Quattro Mikenti Group

QMG kasvattaa talotekniikan palveluverkostoaan ostamalla Kylmäkolmosen

Jaa

Talotekniikkakonserni QMG kasvattaa talotekniikkapalvelujaan pääkaupunkiseudulla, ja ostaa kylmälaitteiden ja jäähdytysjärjestelmien erikoisosaaja Kylmäkolmonen Oy:n. Kylmäkolmonen on erikoistunut kylmälaitteiden asennukseen, huoltoon ja korjaamiseen sekä konesalien, sähkötilojen ja toimistojen jäähdytykseen pääkaupunkiseudulla. QMG:ssa Kylmäkolmonen tulee osaksi talotekniikan huoltopalveluita tarjoavaa QMG Partners -alakonsernia.

– Strategiamme mukaisesti täydennämme palveluvalikoimaamme kylmäalan osaamisella. Uskomme huolto- ja korjausliiketoiminnan kysynnän kasvuun, ja Kylmäkolmosen ammattitaito ja yrittäjähenkisyys sopivat mainiosti yritysverkostomme joukkoon. QMG Partnersin verkosto pystyy nyt tarjoamaan asiakkaillemme entistäkin kattavampaa palvelua. Aiomme jatkaa kasvua tarjoamalla talotekniikkapalveluita paikallisesti ja valtakunnallisesti, sekä jatkamalla yritysostoja, kertoo QMG Partnersin toimitusjohtaja Matti Ranne.

Kylmäkolmonen jatkaa toimintaansa nykyisellä nimellään ja henkilöstöllään. Kylmäkolmosen yrittäjät Mikko Puharinen ja Mika Räisänen liittyvät yrityskaupan jälkeen QMG-konsernin osakkaiksi. Kaupalla ei ole vaikutusta asiakassopimuksiin tai henkilöstön asemaan. Kylmäkolmonen työllistää noin 20 henkilöä ja sen liikevaihto oli 3,6 miljoonaa euroa vuonna 2019.

QMG hankki kesällä myös AET-Automaation ja SW-Sähkön kokonaan omistukseensa

QMG hankki kesäkuun lopussa kokonaan omistukseensa AET-Automaation ja SW-Sähkön, joista QMG omisti aiemmin vähemmistöosuudet. Molemmat tytäryhtiöt jatkavat osana QMG Partners -alakonsernia.

AET-Automaatio on kiinteistöautomaatioon erikoistunut sähköurakoitsija, joka toimii muun muassa sairaala- ja liikekiinteistöissä. SW-Sähkö tekee sähköurakointia ravintoloihin, liiketiloihin, toimistoihin ja taloyhtiöihin. Molempien liikevaihto oli vuonna 2019 hieman yli miljoona euroa.

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Matti Ranne, toimitusjohtaja, QMG Partners Oy, 0400 317110, matti.ranne@qmg.fi
Kimmo Liukkonen, toimitusjohtaja, Quattro Mikenti Group Oy, 050 347 8997, kimmo.liukkonen@qmg.fi
Mika Räisänen, toimitusjohtaja, Kylmäkolmonen Oy, 045 274 3630, mika.raisanen@kylmakolmonen.fi
Tapani Lempinen, hallituksen jäsen, AET-Automaatio ja SW-Sähkö, 040 752 5330

Kuvat

Lataa
Mikko Puharinen
Mikko Puharinen
Lataa
Mika Räisänen
Mika Räisänen
Lataa

Tietoja julkaisijasta

Quattro Mikenti Group
Quattro Mikenti Group
Piispantilankuja 2 A
02240 Espoo

http://www.qmg.fi

QMG Partners

QMG Partners on talotekniikkakonserni Quattro Mikenti Groupin talotekniikkahuoltoa toteuttava palveluyritysverkosto, joka tarjoaa sähkö-, lämpö-, ilmanvaihto-, jäähdytys-, rakennusautomaatio-, energiatehokkuus- ja turvatekniikkapalveluita. QMG Partnersiin kuuluu kymmenen yritystä pääkaupunkiseudulla: Vesijohtoliike J. Laitinen, JT-Sähkötekniikka, Sähkösalpa, JRA-Sähkö, SW-Sähkö, AET-Automaatio, Palokatkot Vänskä, Puhdas Ilma K&V, Ilmastointi-Mikenti ja Kylmäkolmonen. Valtakunnallisesti palveluita tarjotaan yhdessä konsernin muiden yhtiöiden kanssa. QMG Partners -yhtiöiden liikevaihto on yhteensä noin 30 miljoonaa euroa.

QMG (Quattro Mikenti Group Oy)

Quattro Mikenti Group on Suomen suurimpia talotekniikka-alan toimijoita, ja se tekee kaikkia LVIJA-, sähkö- ja sprinkleritöitä. Konserniin kuuluu 28 tytäryritystä. Konsernin palveluksessa on noin 750 talotekniikkaurakoinnin ja -huollon ammattilaista. Toimipaikkoja on Suomessa kaksikymmentäneljä. Vuonna 2019 konsernin liikevaihto oli 154 miljoonaa euroa.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Quattro Mikenti Group

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme