hall auditorium, 21 restaurants, a fully renewed event hotel, and all event services. | Messukeskus – A century in the centre of events 

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Messukeskus

Kongressimessut starttaavat Messukeskuksen syksyn18.6.2020 14:44:45 EESTTiedote

Valtioneuvosto linjasi keskiviikkona 17.6. että yli 500 henkilön sisätilatapahtumia voi elokuusta alkaen järjestää, kunhan tapahtumissa huolehditaan hygieniasta, turvaetäisyyksistä ja asiakasmäärien rajaamisesta. Tapaamisrajoitusten johdosta maaliskuulta siirtynyt Kongressimessut päästään siis toteuttamaan suunnitelmien mukaisesti 26.-27.8.2020, messuvieraiden ja näytteilleasettajien riskittömään tapahtumaosallistumiseen vahvasti panostaen.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme