Vetter Communications Oy

Quinyx laajentaa maailmanlaajuista toimintaansa avaamalla toimiston Yhdysvaltoihin

Jaa

Työvoimanhallinnan markkinajohtaja Quinyx avaa toimiston Bostoniin. Quinyx on pilvipohjainen ja mobiili työvoimanhallintajärjestelmä. Yrityksen Suomen pääkonttori sijaitsee Espoossa.

Erik Fjellborgin yritysidea syntyi, kun hän 15 vuotta sitten oli kesätöissä McDonald’silla. Nykyään hänen luotsaama Quinyx myy työvoimanhallintajärjestelmää yhteensä 25 maassa. Suomen pääkonttori sijaitsee Espoossa.
Erik Fjellborgin yritysidea syntyi, kun hän 15 vuotta sitten oli kesätöissä McDonald’silla. Nykyään hänen luotsaama Quinyx myy työvoimanhallintajärjestelmää yhteensä 25 maassa. Suomen pääkonttori sijaitsee Espoossa.

BOSTON, 10.9.2019 – Työvoimanhallinnan markkinajohtaja Quinyx on tänään ilmoittanut avaavansa palvelunsa Yhdysvaltoihin, ja samalla avaavansa Yhdysvaltain pääkonttorinsa Bostoniin. Suomessakin vahvasti operoiva, kovan kasvuvauhdin omaava ruotsalaislähtöinen Quinyx tarjoaa asiakasyrityksilleen mobiilin työvoimanhallintajärjestelmän, jossa yhdistyvät työvuorojen suunnittelu, työaikakirjaukset, viestintä ja tehtävänhallinta.

Vuodesta 2005 lähtien Quinyx on auttanut erikokoisia yrityksiä kokonaisvaltaisesti yhden järjestelmän avulla hoitamaan työvuorojen suunnittelua, viestintää, tehtävänhallintaa sekä integroitua palkanlaskentaa. "Näin yritysten henkilöstötyytyväisyys sekä tuottavuus nousevat", Quinyxin Suomen maajohtaja Paulus Maasalo kertoo. Suomessa Quinyxin asiakkaina ovat muun muassa Suomalainen Kirjakauppa, Puuilo, Barona Logistiikka, Cafe Picnic, Fafa's, Omaeläinklinikka, Finnkino ja Viking Line. Pohjois-Amerikassa puolestaan Quinyxin asiakkaisiin lukeutuvat jo muun muassa Kal Tire, Swarovski, G-Star ja Danish Bake. "Quinyxin laajentuminen Pohjois-Amerikkaan on Suomessakin positiivinen uutinen. Erittäin kilpaillulla markkinalla uudet asiakkaat tuovat mukanaan uusia parhaita käytäntöjä ja kehitettäviä toiminnallisuuksia, jotka siten tulevat Suomeenkin meille käytettäviksi."

Quinyxin perustaja ja toimitusjohtaja Erik Fjellborg kommentoi Yhdysvaltoihin laajentumista seuraavasti: ”Euroopan markkinajohtajana kunnioitamme kovasti Yhdysvaltojen markkinoita ja työvoimaa. Uskomme, että Quinyxin avulla amerikkalaiset yritykset pääsevät entisestään tehostamaan tuottavuuttaan ja tehokkuuttaan, mutta ennen kaikkea myös vahvistamaan vuorotyötä tekevän liikkuvan työvoimansa henkilöstötyytyväisyyttä ja työntekijäkokemusta. Meillä on kunnianhimoiset suunnitelmat päästä kasvattamaan toimintaamme Yhdysvalloissa ja uskon, että Boston on käynnistykselle mitä parhain sijainti. Kyseisessä kaupungissa on valtava määrä osaamista, pitkät innovaatioperinteet sekä myönteinen start-up -ilmapiiri.”

Tällä hetkellä Quinyxiä käyttää maailmanlaajuisesti yli 500 000 henkilöä reilussa 700 yrityksessä. Suomen ja Yhdysvaltojen lisäksi yritys toimii Isossa-Britanniassa, Saksassa, Norjassa, Tanskassa ja Alankomaissa. USA:n markkinoille siirtymisen myötä Quinyx on siirtänyt Bostoniin Andreas Sjölundin (Co-founder & CRO), Mattias Anrepin (Global Head of Operations) ja Laurie Pacen (Marketing Director U.S). Paikallinen rekrytointi Bostonissa on parhaillaan käynnissä, ja sitä johtaa Rob Desmond (VP of Sales US). Yrityksellä on tavoitteenaan merkittävästi laajentua Yhdysvalloissa vuoteen 2020 loppuun mennessä.

Aikaisemmin tänä vuonna Quinyxin globaaliin liiketoimintaan tehtiin 25 miljoonan investointi, jota johtivat Alfvén Didrikson, Battery Ventures ja Zobito. Tämän investoinnin avulla Quinyx vauhdittaa prosessien automaatioon ja virtaviivaistamiseen liittyvää tuotekehitystä. Suuri osa investoinnista käytetään myös kasvun tukemiseen Yhdysvaltain markkinalla.

 
Tietoa Quinyxistä
 
Quinyx on mobiili työvoimanhallintajärjestelmä. Hiljattain Suomessakin vierailleen toimitusjohtaja Erik Fjellborgin perustama Quinyx-yhtiö myy yhteensä 25 maassa pilvipohjaista työvoimanhallintajärjestelmää, joka mahdollistaa joustavuuden lisäämistä työelämään. Hänen yritysideansa syntyi, kun hän oli 15 vuotta sitten kesätöissä McDonald’silla. Hän huomasi, että suuri osa esimiestensä ajasta kului työvuorojen järjestelyyn ja sijaisten etsimiseen. Fjellborg alkoi suunnitella tietokoneohjelmaa, jonka avulla työntekijät pystyivät helposti merkitsemään itselleen sopivimmat työvuorot, kirjaamaan lomatoiveensa, ilmoittamaan sairaspoissaolonsa tai viestittelemään keskenään työvuorojen vaihdoista. Ohjelmisto on vuosien varrella kehittynyt, mutta järjestelmän ydinajatuksena on edelleen se, että työelämän joustavuus hyödyttää sekä työnantajia että työntekijöitä.
 
Quinyxin Suomen toimisto sijaitsee Espoossa. Muut Euroopan toimistot sijaitsevat Isossa-Britanniassa, Ruotsissa, Saksassa, Norjassa, Tanskassa ja Alankomaissa. Quinyxin ohjelmistoa käytetään globaalisti, esimerkiksi Kiinassa, Japanissa ja Koreassa. Maailmanlaajuisesti suurimpia asiakkaita ovat Burger King, Rituals, Swarovski, IHG, Boots, Virgin Atlantic, London City Airport, Benugo ja Odeon Cinemas Group.

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Kuvat

Erik Fjellborgin yritysidea syntyi, kun hän 15 vuotta sitten oli kesätöissä McDonald’silla. Nykyään hänen luotsaama Quinyx myy työvoimanhallintajärjestelmää yhteensä 25 maassa. Suomen pääkonttori sijaitsee Espoossa.
Erik Fjellborgin yritysidea syntyi, kun hän 15 vuotta sitten oli kesätöissä McDonald’silla. Nykyään hänen luotsaama Quinyx myy työvoimanhallintajärjestelmää yhteensä 25 maassa. Suomen pääkonttori sijaitsee Espoossa.
Lataa

Linkit

Tietoja julkaisijasta

Vetter Communications Oy
Vetter Communications Oy
Kuninkaankatu 30 A, 2. krs
33200 TAMPERE

http://www.vetter.fi

Vetter Communications Oy tarjoaa kokonaisvaltaisia viestintäratkaisuja yritysmaailman tarpeisiin – suomeksi, englanniksi, ruotsiksi ja saksaksi.

Toimiva, tehokas ja virheetön tekstisisältö missä tahansa yrityksesi materiaalissa tuo liiketoiminnallesi uskottavuutta sekä hyvää näkyvyyttä. Ammattimainen viestintä myös erottaa yrityksesi kilpailijoista ja tuo kassavirtaa.

Vetter Communications Oy auttaa sinua kun tarvitset copywriteria sisällöntuottamiseen, etsit oikolukijaa tai kääntäjää, haet viestintästrategian laatijaa tai kaipaat yrityksellesi medianäkyvyyttä.

Yritys on myös erikoistunut kansainväliseen viestintään liittyviin asiakasprojekteihin.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Vetter Communications Oy

18 % Suomen vuorotyöläisistä kertoi menneensä sairaana töihin korona-aikana; yli kolmannes pelkäsi menettävänsä työpaikkansa, jos jäisi pois työvuorosta11.6.2020 12:00:00 EESTTiedote

Työvoimanhallinnan markkinajohtaja Quinyx on teettänyt kansainvälisen tutkimuksen, jossa tarkasteltiin myös suomalaisten vuorotyöläisten olosuhteita. Tänään julkaistun kyselytutkimuksen tuloksissa nousee esiin vuorotyöläisten sairastamisen arki: Suomessa peräti 45% on mennyt töihin sairaana, koska heillä ei ole ollut varaa poissaoloon. Jopa koronatilanteen aikana 18% kävi töissä sairaana rajoituksista huolimatta.

Suomen suurin verkkopohjainen musiikkikoulu tarjoaa palveluitaan jo noin 80 prosentissa maamme kirjastoista7.2.2020 10:00:00 EETTiedote

Suomen suurin internet-pohjainen musiikkikoulu Rockway tarjoaa maksutonta musiikinopetusta jo yli puolessa Suomen kirjastoalueista. Palvelu laajenee vuonna 2020 entisestään - tällä hetkellä se on saatavilla pääkaupunkiseudun lisäksi muun muassa Tampereella, Jyväskylässä, Oulussa, Rovaniemellä, Kuopiossa ja Iisalmessa. Konseptiin kuuluu kirjastokorttia vastaan tarjottavan musiikinopetuksen lisäksi myös erillisiä musiikkihuoneita, joissa kirjaston asiakkaat voivat kehittää soittotaitojaan yhtä lailla maksutta käytössä olevilla soittimilla.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme