Restel OyRestel OyRestel Oy

Radio Helsingin KESÄLIVE 2022

Jaa

Tervetuloa nauttimaan kesätorstaista ja maksuttomista keikoista Radio Helsingin, Musiikkitalon ja Food&Events Tapahtumaravintoloiden kanssa!

KESÄLIVE 2022 Musiikkitalon terassilla
KESÄLIVE 2022 Musiikkitalon terassilla

Radio Helsingin KESÄLIVE tuo Musiikkitalon terassille Radio Helsingin kuratoimia artisteja genrerajoista piittaamatta. Touko- ja kesäkuun aikana terassilla esiintyvät Rosa Coste, Amuri, Kuuhullu, Lyyti, Louie Blue, Pekka Nisu (soolo) ja Hassan Maikal (soolo). 

Radio Helsingin KESÄLIVET torstaisin 26. toukokuuta alkaen

26.5. ROSA COSTE 

2.6. AMURI 

9.6. KUUHULLU 

16.6. LYYTI 

23.6. LOUIE BLUE 

30.6. PEKKA NISU (SOOLO) & HASSAN MAIKAL (SOOLO)

Katso KESÄLIVEn esiintyjien aikataulut Facebook-tapahtumasta tai musiikkitalon tapahtumakalenterista osoitteessa:https://musiikkitalo.fi/tapahtumat/.

Musiikkitalon kesäterassi Kansalaistorilla tarjoaa kesällä ilmaisia livekonsertteja 26. toukokuuta alkaen. KESÄLIVEn lisäksi terassilla esiintyvät Musiikkitalon kuratoimat artistit aina keskiviikkoisin, perjantaisin ja lauantaisin.

Avainsanat

Kuvat

KESÄLIVE 2022 Musiikkitalon terassilla
KESÄLIVE 2022 Musiikkitalon terassilla
Lataa

Linkit

Tietoja julkaisijasta

Restel Oy
Restel Oy
Hämeentie 19
00500 HELSINKI

http://www.restel.fi

Food&Events Tapahtumaravintolat

Food&Events Tapahtumaravintolat on osa suomalaista ravintola-alan yritystä Restel Oy:tä. Food&Events huolehtii tilaisuutesi tarjoiluista sekä palvelusta, jolloin sinä voit keskittyä juhlimiseen ja seurusteluun sekä nauttia itsekin tunnelmasta.

Food&Events tarjoaa ravintolapalveluita Suomen suurimmissa tapahtumataloissa kuten Musiikkitalossa, Suomen Kansallisoopperassa ja -baletissa, Tanssin talossa, Helsingin Jäähallissa, Espoon Metro Areenassa, Turun Messukeskuksessa, Lahden Sibeliustalossa, Lahden Messukeskuksessa, Pianopaviljongissa ja Lahden Konserttitalossa. 1.8.2022 Food&Events Tapahtumaravintolat aloittaa ravintoloitsijana messu- ja tapahtumakeskus Paviljongissa Jyväskylässä.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Restel Oy

Restelin Food&Events Tapahtumaravintolat tuottaa 1.8.2022 alkaen maailmanluokan ravintolapalveluja messu- ja tapahtumakeskus Paviljonkiin, Jyväskylään27.4.2022 07:00:00 EEST | Uutinen

Jyväskylän Messut Oy kilpailutti messu- ja tapahtumakeskus Paviljongin ravintolapalvelut tavoitteenaan kehittää toimintaansa entistäkin paremmin asiakkaitaan palvelevaksi. Food&Events Tapahtumaravintolat vastasi innovatiivisilla ja ammattitaitoisilla ratkaisuillaan erinomaisesti kilpailutuksessa asetettuihin tavoitteisiin ja tuli valituksi kilpailutuksen voittajaksi.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme