Expomark

Proforest-tapahtuma kokoaa koko metsäalan yhteen – samalla otetaan tärkeä askel kohti koronan jälkeistä aikaa

Jaa

24.–25.9.2021 Kalajoen lentokentällä järjestetään Proforest 2021 -tapahtuma. Tapahtuma on tämän vuoden keskeisin tapahtuma metsäalan ammattilaisille, ja mahdollistaa taas verkostoitumisen ja kasvokkaiset kohtaamiset poikkeusajan jälkeen.

Proforest-tapahtuma kokoaa metsäalan toimijat Kalajoelle 24.-25.9.
Proforest-tapahtuma kokoaa metsäalan toimijat Kalajoelle 24.-25.9.

Proforest järjestetään tänä vuonna kolmatta kertaa. Tapahtumapaikkana on Kalajoen kaunis luonto ja lentokenttä. Tapahtuman järjestää Expomark Oy. Vuosittain kasvava tapahtuma kokoaa samaan paikkaan Suomen tärkeimmät metsäalan yritykset, jotka esittelevät kalustoa, varusteita ja palveluita messuvieraille. Tapahtuma on avoinna perjantaina 24.9. ja lauantaina 25.9. klo 9–17.

Tilaisuus verkostoitumiselle ja kaupankäynnille

Tapahtuma on erinomainen tilaisuus tutustua metsäalan yrityksiin ja alan ammattilaisiin saman päivän aikana. Näytteilleasettajia on noin 130. Mukana ovat mm. John Deere Forestry Oy, Komatsu Forest Oy, Metsä Group, Nisula Forest Oy ja Ponsse Oyj.

Proforestin yksi tärkeimmistä asioista on mahdollisuus tutustua paitsi ihmisiin, myös alan uusimpaan kalustoon. Nyt kun poikkeusaika näyttää talttumisen merkkejä, voi taas katsoa rohkeasti tulevaisuuteen myös taloudellisesti. Poikkeavan ajanjakson jälkeen Proforest tarjoaa mahdollisuuden ottaa askeleen kohti normaalia aikaa ja kasvattaa liiketoimintaa uusilla hankinnoilla.

Kun investoinnit ovat suuria, on tärkeä päästä rauhassa tutustumaan tuotteisiin ja keskustelemaan niistä yrityksen edustajan kanssa. Proforestissa voi tutustua laajasti eri toimijoiden tuotteisiin lähietäisyydeltä ja saada lisätietoa yrityksen edustajalta paikan päällä. Tapahtuma onkin hyvä paikka kaupankäynnille, sillä saman päivän aikana voi tutustua useamman yrityksen tarjontaan ja löytää itselleen parhaan ratkaisun.

”Metsäkonekaupassa tuntuu olevan valoisat tunnelmat. Yhteistyökumppanimme tekemä soittokierros maamme metsäkonekaupan avainhenkilöille antoi myönteisen kuvan nykyhetken tilanteesta”, summeeraa Tomi Niemi, Expomarkin toimitusjohtaja.

Kaivattu tapahtumatunnelma kutsuu viihtymään

Ihmiset pääsevät nauttimaan toimialan työnäytöksistä, esityksistä ja elämyksistä. Proforestissa nähdään monenlaista ohjelmaa, aina hakkuunäytöksistä ja tuotteiden ensiesittelyistä elävään musiikkiin ja SM-tasoiseen moottorisahan käsittelyyn.

Luvassa on Ponsse Oyj:n hakkuunäytöksiä ja John Deere Forestry Oy:n uuden H423-harvestipään esittelyä. Nisula Forest Oy tuo paikalle koko hakkuupää- ja energiakouramallistonsa. Maaseudun Tulevaisuuden, Koneviestin & Aarre-lehden yhteisosastolla on paikalla kilpasahauksen SM-voittaja Jukka Perämäki, joka esittelee nopeita ketjunvaihtoja moottorisahaan. Suomen metsäkeskuksen osastolla metsäneuvojat antavat vinkkejä metsänhoidosta. Tapahtumassa voi nauttia myös musiikista, kun perjantaina Kesla Oyj:n osastolla musisoi Ilja Teppo. Ja tässä on vain osa ohjelmasta.

Luvassa rento ja turvallinen tapahtuma

Tapahtuma-alueen kattavat oheispalvelut mahdollistavat kiireettömän vierailun. Ravintoloita ja kahviloita on sekä ulko- että sisätiloissa. Omalla autolla saavuttaessa auton voi jättää Raviradan maksuttomaan etäparkkiin, josta kulkee maksuton bussikuljetus tapahtumapaikalle ja takaisin.

Kontaktien välttämiseksi tapahtumassa suositaan korttimaksua. Korttimaksupääte on käytössä kaikilla näytteilleasettajilla ja palveluilla. Pääosin ulkotiloissa järjestettävä Proforest luo turvalliset tapahtumapuitteet, ja laajalla alueella pystyy säilyttämään riittäviä turvavälejä. Tapahtuma-alueella on tehostettu siivousta, ja käsidesipisteitä on useita. Alueella on selkeä opastus ja tapahtumassajaetaan veloituksetta kasvomaskeja, joiden käyttöä suositellaan yleisen linjauksen mukaisesti. Tapahtumaan on suositeltavaa osallistua täysin terveenä, oireettomana ja mahdollisuuksien mukaan täyden rokotussuojan saaneena.

”Odotamme innolla tapahtumaa ja sitä, että voimme tuoda yhteen toimialan tärkeimmät yritykset, osaajat ja toimijat. Luomme Kalajoen lentokentälle puitteet kasvokkain kohtaamisille, verkostoitumiselle ja bisneksen tekemiselle,” iloitsee Tiina Aho, Expomarkin ohjelma- ja markkinointipäällikkö ja jatkaa: ”Samalla luomme katseemme jo kevääseen 2023, jolloin tapaamme Kalajoella seuraavan kerran”.

Median edustajat ovat lämpimästi tervetulleita tutustumaan tapahtumaan, yritysten tärkeimpiin uutuuksiin ja alan ajankohtaisiin kuulumisiin – sekä kokemaan jälleen messutapahtumien ainutlaatuisen tunnelman pitkän hiljaiselon jälkeen.


www.proforest.pro #proforest

Medialle: akkreditointi, näytteilleasettajien tiedotteet, tapahtuman tiedotteet: https://proforest.expomark.fi/media/

Ohjelmaa ja uutuuksia: https://proforest.expomark.fi/uutuustuotteet/

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Lisätietoja: Expomark Oy

toimitusjohtaja Tomi Niemi, 040 765 6248, tomi.niemi@expomark.fi

ohjelma- ja markkinointipäällikkö Tiina Aho, 040 588 2974, tiina.aho@expomark.fi

myyntipäällikkö Marko Masalin, 044 055 5560, marko.masalin@expomark.fi

Kuvat

Proforest-tapahtuma kokoaa metsäalan toimijat Kalajoelle 24.-25.9.
Proforest-tapahtuma kokoaa metsäalan toimijat Kalajoelle 24.-25.9.
Lataa
Metsäalan Proforest-messut järjestetään 24.-25.9. Kalajoen lentokentällä.
Metsäalan Proforest-messut järjestetään 24.-25.9. Kalajoen lentokentällä.
Lataa
Metsäalan keskeisin tapahtuma Proforest järjestetään Kalajoella 24.-25.9.
Metsäalan keskeisin tapahtuma Proforest järjestetään Kalajoella 24.-25.9.
Lataa

Linkit

Tietoja julkaisijasta

Expomark
Expomark
Puistokatu 2-4 C
40100 JYVÄSKYLÄ

010 830 0800, asiakaspalvelu@expomark.fihttps://expomark.fi

Expomark Oy, Suomen Messut Osuuskunnan tytäryritys, järjestää teollisuuden ja terveyden alan ammattitapahtumia 30 vuoden kokemuksella eri puolilla Suomea toimien yhteistyössä eri alojen tärkeimpien järjestöjen ja toimijoiden kanssa. www.expomark.fi

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Expomark

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme