Helsingin kaupunki, sosiaali- ja terveystoimiala

Pukinmäen toimipiste palvelee 16.2. alkaen Malmin terveysaseman asiakkaita

Jaa

Helsinki käynnistää Pukinmäessä, osoitteessa Säterintie 2, terveysasemapalvelut tiistaina 16. helmikuuta. Pukinmäen toimipiste on osa Malmin terveyasemaa ja se palvelee Malmin asiakkaita.

Malmin ja Pukinmäen terveysasemapalvelujen yhteinen takaisinsoittonumero on Malmin tuttu numero 09 310 57702. Molemmat toimipisteet palvelevat asiakkaita arkisin kello 8-16.  

Pukinmäen palvelut toimivat samassa rakennuksessa kuin entinen Pukinmäen terveyasema. Palveluvaikoimaan kuuluvat lääkärien ja hoitajien kiireettömät ja kiireelliset vastaanottoajat ajanvarauksella, kiireellinen ensiapu ja toimistopalvelut. Rakennus on esteetön. Hengitystieinfektiot kuten yskä ja nuha hoidetaan edelleen Malmin korona-asemalla.

Osa Malmin terveysaseman asiakkaista on saanut korona-aikana palveluja lähialueiden terveysasemilta. Nyt vastaanottoajat varataan Malmin takaisinsoiton kautta.  

”Haluamme taata Malmin terveysaseman asiakkaille palvelut keskitetymmin, niin kuin muuallakin Helsingissä. Nyt toimipisteitä on kaksi”, terveysasemien johtajalääkäri Timo Lukkarinen kommentoi.

”Käynnistämme Pukinmäkeen toimipisteen, jotta voimme palvella Malmin alueen asukkaita mahdollisimman hyvin”, Lukkarinen jatkaa.  

Malmin terveysasemalla, osoitteessa Talvelantie 4, on tällä hetkellä vastaanottoja C-portaan toisessa kerroksessa. Malmi tarjoaa asiakkaille kiireettömiä ja kiireellisiä ajanvarausvastaanottoja, mutta ei kiireellistä ensiapua, eikä toimistopalveluja. Toiseen kerrokseen ei ole hissiä.   

Vastaanottoaikoja Malmin terveysaseman rakennuksessa on rajoitettu, koska Malmilla alakerrassa toimii tällä hetkellä koronaterveysasema.

Malmin neuvolan vastaanotot jatkuvat terveysaseman toisessa kerroksessa. 

Malmin terveysaseman puhelinnumerossa ei hoideta korona-asioita. Jos sinulla on koronatartuntaan sopivia oireita, varaa aika testiin osoitteessa omaolo.fi tai numerossa 09 310 10024 (joka päivä klo 8–18).

Lisätietoja

Timo Lukkarinen, terveysasemien johtajalääkäri, p. 040 7255 199, timo.lukkarinen@hel.fi

Yhteyshenkilöt

Jaana Juutilainen-Saari
viestintäpäällikkö
jaana.juutilainen-saari@hel.fi
p. 09 310 42240

Tero Manninen
yksikön päällikkö
tero.manninen@hel.fi
p. 09 310 28885

Markus Snellman
tiedottaja
markus.snellman@hel.fi
p. 09 310 42619

Linkit

Tietoja julkaisijasta

Helsingin kaupunki, sosiaali- ja terveystoimiala
Helsingin kaupunki, sosiaali- ja terveystoimiala
Toinen linja 4A
PL 6000 00099 Helsingin kaupunki

09 310 5015 (vaihde)http://www.hel.fi/sote

Sosiaali- ja terveystoimi - hyvinvointia, terveyttä ja sosiaalista turvallisuutta helsinkiläisille.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Helsingin kaupunki, sosiaali- ja terveystoimiala

Helsingissä koronavirustartuntojen määrissä raju nousu28.2.2021 15:36:05 EETTiedote

Helsingissä todettiin eilen 274 uutta koronatartuntaa. Tartuntamäärä on selkeästi suurin yhtenä päivänä todettu määrä koko epidemia-aikana. Viime aikoina edellisin suurin päiväkohtainen tartuntamäärä on ollut 202 tartuntaa. Tällä hetkellä on syytä käydä koronatestissä hyvin herkästi, jos on pienempiäkin koronavirustartunnalle tyypillisiä oireita. Yhtään oireisena ei saa mennä töihin, kouluun tai päiväkotiin.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme