Lappset Group Oy

Raisa Jyrkinen nimitettiin Lappset Group Oy:n henkilöstöjohtajaksi

Jaa

Raisa Jyrkinen on nimitetty Lappset Group Oy:n HR-johtajaksi. Hän aloittaa tehtävässään 11. helmikuuta 2019 Lappsetin Helsingin toimistossa. Hänestä tulee myös Lappset Group Oy:n johtoryhmän jäsen. Hän siirtyy tehtävään Kesko Oyj:n palveluksesta, jossa hän toimii henkilöstönkehittämisjohtajana.

Raisa Jyrkinen siirtyy Kesko Oyj:n palveluksesta Lappset-konsernin henkilöstöjohtajaksi 11. helmikuuta 2019 alkaen.
Raisa Jyrkinen siirtyy Kesko Oyj:n palveluksesta Lappset-konsernin henkilöstöjohtajaksi 11. helmikuuta 2019 alkaen.

Raisa Jyrkinen on pitkän linjan henkilöstöjohtamisen- ja kehittämisen ammattilainen. Hän siirtyy Lappsetille Kesko Oyj:n henkilöstönkehittämisjohtajan tehtävästä, jossa on toiminut joulukuusta 2015 lähtien. Sitä ennen hän toimi monipuolisesti henkilöstön osaamiseen, organisaation kyvykkyyden ja muutosjohtamiseen keskittyvissä asiantuntija- ja johtotehtävissä kemianteollisuudessa Kemira Oyj:n ja ICT-alalla IBM Global Business Service Finlandin palveluksessa.

Hänen erityisosaamistaan ovat muun muassa muutosjohtaminen, henkilöstön, kyvykkyyksien ja johtamisen kehittäminen, osallistaminen, työnantajamielikuvan kehittäminen, valmennus ja projektien johtaminen globaalissa toimintaympäristössä.

Raisa Jyrkinen on koulutukseltaan opettaja ja kasvatustieteiden maisteri, valmistunut Joensuun yliopistosta vuonna 1996. Maisterintutkinnon lisäksi hän on käynyt useita osaamispääoman kasvattamiseen ja henkilöstövoimavarojen johtamiseen liittyviä muita koulutuksia. Hän on opiskellut myös Iso-Britanniassa ja Espanjassa.

Raisa Jyrkinen harrastaa matkustamista, ulkoilma-aktiviteetteja, joogaa ja lukemista.

HR-johtajan tehtävää oman toimensa ohella hoitanut hallituksen puheenjohtaja Johanna Ikäheimo jättäytyy pois Lappsetin johtoryhmästä helmikuusta lähtien ja keskittyy päätoimiseen hallituksen puheenjohtajan tehtäväänsä.

Lappset Group Oy:n henkilöstöjohtajan tehtävään haki runsaasti erittäin päteviä ja korkean osaamistason omaavia henkilöitä, mikä kertoo mielenkiinnosta Lappsetin brändiä kohtaan.

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Tero Ylinenpää, toimitusjohtaja, puh. +358 400 290 234, tero.ylinenpaa@lappset.com

Kuvat

Raisa Jyrkinen siirtyy Kesko Oyj:n palveluksesta Lappset-konsernin henkilöstöjohtajaksi 11. helmikuuta 2019 alkaen.
Raisa Jyrkinen siirtyy Kesko Oyj:n palveluksesta Lappset-konsernin henkilöstöjohtajaksi 11. helmikuuta 2019 alkaen.
Lataa

Linkit

Tietoja julkaisijasta

Lappset Group Oy
Lappset Group Oy
Hallitie 17, PL 8146
96101 ROVANIEMI

020 775 0100http://www.lappset.com

Rovaniemeläinen Lappset Group Oy on Euroopan johtavia leikki- ja liikuntapaikkavälineiden sekä teemoitettujen aktiviteettipuistojen valmistajia. Lappset-konsernin liikevaihto vuonna 2017 oli noin 50,8 miljoonaa euroa, ja sen palveluksessa toimii lähes 400 henkilöä yhdeksässä eri maassa. Tytäryhtiöitä konsernissa on yhteensä 15, ja Lappsetin jakelijaverkosto ulottuu 56 eri maahan.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Lappset Group Oy

Muumit ja Lappset aloittavat aktiviteettipuistoja koskevan yhteistyön12.4.2019 09:25:50 EESTTiedote

Muumien tavaramerkkilisenssiä hallinnoiva Bulls, Moomin Characters ja Lappset Group Oy ovat solmineet muumiteemaisia aktiviteettipuistoja ja muumiteemaista leikkipaikkavälinesarjaa koskevan yhteistyösopimuksen. Sen mukaan Lappsetin aktiviteettipuistoista vastaava liiketoimintayksikkö Lappset Creative alkaa suunnitella ja toimittaa muumiteemaisia aktiviteettipuistoja valituilla markkinoilla. Lisäksi sopimus mahdollistaa muumiteemaisen leikkipaikkavälinemalliston tuottamisen globaaleille markkinoille.

Lappset Group -konsernin vuoden 2018 liikevaihto nousi uusiin ennätyslukemiin20.3.2019 09:03:37 EETTiedote

Lappset Group -konsernin liikevaihto kasvoi voimakkaasti tilikaudella 2018. Konsernin liikevaihto nousi 63,5 miljoonaan euroon (50,8 MEUR vuonna 2017), kasvua 25 % edellisvuoteen verrattuna. Konsernin kaikki kolme liiketoimintadivisioonaa ylittivät myyntitavoitteensa. Konsernin liikevoitto tilikaudella 2018 oli 2,9 miljoonaa euroa, 4,5 % liikevaihdosta, (3,1 MEUR 2017). Liikevoiton pienentyminen johtui lähinnä henkilöstökustannusten noususta ja urakointiin liittyneistä kannattavuushaasteista. Konsernin omavaraisuusaste oli 56,1 %.

Lappset Group Oy vahvistaa teemapuisto-osaamistaan ostamalla osake-enemmistön Kuopiossa toimivasta Fantasia Works Oy:stä4.9.2018 09:10:29 EESTTiedote

Rovaniemellä toimiva perheyritys Lappset Group Oy vahvistaa teemapuistojen liiketoimintaan liittyvää osaamistaan ostamalla 51 prosenttia Kuopiossa toimivan Fantasia Works Oy:n osakekannasta. Osakekauppa kasvattaa Lappsetin teemoitettujen aktiviteettipuistojen liiketoiminnan Lappset Creativen osaamista ja kapasiteettia erityisesti suunnittelun sekä erikoistuotannon osalta. Kauppa solmittiin Kuopiossa 3. syyskuuta 2018. Osakekaupan hintaa ei julkisteta.

Lappsetille historiansa suurin teemapuistokauppa kansainvälisen Merlin Entertainmentsin kanssa3.5.2018 14:14:10 EESTTiedote

Rovaniemeläisen Lappset Group Oy:n teemapuistojen liiketoiminnasta vastaava Lappset Creative on solminut yhteistyösopimuksen kansainvälisen Merlin Entertainments -yrityksen kanssa teemapuistojen suunnittelusta ja toimittamisesta seuraavan puolentoista vuoden aikana. Kyseessä on Lappsetin historian suurin kauppa, jonka arvo nousee useisiin miljooniin euroihin. Kaupan tarkkaa arvoa ei julkisteta. Lappset Creative toimittaa Merlinille tarha- ja esikouluikäisille suunnattuja oppimista tukevia aktiviteettipuistoja Kiinaan ja Yhdysvaltoihin.

Lappset Group Oy laajentaa urheilukenttiin19.1.2018 10:15:13 EETTiedote

Lappset laajentaa toimintaansa urheilukenttäkokonaisuuksiin ja niiden elinkaaripalveluihin. Lappset Group Oy on ostanut Aaba Group Oy:n koko osakekannan ja jatkaa sen liiketoimintaa Lappset Liikuntapaikat Oy:nä. Lappset Liikuntapaikat Oy muodostaa Lappset-konsernin harraste- ja huippu-urheilun liiketoiminta-alueen ja keskittyy toimittamaan mm. laadukkaita tekonurmialustoja erilaisille urheilukentille. Niihin liittyvien elinkaaripalveluiden toteutuksesta vastaa PlayCare -palveluliiketoimintayksikkö.

Leikki nousee korkeuksiin – Lappset esittelee uuden arkkitehtonisen Cubic-malliston7.11.2017 14:02:29 EETTiedote

Rovaniemeläinen Lappset Group Oy nostaa leikkipaikkavälineiden muotoilun uusiin sfääreihin. Lappset esittelee arkkitehtonisen leikkikonseptin nimeltään Cubic Kölnissä 7.-11. marraskuuta pidettävillä kansainvälisillä FSB-messuilla. Cubic noudattelee muotoilussaan pelkistettyä skandinaavista muotokieltä. Malliston odotetaan nousevan julkisten puistojen uudeksi maamerkiksi.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme