Rakennusliitto ry

Rakentajat kokoontuvat liittokokoukseen Helsinkiin - Työtä ja turvaa!

Jaa

Rakennusliitto asettaa suuntaviitat toiminnalleen seuraavaksi neljäksi vuodeksi sekä valitsee liiton hallinnon ja johdon liiton 24. liittokokouksessa Helsingissä perjantaista alkaen. Kokous alkaa avajaisistunnolla Marina Congress Centerissä Helsingissä perjantaina 24.5. kello 12. SAK:n tervehdyksen kokoukselle tuo varapuheenjohtaja Matti Huutola. Kansainväliset tervehdykset esittävät rakentajien maailmanliiton BWI:n pääsihteeri Ambet Yuson ja rakentajien Euroopan federaation EFBWW:n pääsihteeri Sam Hägglund.

Katajanokalle kokoontuu 189 kokousedustajaa. Kokous jatkuu sunnuntaihin saakka, jolloin vuorossa ovat mm. liittokokousasiakirjan ja -aloitteiden hyväksyminen sekä henkilövalinnat.

Median edustajat ovat tervetulleita seuraamaan kokousta.

 

Rakennusliiton EU-seminaari

Suomen pian alkavan Eu-puheenjohtajuuden kunniaksi Rakennusliitto järjestää jo torstaina 23.5. kello 15 Marina Congress Centerin Nordea -salissa EU-aiheisen seminaarin. Seminaarissa esiintyvät EFBWW:n pääsihteeri Sam Hägglund, Rakennusliiton varapuheenjohtaja Kyösti Suokas, EU-asiantuntijat Anna Oksanen ja Kitta Kangas Valtioneuvoston kansliasta sekä SAK:n EU-asiantuntija Pia Björkbacka.

Puheenvuorot pidetään englanniksi, tulkkausta ei ole. Seminaari on avoin medialle, tervetuloa!

Lisätietoja kokouksesta ja seminaarista:

Viestintäpäällikkö Janne Mäkinen, janne.makinen@rakennusliitto.fi, 040 352 1161

Kokouksen asioita päivitetään kokoussivustolle kokouksen edetessä: https://liittokokous.rakennusliitto.net/

Sosiaalisessa mediassa #työtäjaturvaa ja #RLliittokokous

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Linkit

Tietoja julkaisijasta

Rakennusliitto ry
Rakennusliitto ry
Siltasaarenkatu 4
00530 HELSINKI

020 774 003 (puhelinvaihde)http://www.rakennusliitto.fi

 

 

 

 

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Rakennusliitto ry

Rakennusliitto kannattaa oikeudenmukaista työttömyysturvaa kaikille palkansaajille21.8.2020 12:32:40 EESTTiedote

Rakennusliitto tukee SAK:n tavoitteita ansiosidonnaisen työttömyysturvan kehittämiseksi. Kaikki palkansaajat tulee saada ansiosidonnaisen turvan piiriin. Vahva ja riittävän suuriin yksiköihin perustuva työttömyyskassajärjestelmä tarjoaa hyvän pohjan turvan kehittämiselle. Muutoksissa on varmistettava ansioturvan riittävä taso. Alimpia työttömyyspäivärahoja on korotettava ja karensseja on muutettava kohtuullisemmiksi.

Rakennusliitto: Karanteenia ei saa romuttaa7.5.2020 13:15:13 EESTTiedote

Hallitus päätti avata 14.5. alkaen työperäisen henkilöliikenteen Suomen ja Viron välillä. Talonrakennusteollisuus ry:n työperäiseen liikkumiseen liittyvä jäsenkirje 5.5. toteaa, että Suomeen tulevat ulkomaalaiset työntekijät voivat aloittaa työskentelyn välittömästi Suomeen paluun jälkeen. Karanteenissa oltaisiin vain työajan ulkopuolella. Tämän ohjeistuksen noudattaminen tarkoittaisi rakennusalalla käytännössä maahantulokaranteenin täydellistä ohittamista ja altistaa yhä useamman rakennusalan työntekijän virukselle.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme