Quattro Mikenti Group

QMG Partners ja Digisys yhdistävät turvatekniikan älykkäät palvelut ja asennukset

Jaa
Talotekniikan asennus- ja huoltopalveluita laajasti tarjoava QMG Partners Oy ja turvatekniikan digitalisaation asiantuntija Digisys Oy ovat solmineet kumppanuussopimuksen, joka yhdistää turvatekniikan asiantuntijapalvelut, asennukset ja huollon.
Digisysin Petri Kuivala, Sami Pakarinen ja Eero Pesola ovat tyytyväisiä vahvistuvaan yhteistyöhön QMG Partnersin kanssa
Digisysin Petri Kuivala, Sami Pakarinen ja Eero Pesola ovat tyytyväisiä vahvistuvaan yhteistyöhön QMG Partnersin kanssa

– QMG Partnersilla on monipuolinen tarjooma pääkaupunkiseudulla, ja kumppanuus Digisysin kanssa tuo meille lisää digitaalisia palveluita ja asiakaslähtöisyyttä. Kehitämme digitalisaation avulla turvatekniikan asennuksia, käyttöönottoa, huoltoa, ylläpitoa ja johtamista järjestelmien ja rakennusten koko elinkaaren aikana, QMG Partnersin toimitusjohtaja Pekka Pöykkö kertoo.

Kymmenestä yhtiöstä koostuva QMG Partners kuuluu valtakunnalliseen QMG-konserniin, joka on Suomen kolmanneksi suurin talotekniikka-alan yritys. Turvatekniikka on yksi QMG:n keskeisistä palvelualueista, johon konserni on hankkinut useita urakoitsijoita myös eri puolilla Suomea.

– QMG Partners tuo puolestaan Digisysille asennusvoimaa Etelä-Suomessa, ja valtakunnallisesti meillä on takanamme konsernin neljänkymmenen yhtiön resurssit. Digisysin älykkäät asiantuntijapalvelut täydentävät QMG:n yhtiöiden tarjoomaa hienosti, Pöykkö toteaa.

Digitalisaatio tuo tiedolla johtamisen turvatekniikkaan

Digisys on erikoistunut turvatekniikan ja paloturvallisuuden digitaalisiin asiantuntijapalveluihin. Siihen kuuluvat näiden järjestelmien pääkäyttö, managerointi, järjestelmätoimitukset, projektijohtaminen aikatauluineen ja kustannuksineen sekä projektien johto ja valvonta.

– Tuotamme lisäarvoa sekä perinteisiin turvajärjestelmiin että talotekniikkaan. Digitaaliset rajapinnat keräävät tietoa, joka auttaa kehittämään uudenlaisia älykkäitä, automatisoituja palveluita sekä ennakoimaan laitteiden huoltotarpeita, Digisys Oy:n toimitusjohtaja Sami Pakarinen sanoo.

– Tekniikan ja digitalisaation asiantuntijoina tuemme asiakkaita tekniikkaan liittyvien liiketoiminnan prosessien kehittämisessä. Samoin pystymme tarjoamaan asiakaskohtaista raportointia, Pakarinen jatkaa.

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Pekka Pöykkö, toimitusjohtaja, QMG Partners Oy, 050 432 4822, pekka.poykko@qmg.fi


Sami Pakarinen, toimitusjohtaja, Digisys Oy, 040 655 2355, sami.pakarinen@digisys.fi

Kuvat

Digisysin Petri Kuivala, Sami Pakarinen ja Eero Pesola ovat tyytyväisiä vahvistuvaan yhteistyöhön QMG Partnersin kanssa
Digisysin Petri Kuivala, Sami Pakarinen ja Eero Pesola ovat tyytyväisiä vahvistuvaan yhteistyöhön QMG Partnersin kanssa
Lataa
QMG Partners Pekka Pöykkö
QMG Partners Pekka Pöykkö
Lataa
Digisys Sami Pakarinen
Digisys Sami Pakarinen
Lataa

Linkit

Tietoja julkaisijasta

Quattro Mikenti Group
Quattro Mikenti Group
Piispantilankuja 2 A
02240 Espoo

http://www.qmg.fi

QMG (Quattro Mikenti Group)

QMG eli Quattro Mikenti Group on talotekniikkakonserni, joka toteuttaa talotekniikkaurakointia ja taloteknisiä palveluita asuin-, liike-, teollisuus- ja julkisiin rakennuksiin sekä uudis-, että korjausrakentamisessa. Konserni koostuu noin 40 paikallisesta urakointi- ja huoltoyrityksestä Suomessa ja se työllistää 1300 talotekniikan ammattilaista. QMG:n liikevaihto vuonna 2022 oli noin 240 miljoonaa euroa.

QMG Suomessa, Sandbäckens Ruotsissa ja Konstel Norjassa muodostavat yhdessä pohjoismaisen Nimlas-konsernin, jonka pääomistaja on pääomasijoittaja KLAR Partners, ja lisäksi sillä on 500 henkilöstöomistajaa. Nimlas-konserni työllistää Pohjoismaissa 3500 henkilöä ja sen liikevaihto on noin 600 miljoonaa euroa. www.qmg.fiwww.nimlasgroup.com

Digisys Oy

Digisys on Sami Pakarisen ja Eero Pesolan 2022 perustama turvatekniikan digitalisaatioon erikoistunut yhtiö, jolla on laaja digitaalisten palveluiden valikoima. Viime kuukausina yhtiöön ovat liittyneet kokeneet ammattilaiset Petri Kuivala ja Daniel Söderling. Kaikki ovat kokeneita turvatekniikka-ammattilaisia ja avainhenkilöillä on yhteensä noin 100 vuoden työkokemus alalla. www.digisys.fi

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Quattro Mikenti Group

Nimlas Groupille hyvä tulos vuonna 2022 ja vahva alku vuoteen 20232.6.2023 08:00:00 EEST | Tiedote

Vuonna 2021 perustettu Nimlas Group ylsi hyvään tulokseen ensimmäisenä täytenä toimintavuotenaan. Tulos (pro forma) perustuu vahvaan liiketoimintaan ja kasvuun konsernin molemmissa talotekniikkayhtiöissä, ruotsalaisessa Sandbäckensissa ja suomalaisessa QMG:ssa. Joulukuun lopussa 2022 Nimlas julkisti lisäksi ostavansa norjalaisen sähköteknisiin palveluihin ja -urakointiin keskittyvän Konstelin. Yrityskauppa vahvistettiin helmikuussa 2023.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme