SOK - Suomen Osuuskauppojen Keskuskunta

Radisson Blu Hotellit Suomessa panostavat vegaanisiin vaihtoehtoihin aamiaisella

Jaa

Suomen Radisson Blu Hotellit vastaavat asiakkaiden toiveisiin ja tuovat runsaan vegaanisten vaihtoehtojen valikoiman osaksi arvostettua Super Breakfast -aamiaistaan.

- Olemme tuoneet vegaaniset vaihtoehdot kiinteäksi osaksi kokonaistarjontaa, eli sama tarjoama kaikille asiakkaille. Haluamme näin rohkaista kaikkia tutustumaan kestävän kehityksen kannalta parempiin vaihtoehtoihin ja tekemään myös oivalluksia oman ruokavalion kehittämisen suhteen, sanoo Suomen Radisson Blu Hotellien Brand Manager Mika Riuttanen.

Vegaanisuus näkyy muun muassa runsaana maitotuotteita korvaavana soijavaihtoehtojen valikoimana. Suositut smoothiet ovat kaikki vegaanisia. Aamiaisten kestosuosikit – jugurtit, maidot ja juustot saa myös kaikki vegaanisina. Lisäksi esillä on aina kaksi lämmintä kasvisruokaa.

Super Breakfastiin kuuluvat kiinteästi myös aamiaisen tärkeät kuidun ja proteiinin lähteet: marjat, hedelmät ja vihannekset sekä pähkinät, jyvät ja siemenet. Näitä on tarjolla eri muodoissa – esimerkiksi nyt myös aamiaisilla yleistyneinä kasvispohjaisina tahnoina. Juhlahetkiin tai aamiaista muuten juhlistamaan on valittu maultaan runsas ja puhutteleva vegaaninen kuohuviini.

- Vegaanisten vaihtoehtojen kohdalla olemme pitäneet tinkimättömästi kiinni Super Breakfastin perusperiaatteista, joista aamiainen on tullut maailmanlaajuisesti tunnetuksi: sesonkien huomioiminen ja paikalliset erikoisuudet, moniaistisuus, terveellisyys, raaka-aineiden tuoreus ja korkea laatu sekä esillepanon elämyksellisyys, sanoo Mika Riuttanen.

Aamiaisen suosio sekä liike-elämässä että vapaa-ajanviettotapana on kasvanut huimasti viimeisen vuoden aikana. Tämä näkyy sekä yleistyneiden business-aamiaisten muodossa arkisin että viikon-loppuisin perheiden ja ystävien yhteisillä aamiaisilla.

- Super Breakfast on tarjolla joka aamu klo 6.30-10.00, ja viikonloppuisin nyt kesäaikaan aamiaista voi nauttia osassa Radisson Blu hotelleita viikonloppuisin jopa klo 12 asti. Aamiaiselle ovat tervetulleita kaikki, vaikkei hotellissa yöpyisikään, muistuttaa Mika Riuttanen.

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Mika Riuttanen, Brand Manager, Radisson Blu Hotellit Suomessa, mika.riuttanen@radissonblu.com, p. 050 388 3378

Kuvat

Linkit

Tietoja julkaisijasta

SOK - Suomen Osuuskauppojen Keskuskunta
SOK - Suomen Osuuskauppojen Keskuskunta
Fleminginkatu 34
00510 Helsinki

http://www.s-ryhma.fi

Radisson Blu -hotelliketju kuuluu Radisson Hotel Groupiin, joka on yksi maailman nopeimmin kasvavista hotelliryhmittymistä. Ryhmään kuuluvat Radisson Blu Hotellien lisäksi Radisson Collection, Radisson, Radisson RED, Park Plaza, Park Inn by Radisson, sekä Country Inn & Suites by Radisson. Radisson Hotel Groupilla on toiminnassa ja rakenteilla yli 1 400 hotellia ympäri maailmaa. Radisson Blu Hotelleja on Suomessa kahdeksan, joista neljä Helsingissä sekä yksi Espoossa, Turussa, Tampereella ja Oulussa. Hotellit ovat keskittyneet tarjoamaan yksilöllisiä elämyksiä, ja yhteistä niille on kansainvälisesti palkittu palvelun laatu. Kaikki Suomen hotellit ovat Green Key -sertifioituja. Radisson Hotel Group on valittu jo yhdeksänä vuonna peräkkäin maailman eettisimpien yritysten joukkoon

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta SOK - Suomen Osuuskauppojen Keskuskunta

Mielenterveystyöllä S-ryhmässä poikkeuksellisen lupaavia tuloksia – ”Työnantajilta vaaditaan kokonaisvaltaista otetta ja tabujen purkua”22.1.2020 10:01:07 EETTiedote

Mielenterveyden oireet ja niiden vuoksi lisääntyvät työkyvyttömyyseläkkeet ovat kasvava haaste työelämälle. S-ryhmässä tehty kehitystyö osoittaa, että ilmiötä tulee tarkastella kokonaisvaltaisesti. Mielenterveyden ongelmat linkittyvät usein moniin elämän osa-alueisiin kuten elintapoihin, elämäntilanteeseen ja elämänhallintaan. Työkulttuurilla ja esimiehillä on erityisen iso vaikutus. S-ryhmän Nuori Mieli Työssä -ohjelmassa kehitetyllä Mielen tuki -mallilla on saatu lupaavia tuloksia.

Herkullinen bliniateria kruunaa talvipäivän. Helsinkiläisbistro Manussa blinit nautitaan rennossa tunnelmassa.13.1.2020 09:00:00 EETTiedote

Blinisesongin käynnistyminen heti tammikuun alussa tarjoaa herkullisen makumatkan talven ruokakauteen. Blinejä paistetaan sesonkia juhlistavissa S-ryhmän ravintoloissa jälleen 8. tammikuuta alkaen. Helsinkiläisessä Original Sokos Hotel Presidentissä sijaitsevan Bistro Manun keittiömestari Janne Tihtonen suosittelee blinejä niin arkeen kuin juhlaan.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme