Osuuskauppa Hämeenmaa

Raikas uusi ilme ja toivottuja palveluja: Metsäkankaan S-market uudistui

Jaa

Laitoimme paremmaksi S-market Metsäkankaan Lahdessa. Myymälän uusi ilme on raikas ja selkeä. Sesongit näkyvät myymälässä entistä paremmin, ja valikoimia on kasvatettu asiakkaiden toiveita kuunnellen. Uudistunut myymälä on ajan hermolla myös palveluiden osalta.

– Uutta ja hienoa tuli! Myymälämme ilme on muuttunut kokonaan, marketpäällikkö Jaana Hartikainen iloitsee.

Metsäkankaan S-market on remontin jäljiltä moderni ja entistä monipuolisempi. Osassa tuoteryhmiä valikoimia kasvatettiin ja uusia palveluita lisättiin asiakkaita herkällä korvalla kuunnellen.

– Saimme grillin, jota asiakkaamme ovat toistuvasti toivoneet. Grillilihan lisäksi saatavilla on lämpimiä valmisruokia, kertoo Jaana Hartikainen.

Uudistetusta S-marketista saa paikan päällä tehtyjä raikkaita smoothieita ja kattavan valikoiman herkkujuustoja. Mehustamo myymälässä on ollut jo reilun vuoden ajan.

Tuotevalikoimia kasvatettiin esimerkiksi hedelmä- ja vihannesosastolla sekä juomaosastolla.

– Etenkin hevin osalta olemme saaneet paljon hyvää palautetta, Hartikainen kertoo.

Uudistetun marketin hedelmä- ja vihannesosasto on tuore, raikas ja runsas. Paikallisia tuotteita on nostettu entistä paremmin esille, ja tuotetietoa sekä ajankohtaisia tarjouksia välittävät uudet diginäytöt.

Osa vanhoista syvistä ostoskärryistä on korvattu uusilla matalammilla kärryillä.

– Saimme myös viisi kappaletta niin sanottuja korikärryjä, joihin mahtuu kaksi koria päällekkäin, Hartikainen mainitsee.

Aiempaa suorempi reitti kauppaan

Useamman kuukauden ajan Metsäkankaan alueen liikennejärjestelyihin poikkeuksia aiheuttanut liittymäremontti saatiin sopivasti päätökseen juuri ennen uudistuneen S-marketin avajaisia. Rakuunankadun liittymä suljettiin viime viikolla toistaiseksi, kun Reissumiehenkatu saavutti käyttöönottovaiheen. Jatkossa Reissumiehenkadulta voi liikkua Metsäkankaan S-marketille.

Osuuskauppa Hämeenmaan ryhmäpäällikön Ville Kivisen mukaan uudesta valtatie 12:n liittymästä pääsee ajamaan käytännössä lähes suoraan S-marketin pihaan.

– Liikenteen poikkeusjärjestelyt alkoivat jo keväällä ja asettivat oman haasteensa kauppaan kulkemiselle. Nyt asiakkailla on suora reitti valtatieltä myymälän pihaan, Ville Kivinen iloitsee.

Metsäkankaan alueella on kuitenkin vielä syyskuun loppupuolelle saakka tilapäisiä liikennejärjestelyjä johtuen toistaiseksi suljetun Rakuunankadun ja vt 12:n liittymäalueen tietöistä.

Yhteyshenkilöt

Osuuskauppa Hämeenmaa, ryhmäpäällikkö Ville Kivinen, 050 373 9887

Kuvat

Tietoja julkaisijasta

Osuuskauppa Hämeenmaa
Osuuskauppa Hämeenmaa
Apilakatu 2, PL 41
15610 Lahti

03-8130 11http://www.hameenmaa.fi

Hämeenmaa – 165 000 asiakasomistajan omistama paikallinen yritys

Osuuskauppa Hämeenmaa toimii Kanta- ja Päijät-Hämeessä, 21 kunnan alueella. Hämeenmaa on alueensa suurin yritys, joka työllistää noin 2 950 kanta- ja päijäthämäläistä. Osuuskaupan omistavat sen asiakasomistajat, ja Hämeenmaalla omistajia on jo yli 165 000. Edullisten ja luotettavien kauppapalvelujen lisäksi omistajuus palkitsee muun muassa kuukausittaisena Bonuksena. Tuloksensa Hämeenmaa käyttää jäsentensä palveluiden ja verkostonsa kehittämiseen.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Osuuskauppa Hämeenmaa

”Kuin uusi kauppa” – Metsäpellon Salen uudistus raikasti koko myymälämiljöön26.8.2020 09:30:00 EESTTiedote

Sale Metsäpellon uudistunut ilme on nykyaikaisempi ja samalla raikkaampi. Miljöön lisäksi remontissa uudistettiin palveluja: myymälässä on nyt asiakkaiden toivoma paistopiste, minkä lisäksi asiointia helpottamaan ja sujuvoittamaan saatiin kaksi pikakassaa. Remonttiavajaisia vietetään torstaina 27. elokuuta eli samana päivänä, kun Sale Metsäpelto täyttää 10 vuotta.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme