Kaakkois-Suomen ELY-keskus

Pyhtäällä Purolantiellä käytössä kiertotie ajoneuvoliikenteelle 6.6. - 12.6.2022 välisen ajan rumputöiden takia

Jaa

Purolantie Pyhtäällä on rumputyön takia poikki 6.6. - 12.6.2022 välisen ajan. Ajoneuvoliikenne ohjataan Kirkkotien kautta. Kevyen liikenteen kulku järjestetään rumputyön ajaksi työmaan viereen. Työskentelyalue rajataan aidalla.

Kohteen rakennuttaja on Kaakkois-Suomen ELY-keskus. Valvontakonsulttina toimii Welado Oy ja urakoitsijana GRK Infra Oyj, joka vastaa työn toteutuksesta.

Rumputyö liittyy Purolan kevyen liikenteen väylän rakentamiseen; rakentamistyöt valmistuvat heinäkuussa 2022.

Liitteenä kartta liikenteen katkaisemisesta ja kiertotiejärjestelyistä. 

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

- Työmaainsinööri Anu Heikkilä; GRK Infra Oyj, p. 050 437 5181, anu.heikkila@grk.fi
- Tommi Luostarinen; Welado Oy, p. 050 4137689
- Projektipäällikkö Matti Ruoti; Kaakkois-Suomen ELY-keskus, p. 0295 029 043, matti.ruoti@ely-keskus.fi

Liitteet

Linkit

Tietoja julkaisijasta

Kaakkois-Suomen ELY-keskus
Kaakkois-Suomen ELY-keskus
Salpausselänkatu 22 (PL 1041)
45101 Kouvola

0295 029 000http://www.ely-keskus.fi/web/ely/ely-kaakkois-suomi

Kaakkois-Suomen ELY-keskus on valtion viranomainen, joka edistää alueellista kehittämistä hoitamalla valtionhallinnon toimeenpano- ja kehittämistehtäviä Kymenlaaksossa ja Etelä-Karjalassa. ELY-keskus hoitaa elinkeinoihin, työvoimaan, osaamiseen, liikenteeseen ja infrastruktuuriin sekä ympäristöön ja luonnonvaroihin liittyviä tehtäviä.

Kaakkois-Suomen ELY-keskus kehittää ja tukee taloudellista, sosiaalista ja ekologisesti kestävää hyvinvointia. ELY-keskus toimii tiiviissä yhteistyöverkostossa alueen, kansalaisten, yritysten, yhteisöjen ja muiden toimijoiden hyväksi tavoitteenaan kestävä ja elinvoimainen Kaakkois-Suomi.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Kaakkois-Suomen ELY-keskus

Ajoneuvoliikenne ohjataan kiertotielle maantiellä 375 (Sippolantie) Kirkkolammen Lietteen sillan kohdalla 29.6.2022 alkaen23.6.2022 13:29:40 EEST | Tiedote

Maantien 375 parantaminen alkoi Kirkkolammen Lietteen sillan (KaS-99) kohdalla Sippolassa Kouvolassa. Hankkeessa puretaan vanha kivisilta ja uusitaan vesistösilta teräsrummulla. Rumputyötä varten kohteessa joudutaan tekemään pontitus- ja paalutustöitä. Mt 375 (Sippolantie) katkaistaan ajoneuvoliikenteeltä Kirkkolammen Lietteen sillan (KaS-99) kohdalta 29.6.2022 klo 8.00. Ajoneuvoliikenteen kiertotiet ohjataan kuvaliitteen mukaisesti yleistä maantieverkkoa pitkin. Reitti Hirvelä - Haapala – Kannusjärvi – Ruotila – Sippola on opastettu maastossa koko matkan. Jalankulku- ja pyöräilyliikenne ohjataan suoraan työmaan vierestä. Tie avataan liikenteelle viimeistään 23.9.2022. Tien aukaisusta ajoneuvoliikenteelle tiedotetaan erikseen.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme