Quattro Mikenti Group

QMG ostaa vaasalaisen Tammi Kiinteistötekniikan

Jaa

Talotekniikkakonserni QMG (Quattro Mikenti Group) kasvaa Pohjanmaalla liittämällä riveihinsä vaasalaisen Tammi Kiinteistötekniikan. Konserni etsii maakunnasta myös lisää ostokohteita.

Arto ja Juhani Tammi helmikuussa Vaasaan avattavan Puuilon myymälän talotekniikkatiloissa.
Arto ja Juhani Tammi helmikuussa Vaasaan avattavan Puuilon myymälän talotekniikkatiloissa.

Vaasalainen Tammi Kiinteistötekniikka toimii laajalla alueella Pohjanmaalla sekä rannikkoseudulla. LVI-urakoinnin lisäksi yhtiö tunnetaan vahvasta sähkö-, automaatio- ja kylmäosaamisestaan. Asiakaskunta kattaa teollisuutta, kauppa- ja liikekiinteistöjä sekä taloyhtiöitä ja julkisen sektorin kiinteistöjä. Yhtiön vuotuinen liikevaihto on noin 7 miljoonaa euroa ja se työllistää 30 talotekniikka-ammattilaista. Henkilöstö jatkaa kaupan jälkeen vanhoina työntekijöinä.

– Asiakkainamme on sekä alueellisia että valtakunnallisia toimijoita. Kaupan avulla vahvistamme sekä resurssejamme ja maantieteellistä peittoamme palvella molempia. Osana QMG:ta meille tulee kiinnostavia mahdollisuuksia tarjota esimerkiksi automaatio- ja energiatehokkuuspalveluja laajemmalle kuin ennen, toimitusjohtaja Juhani Tammi kertoo.

Yhtiön omistajat Juhani ja Arto Tammi jatkavat tehtävissään ja tulevat QMG:n osakkaiksi. Yrittäjävetoinen henki yli sadan henkilöomistajan konsernissa sopii Tammen veljesten arvomaailmaan.

– QMG:n yrittäjävetoinen henki sopii Tammi Kiinteistötekniikan arvomaailmaan. QMG näkee talotekniikkaurakoinnin paikallisena liiketoimintana ja päätöksenteko on aidosti paikallista. Asiakas saa sitoutunutta palvelua ja päätökset nopeasti tutuilta henkilöltä. Siihen me uskomme, Juhani Tammi jatkaa.

QMG:lle Pohjanmaa on kasvualue

QMG on rakentanut verkostoaan Pohjanmaalla askel kerrallaan. Kokkolan LVIS-Palvelu liittyi konserniin vuonna 2018 ja pietarsaarelainen ORS Service kesäkuussa 2020.

– Tammi Kiinteistötekniikka edustaa vahvaa talotekniikan palveluliiketoiminnan ja urakoinnin osaamista. Olemme iloisia saadessamme Juhanin ja Arton tiimeineen QMG:hen. Yhdessä me tarjoamme erittäin kiinnostavan palvelumallin seudun kaikille rakennus- ja kiinteistöalan päättäjille. Uskomme, että investoinnit rakentamiseen jatkuvat täällä, joten silmäilemme jatkossa erityisesti lakeuksien sähköurakoitsijoita, QMG:n Pohjois-Suomen aluejohtaja Heikki Kiiskilä sanoo.

– Konsernin strategia on kasvaa yritysostoilla ja luoda paikallisesti ja alueellisesti vahva valtakunnallinen organisaatio. Tammi Kiinteistötekniikan nuoret mutta kokeneet yrittäjät edustavat juuri sellaista ajattelua, joka istuu QMG:n kulttuuriin. Toivotamme Juhanin ja Arton henkilöstöineen lämpimästi tervetulleeksi konserniin, QMG-konsernin toimitusjohtaja Kimmo Liukkonen toteaa. 

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Heikki Kiiskilä, toimitusjohtaja, Kokkolan LVIS-Palvelu Oy, 040 486 2358, heikki.kiiskila@qmg.fi

Juhani Tammi, toimitusjohtaja, Tammi Kiinteistötekniikka Oy, 050 325 5129, juhani.tammi@tammikiinteistotekniikka.fi

Kimmo Liukkonen, toimitusjohtaja, QMG (Quattro Mikenti Group Oy), 050 347 8997, kimmo.liukkonen@qmg.fi

Kuvat

Arto ja Juhani Tammi helmikuussa Vaasaan avattavan Puuilon myymälän talotekniikkatiloissa.
Arto ja Juhani Tammi helmikuussa Vaasaan avattavan Puuilon myymälän talotekniikkatiloissa.
Lataa

Linkit

Tietoja julkaisijasta

Quattro Mikenti Group
Quattro Mikenti Group
Piispantilankuja 2 A
02240 Espoo

http://www.qmg.fi

QMG (Quattro Mikenti Group Oy) lyhyesti

QMG-konserni on Suomen suurimpia talotekniikka-alan yrityksiä. Se tekee talotekniikkaurakointia ja -huoltopalveluita valtakunnallisesti. QMG:n palveluvalikoima kattaa kaikki talotekniikan osa-alueet. Yritysryhmään kuuluu kaksitoista tytäryritystä sekä alakonserni QMG Partners kymmenellä tytäryhtiöllään. Konsernin palveluksessa on noin 900 talotekniikkaurakoinnin ja -huollon ammattilaista. Toimipaikkoja on Suomessa kaksikymmentäviisi. Vuonna 2019 konsernin liikevaihto oli 154 miljoonaa euroa. www.qmg.fi

Tammi Kiinteistötekniikka Oy lyhyesti

Tammi Kiinteistötekniikka on Vaasassa vuonna 2010 perustettu kiinteistötekniikan moniosaaja, joka tarjoaa LVI-, sähkö-, automaatio- ja jäähdytysjärjestelmien urakointia sekä talotekniikkapalveluita. Yhtiön toiminta on keskittynyt Vaasan ympäristöön ja Pohjanmaalle, minkä lisäksi se palvelee useita asiakkaitaan eri puolilla Suomea. Tammi Kiinteistötekniikka työllistää 30 ammattilaista ja sen vuotuinen liikevaihto on noin 7 miljoonaa euroa. www.tammikiinteistotekniikka.fi

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Quattro Mikenti Group

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme