Tampereen ammattikorkeakoulu

Proakatemian legendaarisilla Myyntipäivillä mukana kolme tamperelaista palvelua ja tuotetta

Jaa
Proakatemian Myyntipäivät tulevat taas 22.-24.3.2023. Proakatemia on Tampereen ammattikorkeakoulun yrittäjyyden ja tiimijohtamisen yksikkö, josta valmistuvilla tradenomeilla on parhaat työkalut tulevaisuuden yritys- ja työelämään. Opiskelu tapahtuu tiimiyrityksissä oikeaa liiketoimintaa yhdessä tekemällä. Proakatemiassa opiskelee tällä hetkellä noin 200 tiimiyrittäjää ja toiminnassa on 12 tiimiyritystä. Myyntipäivät ovat perinteikäs koko yhteisön tapahtuma, joka on järjestetty jo useampana vuonna.

Myyntipäivien ideana on oppia myynnistä menemällä suoraan syvään päätyyn. Myyntipäivillä opitaan tekemällä ja haastetaan yksilöitä ja tiimejä ylittämään itsensä - sekä tietysti selvitetään kovin myyjätiimi, eli ketkä myyvät kolmen päivän aikana eniten suhteutettuna tiimin kokoon. Edellisillä Myyntipäivillä kolmea tuotetta myytiin yli 130 000 eurolla. Nyt myynnissä on Proakatemian tiimien omia tuotteita ja palveluita. 

– Myyntipäivät ovat erinomainen paikka näyttää koko tiimin myyntiosaaminen ja potentiaali. Kyse ei ole vain voittamisesta, vaan siitä miten tiimi suoriutuu yhdessä. Myyntipäivät toimivat myös vauhdittajana projektien kasvulle, josta hienona esimerkkinä on S-ryhmän kaupoista löytyvä Herkkä Snacks -linssiherkku, joka oli mukana Myyntipäivillä 2020, sanoo Santeri Simonen, Myyntipäivien projektipäällikkö. 

MELIINA on käsityönä valmistettujen tuoksukynttilöiden brändi. Kynttilät valmistetaan Tampereen Jankassa 100 % soijavahasta, joka on steariinia ekologisempaa. Kynttilät ovat vegaanisia ja niissä on tunnelmallisesti rätisevä puusydän. Tunnelman ja lämmön lisäksi projektitiimille merkittävää on hersyvä huumori, joka näkyy esimerkiksi etiketeissä ja viestinnässä.  

– MELIINA-kynttilöiden ostaja on samalla mukana tukemassa Ukrainan kriisistä kärsiviä lapsia ja perheitä Pelastakaa Lapset ry:n kautta, lisää Iida Manninen MELIINA-yrityksestä ja Samoa Projektit -osuuskunnasta.  

Armo on kestävään muotiin erikoistunut vaatebrändi. Projektitiimi haluaa viedä vaatetusalaa reilumpaan ja eettisempään suuntaan. Ideana on mahdollistaa pientuottajien pääsy kansainvälisille markkinoille tukemalla samalla reilun ja eettisen kaupan periaatteita. Myyntipäiville Armo lähtee Ximena-rannekoruilla, jotka on valmistettu Equadorissa Cotacachin kaupungissa. Ne tuotetaan käsityönä ylijäämänahasta pienessä työpajassa.  

– Maailma muutetaan paremmaksi teko kerrallaan, ja me haluamme olla mahdollistamassa tuota muutosta oman liiketoimintamme kautta. Yrittäjyys on vaikuttava tapa muuttaa maailmaa. Jokaisen myydyn rannekkeen kohdalla voittaja on pientuottaja Equadorissa, sanoo Maria Jussila Armo Design -yrityksestä ja Empiria-osuuskunnasta. 

Puhdistustiimi on rännipuhdistuspalveluita tarjoava yritys, joka on toiminut Pirkanmaalla jo muutaman vuoden. Puhdistustiimi haluaa helpottaa omakotitaloasujien, taloyhtiöiden ja yrittäjien elämää sekä ennaltaehkäistä tukkoisten rännien aiheuttamia ongelmia, jotka heijastuvat esimerkiksi kiinteistön käyttöikään. Puhdistustiimi toteuttaa rännien puhdistukset tehokkaasti ja turvallisesti maasta käsin aina 10 metriin asti teollisuusimureilla ja pitää samalla pihat siistinä. Valttina on erinomainen, jokaiselle asiakkaalle erikseen raportoiva työnjälki sekä rennosti mutta asiantuntevasti toimiva asiakaspalvelu.  

– Kevätaurinko sulattaa jo hankia ja kiinteistöt paljastuvat lumen alta. Nyt on erinomainen mahdollisuus ulkoistaa yksi sulan kauden toimenpide ja pidentää kiinteistön käyttöikää kustannustehokkaasti, kannustaa Aleksi Stoilov Puhdistustiimistä ja Roima Team -osuuskunnasta.  

Myyntipäivien aikana Proakatemian tiimit näkyvät ja kuuluvat Pirkanmaalla erilaisissa myyntikanavissa. Korkeakoulujen suomenkielisten tutkinto-ohjelmien yhteishaku on käynnissä 15.–30.3., ja myös Proakatemia on haussa mukana omalla tutkintonimikkeellään.  

Proakatemialle Myyntipäivien hermokeskukseen on mahdollisuus tulla vierailemaan ja tekemään juttua Myyntipäivien aikana. Toimipiste sijaitsee Finlaysonilla Tampereen sydämessä.  

Ota yhteyttä:  

Santeri Simonen 
Projektipäällikkö, tiimiyrittäjä 
Proakatemia / Kipinä kiihdyttämö -osuuskunta 
+358 50 433 5194 
santeri.simonen@tuni.fi 
 
Tutta Tanttari 
Valmentaja  
Proakatemia 
+358 50 5634 942 
tutta.tanttari@tuni.fi 

Kuva: Jonne Renvall

Avainsanat

Kuvat

Tietoja julkaisijasta

Tampereen ammattikorkeakoulu
Tampereen ammattikorkeakoulu
Kuntokatu 3
33520 TAMPERE

p. 0294 5222https://www.tuni.fi/tamk

Tampereen ammattikorkeakoulu on monialainen työelämäkorkeakoulu, joka vastaa työ- ja elinkeinoelämän muuttuviin osaamistarpeisiin tuottamalla parasta ammatillista korkeakoulutusta ja innovaatioita. Toimimme aktiivisessa yhteistyössä korkeakouluyhteisön ja työelämän kumppaneiden kanssa, kotimaisissa ja kansainvälisissä verkostoissa. Kärkiosaamisemme suuntautuu oppimisen edistämiseen, uusien teknologioiden hyödyntämiseen, ekologisiin innovaatioihin ja sosiokulttuurisiin haasteisiin. TAMKissa on yli 10 000 opiskelijaa ja vakituista henkilöstöä noin 700.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Tampereen ammattikorkeakoulu

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme