Kasvu Open

Puurakentamisen Kasvupolku®: Potentiaalisimmat kasvuyritykset ovat JVR-Rakenne Oy ja FM-Haus Oy

Jaa

Tuomariston arviointi- ja valintakriteerit potentiaalisimpien yritysten valintaan olivat: markkinapotentiaali, tiimi, kasvukyky ja näytöt.

Potentiaalisimmat yritykset etenevät automaattisesti Kasvu Open kauden 2020 TOP 60 -finalistijoukkoon.  Kuva: Kasvu Open
Potentiaalisimmat yritykset etenevät automaattisesti Kasvu Open kauden 2020 TOP 60 -finalistijoukkoon. Kuva: Kasvu Open

Puurakentamisen Kasvupolun kaksi potentiaalisinta kasvuyritystä ovat jyväskyläläinen JVR-Rakenne Oy sekä jokioislainen FM-Haus Oy.

Tuomariston arviointi- ja valintakriteerit potentiaalisimpien yritysten valintaan olivat: markkinapotentiaali, tiimi, kasvukyky ja näytöt. Kriteerit ovat samat kaikilla Kasvu Openin Kasvupoluilla.

JVR-Rakenne Oy rakentaa puukerrostaloja rakennuttajille yhdessä yhteistyökumppaneidensa avulla avaimet käteen periaatteella. Yritys rakentaa ekologisia koteja puusta suomalaisille kaupunkilaisille kestävän kehityksen periaatteita noudattaen.

Tuomariston mukaan yrityksen markkinapotentiaali puurakentamisen kasvulle on erittäin hyvä. Vaikutuksen tekivät vahvat näytöt puukerrostalojen toteutuksesta ja nopeasta liikevaihdon kasvusta sekä visio kehittää puurakentamisen tarjoamaa. Yrityksellä on hyvä meininki ja edellytykset nousta yhdeksi Suomen johtavista puukerrostalojen ratkaisutarjoajista. 

FM-Haus Oy on vuonna 1996 perustettu innovatiivinen perheyritys, joka valmistaa puusta muuntojoustavia tiloja asiakkaan tarpeisiin. Rakennukset valmistetaan valmiiksi Jokioisilla tehtaalla ja kuljetetaan paikalleen. Yrityksen missiona on lopettaa kertakäyttörakentaminen.

Tuomaristo arvosti vahvoja näyttöjä liiketoiminnan kasvattamisesta, tervettä uteliaisuutta ja kasvuhalua. Yrityksellä on kykyä tunnistaa kehityskohteet ja kuunnella neuvoja. Lisäksi yritys hakee kasvua uusien asiakassegmenttien kautta, ja sille on syntymässä arvokas brändi.

Kasvupolun tuomaristo, kumppanit ja osallistujat

Puurakentamisen Kasvupolun tuomariston kokoonpano:

  • Petri Heino, Ympäristöministeriö
  • Jouni Liimatainen, Jwood
  • Linda Leinonen, Kauhajoen kaupunki
  • Seppo Sneck, Largo Capital
  • Matti Mikkola, Puutuoteteollisuus Ry

Puurakentamisen Kasvupolulla mukana ovat Kasvupolkukumppanit Seutukaupungit,  Ympäristöministeriö, Etelä-Pohjanmaan Liitto ja Kauhajoen kaupunki.

Kasvupolun maksuttomaan sparraukseen osallistuivat myös Aalto Haitek Oy, CLT-Plant Oy, CNC-Siponen Oy, Hämeenkyrön Ikkunatehdas Oy, OT-Con Oy, ProModules Oy, Restart Oy, Siparila Oy, Suomen Puukerrostalot Oy sekä Timber Bros Oy.

Kohti Kasvu Open Karnevaalia

Potentiaalisimmat yritykset etenevät automaattisesti Kasvu Open kauden 2020 TOP 60 -finalistijoukkoon. Finalistit saavat kolmannen sparrauspäivän syksyllä 2020. Kasvuyritystapahtuma Kasvu Open Karnevaalin 27.-29.10.2020 yhteydessä finalistijoukosta valitaan kauden TOP 10 ja voittajat. TOP 10- ja voittajavalinnat tekee Kasvu Openin valtakunnallinen tuomaristo.

LISÄTIEDOT

Emma Varis
+358 40 485 5999
emma.varis@kasvuopen.fi

Avainsanat

Kuvat

Potentiaalisimmat yritykset etenevät automaattisesti Kasvu Open kauden 2020 TOP 60 -finalistijoukkoon.  Kuva: Kasvu Open
Potentiaalisimmat yritykset etenevät automaattisesti Kasvu Open kauden 2020 TOP 60 -finalistijoukkoon. Kuva: Kasvu Open
Lataa

Tietoja julkaisijasta

Kasvu Open
Kasvu Open
Kauppakatu 39
40100 Jyväskylä

0503046794http://www.kasvuopen.fi
Kasvu Open on Suomen suurin, kaikille yrityksille avoin ja maksuton kasvun sparrausohjelma. Mukaan sparraukseen voi hakea yrityksen liikevaihdosta, toimialasta, sijainnista tai iästä riippumatta.
 
Vuonna 2018 Kasvu Openille myönnettiin Tasavallan presidentin kansainvälistymispalkinto sekä European Enterprise Promotion Award, joka on Euroopan komission jakama tunnustus menestyksekkäimmille yritystoiminnan ja yrittäjyyden edistäjille.
 
Kasvu Openin valtakunnalliset kumppanit ovat: Nordea, DNA, TT-säätiö, Technopolis, MarkkinointiAkatemia, Innovestor, Keski-Suomen Liitto, Business Jyväskylä, Varma, Kauppalehti, Isku, KPMG, Kauppakamari, Kitee, Rastor-instituutti, If, AWS ja Salesforce.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Kasvu Open

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme