Opetusalan Ammattijärjestö OAJ ry

Puoluejohtajien koulutuskeskustelu 28.1. klo 11.30–13 Educassa

Jaa

Millaisella osaamisella Suomi pärjää nyt ja tulevaisuudessa? Miten koulutuksella saadaan maamme uuteen nousuun? OAJ kysyy, puoluejohtajat vastaavat lauantaina 28.1. opetusalan Educa-tapahtumassa Messukeskuksessa.

Eduskuntapuolueiden koulutusaiheiseen vaalitenttiin 28.1. klo 11.30–13.00 osallistuvat puoluesihteeri Antton Rönnholm, SDP, eduskuntaryhmän puheenjohtaja Ville Tavio, PS, varapuheenjohtaja Antti Häkkänen, Kok., varapuheenjohtaja Petri Honkonen, Kesk., puheenjohtaja Maria Ohisalo, Vihr., puheenjohtaja Li Andersson, Vas., puheenjohtaja Anna-Maja Henriksson, RKP, puheenjohtaja Sari Essayah, KD ja puheenjohtaja Harry Harkimo, Liike Nyt.

Koulutuskeskustelu käydään Visio-lavalla, paikalle mahtuu lähes tuhat opettajaa. Opettajien kysymyksiä puoluejohtajille on luvassa myös videoitse ja viestiseinän välityksellä. Keskustelun päätteeksi OAJ:n puheenjohtaja Katarina Murto tiivistää esitetyt ajatukset.

Kohtaamisen juontavat toimittaja Jan Andersson MTV:stä ja koulutuspolitiikan johtaja Nina Lahtinen OAJ:sta.

Väittelyä voi seurata suorana verkossa osoitteessa oaj.fi sekä oajry:n YouTube-kanavalla.

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Linkit

Tietoja julkaisijasta

Opetusalan Ammattijärjestö OAJ ry
Opetusalan Ammattijärjestö OAJ ry
PL 20
00520 Helsinki

http://www.oaj.fi

Opetusalan Ammattijärjestö OAJ on maailman ainoa työmarkkinajärjestö, joka valvoo koulutus-, kasvatus- ja tutkimusalan ammattilaisten etuja aina varhaiskasvatuksesta aikuiskoulutukseen.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Opetusalan Ammattijärjestö OAJ ry

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme