Helsingin kaupungin pelastuslaitos

Pysäköidyt autot haittaavat hälytysajoa Malmin lentoasemalle johtavalla tiellä

Jaa

Tattariharjuntieltä Malmin lentoaseman alueelle johtava tie on hyvin ruuhkaantunut hiihtäjien tienvarteen pysäköimistä ajoneuvoista.

Ongelmaa lisää viereiselle lumenkaatopaikalle suuntautuva runsas kuorma-autoliikenne. Tilanne aiheuttaa viivettä hälytyksiin ja vaaratilanteita alueella liikkuville.

Helsingin kaupungin pelastuslaitos kehottaa ulkoilijoita pysäköimään autonsa muualle kuin kyseisen tien varteen, jotta hälytysajoneuvomme pääsevät kulkemaan viiveettä. Pysäköidyt autot yhdistettynä hälytysajoihin ovat myös vaara alueella liikkuville, kun tie ruuhkautuu autojen määrästä.

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Pelastusjohtaja
Vesa Halonen
p. 040-611 7188

Tietoja julkaisijasta

Helsingin kaupungin pelastuslaitos
Helsingin kaupungin pelastuslaitos
PL 112
00099 Helsingin kaupunki

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Helsingin kaupungin pelastuslaitos

Uudenlaisia paikkatieto- ja tilastomenetelmiä hyödynnetty asuinrakennuspalon riskin mallintamisessa10.12.2020 08:57:31 EETTiedote

Asuinrakennuspalojen määrä ja vahingot ovat jo pitkään olleet Helsingissä laskusuuntaiset, mutta asuinrakennuspalot aiheuttavat kaupungissa edelleen merkittävän henkilö- ja omaisuusvahinkoriskin. Helsinkin kaupungin pelastuslaitoksen julkaisusarjassa on julkaistu suomenkielinen tiivistelmä filosofian maisteri Sara Todorovićin pro gradu -tutkielmasta. Tutkielma valmistui kesällä 2020 ja sen aiheena olivat asuinrakennuspalon riski ja siihen vaikuttavat tekijät Helsingissä.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme