Puuilo Tavaratalot Oy

Puuilon myymäläverkosto laajenee Uudellamaalla – Avaa uudet myymälät Keravalle ja Nummelaan

Jaa
Puuilo avaa uudet myymälät Keravalle ja Vihdin Nummelaan. Myymälöiden arvioitu avaamisaika on ennen kesää 2023. Kumpikin myymälä tulee työllistämään n. 15-20 työntekijää. Henkilökunnan rekrytointi aloitetaan talvella 2023.

Keravalla Puuilon myymälä avataan Alikeravantielle ja Nummelan myymälä Säntinkorven alueelle. Myymälät avataan samoihin liikekiinteistöihin, missä sijaitsee nykyisin Rustan myymälät. Molempiin kiinteistöihin tullaan tekemään mittavat laajennustyöt ennen kevättä 2023.

Puuilon toimitusjohtaja Juha Saarelan mukaan ketjulla on Uudellamaalla vielä paljon otettavaa. ”Puuilo on alueella suhteellisen nuori toimija ja myymälöitä on lukumäärällisesti seudun ostovoimaan nähden vähän. Tämä näkyy myös hieman alhaisempana tunnettuutena muuhun Suomeen verrattuna, joten meillä on alueella vielä paljon käyttämätöntä potentiaalia. Uudet avaukset tulevat olemaan merkittävä vahvistus myymäläverkostoomme.”

Huolimatta epätavallisesta markkinatilanteesta Puuilon kasvu jatkuu suunnitellusti. Saarelan mukaan vallitsevassa tilanteessa Puuilon valikoimalle ja edullisille hinnoille on erityistä kysyntää. ”Myymäläverkosto kasvaa suunnitellusti. Puuilon tavoitteena on avata vuosittain 3-4 uutta myymälää. Avaamme tämän vuoden puolella vielä kolme uutta myymälää; Sastamalaan, Lietoon ja Tornioon. Ensi vuonna tulemme näillä näkymin avaamaan ainakin kaksi uutta myymälää edellä mainittujen lisäksi. Näiden myymälöiden avaamisesta tiedotamme tarkemmin myöhemmin.”

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Kuvat

Tietoja julkaisijasta

Puuilo Tavaratalot Oy
Puuilo Tavaratalot Oy
Pakkalankuja 6
01510 Vantaa

https://www.puuilo.fi

Puuilo on vuonna 1982 perustettu suomalainen myymäläketju, joka tunnetaan erityisesti laajasta tuotevalikoimasta, edullisista hinnoista sekä myymälöiden hyvistä sijainneista ja helposta asiointikokemuksesta. Puuilo on keskittynyt erityisesti tee-se-itse-, kodintarvike- ja lemmikkituotteisiin. Puuilolla on 34 myymälää ympäri Suomea sekä verkkokauppa, joka on tärkeä osa Puuilon monikanavaisuutta. Puuilo on noussut yhdeksi Suomen halpakauppamarkkinan johtavista toimijoista menestyvän myymäläkonseptinsa johdosta ja yhtiö on liikevaihdolla mitattuna yksi Suomen suurimmista käyttötavaroihin keskittyvistä myymäläketjuista. Puuilon liikevaihto 31.1.2022 päättyneellä tilikaudella oli 270,1 miljoonaa euroa ja henkilöstön määrä keskimäärin kokoaikaisiksi muutettuna tilikauden lopussa oli 663. Puuilon osakkeet on listattu Nasdaq Helsingin pörssilistalle.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Puuilo Tavaratalot Oy

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme