Viisas Elämä Oy

Radikaali unelma – Näin johdat muutoksen

Jaa

Kati Huovinmaan uutuusteos Radikaali unelma – Näin johdat muutoksen on loistava kirja poikkeukselliseen ajanjaksoon, jota nyt elämme. Kirja tuo konkreettisia työkaluja ja vinkkejä niin tähän hetkeen kuin myös uuteen aikaan, johon koronan jälkeen siirrymme.

kuva: Olga Poppius | Studio Fotonokka
kuva: Olga Poppius | Studio Fotonokka

Kati Huovinmaa on muutoksen johtamisen asiantuntija, joka omistaa uutuusteoksensa kaikille, jotka eivät tunne tekosyitä. Radikaali unelma – Näin johdat muutoksen kertoo Katin oman uran perinpohjaisesta uudistamisesta. Se on myös katsaus muutosjohtamiseen ja kymmenen muun suomalaisen huippujohtajan kokemuksiin radikaalin muutoksen läpiviemisestä.

Radikaali unelma – Näin johdat muutoksen kirjan avulla voit muuttaa työsi ja tulevaisuutesi täysin. Saat selkeitä työkaluja muutoksen johtamiseen ja tunnistat omat arvosi ja niiden merkityksen. Esimerkkien, tehtävien ja johtajahaastattelujen avulla lukijalle avautuu, miten muutokset kannattaa toteuttaa. Radikaalius on kirjassa vahvan myön­teinen ja eteenpäin vievä voima. Se lietsoo johtajia ja kaikkia henkilökohtaisesta muutoksesta haaveilevia ihmisiä onnistumaan.

”On helpompaa pyytää anteeksi kuin lupaa” on aiemmin taide- ja kulttuurialalla monipuolisen uran tehneen Kati Huovinmaan ohjenuora muutosten toteuttamiseen. Kati on kokenut ja kysytty johtamisen ja mentoroinnin ammattilainen, joka järisyttää tuttuja toimintatapoja ennakkoluulottomalla otteella. Työskenneltyään vuosia uudistavana museonjohta­jana hän perusti oman yrityksen, Huovinmaa Oy:n.

Kirjailijan puheenvuoro:

Järjellä saa paljon aikaan.  Luottamalla omaan vaistoon saa tehdyksi massiivisen suuria asioita. Lyömättömin yhdistelmä syntyy järjen ja intuition yhdistelmästä. Sisälläni on valtava määrä tietoa siitä, miten perinpohjainen, rakenteet räjäyttävä ja uutta luova muutos toteutetaan. Radikaali muutos edellyttää henkistä turpaanottoa, se edellyttää mutkikkaiden vaiheiden läpikäymistä, oman raadollisenkin itsensä katsomista silmästä silmään, ilman vaaleanpunaisia laseja tai filttereitä.

Miksi kirjoitin tämän kirjan? Minä tahdon, että yhä useampi ihminen uskaltaa löytää oman, arvokkaan ja aidosti itsensä näköisen työelämän. Radikaali muutos edellyttää omien perimmäisten arvojen löytämistä ja niiden mukaisten valintojen tekemistä rohkeasti. Tule mukaani, lupaan ettet pitkästy.

Kirjaan haastatellut johtajat, kymmenen näkökulmaa muutoksen johtamiseen:

Marco Mäkinen, TBWA:n varatoimitusjohtaja

Mia Lavanti, Woltin markkinointipäällikkö

Mirva Merimaa, Tiketin toimitusjohtaja

Antti Erikivi, Salla Mistola: johtamisen ammattilaisia

Muutosjohtoryhmä II: Miia-Liina Tommila, Arkkitehdit Tommilan johtaja, Hanna-Riina Korhonen, Nordic Morningin yksikönjohtaja, Karoliina Korpilahti, Suomen Viron-instituutin ohjelmapäällikkö, Maria Haukka, Haaga-Helia ammattikorkeakoulun lehtori & coach, Anna Möttölä, Rakkautta & Anarkiaa -festivaalin toiminnanjohtaja.

Kirjan julkistusjuhlat toteutetaan etänä pe 24.4. klo 18-19.

Lisätiedot: https://www.huovinmaa.com/tapahtumat/2020/4/24/radikaali-unelma-tietokirjan-etjulkkarit

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Lisätietoja ja arvostelukappaleet:
Sanna Salmevaara
tiedotuspäällikkö
044 980 3071
tiedotus@viisaselama.fi

Kuvat

kuva: Olga Poppius | Studio Fotonokka
kuva: Olga Poppius | Studio Fotonokka
Lataa
kansi: Nancy Nilsson
kansi: Nancy Nilsson
Lataa

Linkit

Tietoja julkaisijasta

Viisas Elämä Oy
Viisas Elämä Oy
Mekaanikonkatu 19 A
00880 HELSINKI

http://www.viisaselama.fi

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Viisas Elämä Oy

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme