Hanasaari - ruotsalais-suomalainen kulttuurikeskus

Professorit Bengt Holmström ja Torben Andersen keskustelevat taloustilanteesta koronan jälkeen

Jaa

Suomi ja Tanska ovat toistaiseksi onnistuneet välttämään laajamittaisen koronaviruskatastrofin.

Sairaanhoito toimii, ja vaikka talous on kärsinyt, on tilanne huomattavasti Espanjan ja Ison-Britannian kaltaisia maita parempi.

Miten tästä eteenpäin? Mitä Suomi ja Tanska voivat oppia toisiltaan? Keskustelijoina Nobel-palkittu MIT:n taloustieteen Paul A. Samuelson -emeritusprofessori Bengt Holmström ja maineikkaan Århusin yliopiston taloustieteen professori Torben M. Andersen Tanskasta.

Aika: 26.10.2020 klo 16–17

Paikka: videopalvelu Zoom

”Bengt Holmström ja Torben Andersen ovat kansainvälisesti arvostettuja ekonomeja. Holmström on suomalaisyleisölle luonnollisesti tutumpi, mutta myös Andersen on saanut Pohjoismaissa tunnustusta poliittisten järjestöjen neuvonantajana. Hän on sekä Suomen Talouspolitiikan arviointineuvoston että Ruotsin Finanspolitiska rådetin entinen jäsen. Tällä hetkellä Andersen myös arvioi suomalaista eläkejärjestelmää Eläketurvakeskuksen toimeksiannosta”, kertoo Hanasaaren toimitusjohtaja Gunvor Kronman. 

Keskustelu käydään englanniksi ja toteutetaan verkossa. Moderaattorina toimii Tanskassa asuva toimittaja ja kirjailija Annukka Oksanen.

Webinaarin järjestävät Suomalais-tanskalainen kulttuurirahasto ja Hanasaari yhteistyönä.

Lue lisää ja ilmoittaudu tästä: https://www.hanaholmen.fi/en/event/a-post-pandemic-path-to-success/

Kuva: Holmström (MIT Economics/L. Barry Hetherington), Andersen (Lars Kruse, AU Foto)   

Lisätietoja: Hanasaaren viestintäjohtaja Håkan Forsgård, hakan.forsgard(at)hanaholmen.fi, puh. +358 40 767 7373

www.hanasaari.fi

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Kuvat

Tietoja julkaisijasta

Hanasaari - ruotsalais-suomalainen kulttuurikeskus
Hanasaari - ruotsalais-suomalainen kulttuurikeskus
Hanasaarenranta 5
02100 ESPOO

+358 40 767 7373http://www.hanaholmen.fi

Hanasaaren ruotsalais-suomalainen kulttuurikeskus edistää ja kehittää Suomen ja Ruotsin välistä vuorovaikutusta ja yhteistyötä kaikilla yhteiskunnan alueilla. Toteutamme yhteistyönä erilaisia tapahtumia, kursseja, seminaareja ja projekteja, selvitämme kehittämistarpeita sekä teemme aloitteita maiden välisen yhteistyön kehittämiseksi. Hanasaaren kiinteistön omistaa Suomen valtio ja Suomalais-ruotsalainen kulttuurirahasto on sen hallinnollinen päämies. 

Hanaholmen är ett kulturcentrum för Sverige och Finland samt ett konferenshotell och mötescentrum i Esbo, strax utanför Helsingfors. Hanaholmen arrangerar högaktuella seminarier och evenemang där viktiga samhälleliga frågor diskuteras och debatteras. Kulturfonden för Sverige och Finland är Hanaholmens huvudman, dvs. har det yttersta ansvaret för Hanaholmens verksamhet. 

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Hanasaari - ruotsalais-suomalainen kulttuurikeskus

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme