Suomen Punainen Risti SPR

Punaisen Ristin Kontti-myymälät sulkeutuvat toistaiseksi

Jaa

Kontti-kierrätystavarataloketju pyrkii osaltaan vaikuttamaan siihen, että altistus koronavirukselle vähenee. Sopeutamme toimintaamme viranomaisten ohjeiden mukaan.

Kuva: Suomen Punainen Risti
Kuva: Suomen Punainen Risti

Tämän vuoksi:

- Kontti-myymälät suljetaan toistaiseksi kokonaan perjantaista 10.4. lähtien.

- Myös lahjoitusten vastaanotto ja lahjoitusten käsittely keskeytetään torstain 9.4. jälkeen.

- Kontti-myymälöiden tonttien ulkopuolella olevat keräyslaatikot on poistettu toistaiseksi.

Korona-aika on innostanut monia siivoamaan komeroitaan ja sieltä on voinut löytyä tavaroita lahjoitettavaksi. Toivomme, että asiakkaat kuitenkin malttaisivat odottaa lahjoitusten kanssa ja toisivat ne meille vasta myymälöiden avauduttua. Konttien pihoille jätetyt lahjoitukset vaurioituvat helposti ulkosalla. Kun myymälät taas aukeavat, otamme erittäin iloisina vastaan lahjoituksia, toteaa Kontti-ketjun johtaja Sari Nikkola.

Punaisen Ristin sivuilta löytää ohjeita, miten voi auttaa erityisesti nyt koronaviruksen aikana. https://koronavirus.punainenristi.fi/5-tapaa-auttaa : 1) huolenpito itsestä ja muista 2) läheisten ja naapureiden auttaminen 3) erilaiset vapaaehtoistyön muodot 4) verenluovutuksen ohjeet 5) rahalahjoitukset. Punainen Risti auttaa haavoittuvassa asemassa olevia koronaepidemian aikana Suomessa ja maailmalla. Tuemme kotimaan auttamisvalmiutta mm. kouluttamalla vapaaehtoisia auttamaan yksinäisiä. Kreikassa ja Turkissa tuemme koronavirusta ehkäisevää ja naisten oikeuksia suojaavaa avustustyötä.

Lisätietoja toiminnastamme koronaviruksen aikana: verkkosivuiltamme kontti.punainenristi.fi. Informoimme asiakkaitamme myös sosiaalisen median kanaviemme kautta. Kerromme Konttien avautumisesta myös uutiskirjeemme tilaajille http://spr.punainenristi.fi/kontti.

Lisätietoja: Ketjun johtaja Sari Nikkola, puh. 040 588 3442
sari.nikkola@punainenristi.fi 

kontti.punainenristi.fi

Kontti on Punaisen Ristin kierrätystavaratalo, jossa myydään vain lahjoituksena saatua ehjää ja puhdasta tavaraa. Kontin tulos jaetaan Suomen Punaisen Ristin paikalliseen avustustyöhön ja katastrofirahastoon.

Konttiin rekrytoidaan työnhakijoita, jotka ovat olleet pitkään työttömänä. Työllistämisasioissa Kontti tekee tiivistä yhteistyötä työvoimaviranomaisten kanssa. Punaisen Ristin Kontti-tavaratalot sijaitsevat Helsingissä, Espoossa, Joensuussa, Kuopiossa, Lahdessa, Lappeenrannassa, Oulussa, Porissa, Rovaniemellä, Tampereella, Turussa ja Vantaalla.

Kuvat

Kuva: Suomen Punainen Risti
Kuva: Suomen Punainen Risti
Lataa

Tietoja julkaisijasta

Suomen Punainen Risti SPR
Suomen Punainen Risti SPR
Tehtaankatu 1 a
00140 HELSINKI

https://www.punainenristi.fi/

Suomen Punainen Risti on yksi Suomen suurimmista kansalaisjärjestöistä. Punaisen Ristin tehtävänä on auttaa apua eniten tarvitsevia kotimaassa ja ulkomailla.

Punainen Risti auttaa ihmisiä katastrofien ja onnettomuuksien sattuessa ja kouluttaa heitä varautumaan niihin. Järjestö kannustaa ihmisiä hoitamaan terveyttään ja pitämään huolta toisistaan. Inhimillisyyden puolustaminen on yksi järjestön päätavoitteista.

Finlands Röda Kors är en av de största frivilligorganisationerna i Finland. Röda Korset har i uppgift att hjälpa dem som mest är i behov av hjälp såväl i hemlandet som utomlands.

Röda Korset hjälper människor i samband med katastrofer och olyckor och ger utbildning i beredskap. Organisationen uppmuntrar människor att sköta sin hälsa och ta hand om varandra. Att försvara humanitet är en av Röda Korsets huvudmål.

 

 

 

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Suomen Punainen Risti SPR

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme