Puuilo Tavaratalot Oy

Puuilo tehostaa verkkokaupan toimintaa perustamalla uuden verkkokaupan keräilyvaraston Espoon Kauklahteen

Jaa
Puuilo siirtää ketjun verkkokaupan keräilyvaraston Espoon Kauklahteen. Uusi varasto tukee Puuilon kasvavaa verkkokauppaa.

Aiemmin Itäkeskuksen myymälän yhteydessä toiminut verkkokaupan keräilyvarasto siirtyy alkuvuoden aikana Espoon Kauklahteen. Puuilon toimitusjohtaja Juha Saarelan mukaan uusi varasto luo aiempaa selvästi paremmat edellytykset verkkokaupan sekä Itäkeskuksen myymälän tehokkaalle toiminnalle.

Puuilon verkkokaupan ja Itäkeskuksen myymälän myynnit ovat kasvaneet viime vuosina vahvasti. Myynnin kasvu on johtanut siihen, että nykyisellä mallilla ei voida enää toimia tehokkaasti ja näin ollen kyseinen muutos on meille tarpeellinen. Uusi verkkokauppavarastomme tulee parantamaan tavaran saatavuutta ja asiakastyytyväisyyttä Itäkeskuksen myymälässä, sekä parantamaan verkkokauppamme yleistä toimintakykyä.

Verkkokauppa on tärkeässä roolissa myös myymälässä asioiville Puuilon asiakkaille. ”Asiakkaat tutustuvat tuotteisiin, hintoihin ja myymäläsaatavuuteen verkossa ennen ostopäätöstä. Erityisesti Click & Collect -ostotapa on vahvassa kasvussa.”, Juha Saarela toteaa.

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Tietoja julkaisijasta

Puuilo Tavaratalot Oy
Puuilo Tavaratalot Oy
Pakkalankuja 6
01510 Vantaa

https://www.puuilo.fi

Puuilo on vuonna 1982 perustettu suomalainen myymäläketju, joka tunnetaan erityisesti laajasta tuotevalikoimasta, edullisista hinnoista sekä myymälöiden hyvistä sijainneista ja helposta asiointikokemuksesta. Puuilo on keskittynyt erityisesti tee-se-itse-, kodintarvike- ja lemmikkituotteisiin. Puuilolla on 34 myymälää ympäri Suomea sekä verkkokauppa, joka on tärkeä osa Puuilon monikanavaisuutta. Puuilo on noussut yhdeksi Suomen halpakauppamarkkinan johtavista toimijoista menestyvän myymäläkonseptinsa johdosta ja yhtiö on liikevaihdolla mitattuna yksi Suomen suurimmista käyttötavaroihin keskittyvistä myymäläketjuista. 

Puuilon liikevaihto 31.1.2021 päättyneellä tilikaudella oli 238,7 miljoonaa euroa ja henkilöstön määrä keskimäärin kokoaikaisiksi muutettuna vuoden lopussa oli 595. Puuilon osakkeet on listattu Nasdaq Helsingin pörssilistalle.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Puuilo Tavaratalot Oy

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme