Espoon kaupunki - Esbo stad

Puutarhan lumo -taidenäyttely juhlistaa 20-vuotta täyttävää Espoon puutarhayhdistystä ja luonnon monimuotoisuutta

Jaa

Juhlanäyttely kuvaa puutarhan lumoa ja sen monimuotoisuutta. Lumoavassa puutarhassa on tilaa ihmisille, eläimille, hyönteisille sekä hurmaaville lempikasveille. Näyttely on esillä Villa Elfvikin luontotalossa 19.8.-4.10.2020.

Kuva: Karoliina Pertamo
Kuva: Karoliina Pertamo

Puutarhaan luodaan monimuotoisuutta elinympäristöä rikastamalla, kuten istuttamalla erilaisia mesikasveja pölyttäjille, vaalimalla pihalla luonnonkukkia, jättämällä lahopuuta puutarhaan ja antamalla osan pihasta rönsytä rehevänä. Pienistäkin pihoista muodostuu yhdessä monimuotoisuuden helminauha. 

Näyttelyssä on esillä yhdistyksen jäsenten taideteoksia, mm. akvarelleja, lastenkirjojen kuvituksia, pastellimaalauksia, valokuvia, öljyvärimaalauksia sekä lyhytelokuva: Katoavat puutarhat, joka kertoo neljästä erilaisesta espoolaisesta puutarhasta.

Näyttelyn taiteilijat ovat: Eira Laulajainen, Liisa Uusitalo, Karoliina Pertamo, Heidi Pihlatie, Paula Raivio, Liisa Winqvist, Anna-Liisa Järviaho sekä työryhmä Ritva Tuomi/Jukka Lehtinen.

Villa Elfvikin luontotalo on avoinna ma-pe klo 9-16 ja la-su klo 10-16. Lokakuussa alkaa talviaika, joten 1.10. alkaen aukioloajat ovat ma-pe klo 9-15 ja su klo 10-16. Café Elfvik on avoinna viikonloppuisin talon aukioloaikoina. Sisäänpääsy luontotaloon on maksuton.

Näyttely on osa Espoossa tänä vuonna vietettävää luonnon monimuotoisuutta juhlistavaa Lumoudu kaupunkiluonnosta -teemavuotta.

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Ritva Tuomi, puheenjohtaja, Espoon puutarhayhdistys ry,
puh. 050 589 8130, espoonpuutarhayhdistys@gmail.com

Katri Luukkonen, suunnittelija, Villa Elfvikin luontotalo,
puh. 043 816 5253, katri.luukkonen@espoo.fi

Kuvat

Kuva: Karoliina Pertamo
Kuva: Karoliina Pertamo
Lataa

Linkit

Tietoja julkaisijasta

Espoon kaupunki - Esbo stad
Espoon kaupunki - Esbo stad
PL 1 / PB 1
02070 ESPOON KAUPUNKI / ESBO STAD

+358 9 816 21http://www.espoo.fi

Ympäristökeskus edistää ympäristövastuullisuutta Espoossa vaalimalla ja parantamalla luonnon monimuotoisuutta ja toimintakykyä, ennaltaehkäisemällä ja korjaamalla ympäristöhaittoja sekä lisäämällä ympäristötietoisuutta ja kannustamalla vaikuttamaan. Villa Elfvikin luontotalo on osa Espoon ympäristökeskusta.

 

Seuraa meitä somessa:
www.instagram.com/villaelfvik
www.facebook.com/espoonympäristökeskus

 

 

 

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Espoon kaupunki - Esbo stad

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme