Jyväskylän yliopisto

R. Ruth Oy lahjoitti 50 000 euroa Jyväskylän yliopistolle

Jaa

Jyväskyläläinen sukuyritys R. Ruth Oy osallistui Jyväskylän yliopiston pääomakeräykseen 50 000 € lahjoituksella 20.6.2022.

Ruusupuisto-rakennus ja opiskelijoita Jyväskylän yliopiston kampuksella.
Ruusupuisto-rakennus ja opiskelijoita Jyväskylän yliopiston kampuksella.

-       Yhtiömme R. Ruth Oy on 135-vuotisen historiansa aikana pyrkinyt sopeutumaan ajan henkeen säilyttäen kuitenkin perinteistä nousevat arvot yritystoiminnassaan. Olemme myös Jyväskylän yliopiston pitkäaikainen kumppani ja haluamme edelleen tukea kotikaupunkimme yliopiston arvokasta työtä, yhtiön hallituksen puheenjohtaja ja Jyväskylän yliopiston kunniatohtori Jorma Routti toteaa.

-       On hienoa nähdä, että perinteikäs perheyhtiö R.Ruth pitää sivistysarvoja yllä ja päätti jälleen tehdä sijoituksen tulevaisuuden tutkimukseen ja koulutukseen, rehtori Keijo Hämäläinen kiittää.

R. Ruth Oy -konsernin toimialoihin lukeutuvat autokauppa-, kahvila-, ravintola-, hotelli- ja kiinteistöliiketoiminnot sekä teknologia-alan sijoitustoiminta.

Valtio pääomittaa yliopistoja vastinrahoituksella, joka jaetaan yliopistojen kesken suhteessa näiden keräämään yksityiseen pääomaan. Keräysaika päättyy 30.6.2022.

Lisätietoja:

Hallituksen puheenjohtaja Jorma Routti, R. Ruth Oy, 0400 464 575

yhteiskuntasuhdepäällikkö Anu Mustonen, Jyväskylän yliopisto, puh. 050 564 9022

https://www.jyu.fi/fi/yhteistyo/yliopistontukijat

Kuvat

Ruusupuisto-rakennus ja opiskelijoita Jyväskylän yliopiston kampuksella.
Ruusupuisto-rakennus ja opiskelijoita Jyväskylän yliopiston kampuksella.
Lataa

Tietoja julkaisijasta

Jyväskylän yliopisto
PL 35
40014 Jyväskylä

http://www.jyu.fi

Jyväskylän keskustassa sijaitsevan yliopiston kauniilla puistokampuksella sykkii monitieteinen ja moderni tiedeyliopisto – ihmisläheinen ja dynaaminen yhteisö, jonka 2500 asiantuntijaa ja 15 000 opiskelijaa etsivät ja löytävät vastauksia huomisen kysymyksiin. Jyväskylän yliopisto on ollut tulevaisuuden palveluksessa jo vuodesta 1863, jolloin suomenkielinen opettajankoulutus sai alkunsa täältä. Voimanlähteenämme on moniarvoinen vuoropuhelu tutkimuksen, koulutuksen ja yhteiskunnan välillä. Vaalimme tutkimuksen ja koulutuksen tasapainoa sekä ajattelun avoimuutta – sytytämme taidon, tiedon ja intohimon elää viisaasti ihmiskunnan parhaaksi. www.jyu.fi

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Jyväskylän yliopisto

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme