Quattro Mikenti Group

QMG laajenee Pohjanmaalla ostamalla Vaasan Sähköpalvelun

Jaa
Talotekniikkakonserni QMG ostaa liiketoimintakaupalla Vaasan Sähköpalvelun, joka tunnetaan Pohjanmaalla vahvana sähköurakoinnin ja turvatekniikan sekä uusien energiaratkaisujen osaajana.
Juhani Tammi (vas.) ja Heikki Kiiskilä (oik.) toivottavat Harry Vesterkvistin tervetulleeksi QMG:n tiimiin. (Kuva: Christoffer Björklund)
Juhani Tammi (vas.) ja Heikki Kiiskilä (oik.) toivottavat Harry Vesterkvistin tervetulleeksi QMG:n tiimiin. (Kuva: Christoffer Björklund)

Vaasan ja Pohjanmaan alueella vuodesta 1991 toiminut Vaasan Sähköpalvelu liittyy QMG-konsernissa Tammi Kiinteistötekniikkaan. Yhtiössä työskentelee 10 sähköurakoinnin ammattilaista ja sen liikevaihto maaliskuussa 2022 päättyneellä tilikaudella oli 0,9 miljoonaa euroa. Kaupalla ei ole vaikutuksia asiakasprojekteihin, vaan ne jatkuvat normaaliin tapaan. Samoin koko henkilöstö jatkaa vanhoina työntekijöinä.

Vaasan Sähköpalvelua pitkään johtanut Harry Vesterkvist ottaa Tammessa sähköliiketoiminnan työpäällikön tehtävät sekä liittyy QMG:n emoyhtiön Nimlas Groupin omistajaohjelmaan. Juhani Tammi jatkaa Tammi Kiinteistötekniikan toimitusjohtajana.

– Vaasan Sähköpalvelu vahvistaa hienosti QMG:n tarjoomaa Pohjanmaalla. Yhtiön liiketoiminta jatkuu osana Tammi Kiinteistötekniikkaa, ja kasvattaa sen sähköurakoinnin kapasiteettia. Tämä kasvuloikka tuo meille myös monipuoliset edellytykset vastata Pohjanmaan hyvään kiinteistö- ja teollisuusinvestointien vireeseen, QMG:n Pohjois-Suomen aluejohtaja Heikki Kiiskilä toteaa.

– Meihin kuuluvat entuudestaan Vaasassa Tammi Kiinteistötekniikka ja Automaatio T&N, Pietarsaaressa ORS Service, Kokkolassa sähköurakoitsija Mesiel ja Kokkolan LVIS-Palvelu sekä laajalla alueella toimiva turvatekniikkayhtiömme Capcon. Meitä kiinnostavat vihreän siirtymän talotekniikkaratkaisuja tarjoavat laadukkaat yritykset ja osaavat ammattilaiset, Kiiskilä jatkaa.

Tunnista parhaat mahdollisuudet kaikkina aikoina

Tammi Kiinteistötekniikka ja Vaasan Sähköpalvelu tuntevat toisensa hyvin ja arvostavat toisiaan ammattilaisina. Liiketoimintakaupan takana on Tammen liikevaihdon kasvu ja kasvava sähköurakointipalveluiden tarve.

– Vaasan Sähköpalvelu tunnetaan vahvana sähköurakoinnin ja turvatekniikan sekä uusien energiaratkaisujen osaajana. He tuovat meille lisää monipuolisia sähköurakoinnin ammattilaisia. Yhdessä pääsemme tarjoamaan laajempia kokonaisuuksia sekä LVI- ja energia- sekä sähköurakoinnin projekteissa, Juhani Tammi kertoo.

Harry Vesterkvist on työskennellyt Vaasan Sähköpalvelussa perustamisvuodesta 1991 lähtien. Yli 30 vuoden yrittäjäuran perusteella hän tietää, että urakoitsijan pitää tunnistaa parhaat mahdollisuudet sekä hankalampina aikoina että silloin, kun taloudessa menee hyvin.

– Olemme vuosien varrella sähköistäneet niin teollisuutta, asuntorakentamista ja julkista sektoria, tehneet rakennusautomaatiota ja turvatekniikkaa. Nyt kasvava sarka on uusissa energiaratkaisuissa sähköautoille ja kiinteistöille. Olemme niissä pitkällä ja innostus on kova, Harry Vesterkvist kertoo.

– Arvostan Tammi Kiinteistötekniikan ammattitaitoa ja varmaa projektiosaamista. On hienoa päästä työskentelemään samaan organisaatioon. Meillä on sama arvomaailma – korostamme luotettavuutta, ahkeruutta ja jatkuvaa parantamista. Samoin QMG:sta olen saanut Heikin kautta kuvan aitona ja helposti lähestyttävänä yrityksenä. Uskon, että täydennämme hyvin toisiamme ja meidän on helppo sitoutua tähän, Vesterkvist sanoo.

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Heikki Kiiskilä, Pohjois-Suomen aluejohtaja, QMG, heikki.kiiskila@qmg.fi, 040 486 2358


Juhani Tammi, toimitusjohtaja, Tammi Kiinteistötekniikka Oy, juhani.tammi@tammikiinteistotekniikka.fi, 050 325 5129


Harry Vesterkvist, toimitusjohtaja, Vaasan Sähköpalvelu Oy, harry.vesterkvist@vaasansahkopalvelu.fi, 0500 665 064

Kuvat

Juhani Tammi (vas.) ja Heikki Kiiskilä (oik.) toivottavat Harry Vesterkvistin tervetulleeksi QMG:n tiimiin. (Kuva: Christoffer Björklund)
Juhani Tammi (vas.) ja Heikki Kiiskilä (oik.) toivottavat Harry Vesterkvistin tervetulleeksi QMG:n tiimiin. (Kuva: Christoffer Björklund)
Lataa
Juhani Tammi, Harry Vesterkvist ja Heikki Kiiskilä (Kuva: Christoffer Björklund)
Juhani Tammi, Harry Vesterkvist ja Heikki Kiiskilä (Kuva: Christoffer Björklund)
Lataa
Harry Vesterkvist (Kuva: Christoffer Björklund)
Harry Vesterkvist (Kuva: Christoffer Björklund)
Lataa
Juhani Tammi (Kuva: Christoffer Björklund)
Juhani Tammi (Kuva: Christoffer Björklund)
Lataa

Linkit

Tietoja julkaisijasta

Quattro Mikenti Group
Quattro Mikenti Group
Piispantilankuja 2 A
02240 Espoo

http://www.qmg.fi

QMG (Quattro Mikenti Group)

QMG-konserni on Suomen suurimpia talotekniikka-alan yrityksiä. Se toteuttaa talotekniikkaprojekteja ja -huoltopalveluita valtakunnallisesti. QMG:n palveluvalikoima kattaa kaikki talotekniikan osa-alueet. Konserniin kuuluu eri puolilla maata 40 tytäryhtiötä. Vuonna 2021 QMG:n liikevaihto oli noin 201 miljoonaa euroa. Konsernin palveluksessa on 1300 talotekniikkaurakoinnin ja -huollon ammattilaista. QMG, ruotsalainen Sandbäckens ja norjalainen Konstel muodostavat pohjoismaisen Nimlas-talotekniikkakonsernin. Nimlaksen pääomistaja on sijoitusyhtiö KLAR Partners, ja omistajaohjelmaan kuuluu yhtiöistä noin 300 henkilöstöomistajaa. Lisätietoja verkkosivuilta www.qmg.fi sekä www.nimlasgroup.com


Vaasan Sähköpalvelu

Vaasan Sähköpalvelu on 1991 perustettu sähköurakointia, turvatekniikkaa sekä sähköautojen latausasemien ja aurinkosähköratkaisujen asennuksia tarjoava yhtiö, jonka omistavat Harry Vesterkvist ja Ari Jäntti. Yhtiöllä on myös syvällistä tietoverkkojen asennusosaamista.

Vaasan Sähköpalvelun liikevaihto oli maalikuussa 2022 päättyneellä tilikaudella 0,9 miljoonaa euroa ja se työllistää 10 sähköalan ammattilaista. www.vaasansahkopalvelu.fi

 

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Quattro Mikenti Group

Nimlas Groupille hyvä tulos vuonna 2022 ja vahva alku vuoteen 20232.6.2023 08:00:00 EEST | Tiedote

Vuonna 2021 perustettu Nimlas Group ylsi hyvään tulokseen ensimmäisenä täytenä toimintavuotenaan. Tulos (pro forma) perustuu vahvaan liiketoimintaan ja kasvuun konsernin molemmissa talotekniikkayhtiöissä, ruotsalaisessa Sandbäckensissa ja suomalaisessa QMG:ssa. Joulukuun lopussa 2022 Nimlas julkisti lisäksi ostavansa norjalaisen sähköteknisiin palveluihin ja -urakointiin keskittyvän Konstelin. Yrityskauppa vahvistettiin helmikuussa 2023.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme