FinnSonic Oy

Puhtaiden osien merkitys sähköautoteollisuudessa haastaa laitetoimittajat – ratkaisu Suomesta

Jaa

FinnSonic Oy on saanut historiansa suurimman ultraäänipesulinjatilauksen. Noin kahden miljoonan euron arvoinen linja toimitetaan keväällä 2020 Saksaan sähköautoteollisuuden tarpeisiin.

FinnSonic Ultrasonic Cleaning Line
FinnSonic Ultrasonic Cleaning Line

”Kauppa on meille tärkeä päänavaus voimakkaasti kasvavaan sähköautoteollisuuteen. Tämän tyyppiselle ratkaisulle on yhä enemmän tarvetta autoteollisuuden alihankkijoilla”, kommentoi myyntipäällikkö Olli-Pekka Arhosuo. Optima ultraäänipesulinjalla pestään alumiinista valmistettuja koneistettuja profiileita, pidikkeitä sekä pohja- ja suojalevyjä, jotka lopulta päätyvät Porschen J1 ja BMW I20-sähköautoihin. Pesussa kappaleista poistetaan koneistuslastut sekä työstö-öljyt ja -emulsiot. Kappaleet pitää saada luotettavasti ehdottoman puhtaiksi sekä sisä- että ulkopuolelta. Lisäksi monivaiheinen pesuprosessi edellyttää käsittelyaikojen tarkkaa hallintaa. Nämä vaatimukset täyttyvät ultraäänipesuratkaisullamme paremmin kuin perinteisillä pesumenetelmillä.

FinnSonic on toimittanut lukuisia pesulinjoja autoteollisuuteen 40-vuotisen historiansa aikana. ”Olen ylpeä, että olemme jälleen pystyneet ratkaisemaan asiakkaan prosessiin liittyvät haasteet. Tässä projektissa suuri kapasiteetti ja jopa 98 % käyttöaste vaativat suunnittelussa erityistä huomiota”, toteaa toimitusjohtaja Vesa Nurminen.

Yhteyshenkilöt

Lisätiedot:

toimitusjohtaja
Vesa Nurminen
0400 636 968
vesa.nurminen@finnsonic.com

Kuvat

FinnSonic Ultrasonic Cleaning Line
FinnSonic Ultrasonic Cleaning Line
Lataa

Linkit

Tietoja julkaisijasta

FinnSonic Oy
FinnSonic Oy
Parikankatu 8
15170 LAHTI

03 883 030http://www.finnsonic.com

FinnSonic on ultraäänipesun ja särötarkastuksen asiantuntija, joka tarjoaa ratkaisuja teollisuuden vaativiin osienpesutarpeisiin ja FPI-järjestelmiin. Yli 80 % tuotannostamme menee vientiin ympäri maailmaa. Asiakkaitamme ovat mm. ABB, Agco Power, Airbus, British Airways, Emirates, Hella, Lego, Lufthansa, Metso, Owens-Illinois, Parker, Patria, Saab, Scania, Sandvik ja Siemens. 

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.