Rud Pedersen Public Affairs

Ranskalainen CNTVRS osaksi Rud Pedersen Groupia

Jaa
Ranskalainen yhteiskuntasuhteisiin ja strategiseen viestintään keskittynyt konsultointiyritys CNTVRS [controverse] on liittynyt osaksi Rud Pedersen Groupia. Rud Pedersen on 11 Euroopan maassa toimiva vaikuttajaviestintään, yhteiskuntasuhteisiin ja strategiseen viestintään erikoistunut viestintäkonserni. Kaupan jälkeen CNTVRS on Rud Pedersen Groupin virallinen edustaja Ranskassa, ja se tarjoaa asiakkailleen täyden valikoiman konsernin palveluja.
Rud Pedersen Groupin toimitusjohtaja Morten Rud Pedersen ja CNTVRSin perustaja Caroline Marchetti ovat työskennelleet yhdessä jo useamman vuoden ajan.
Rud Pedersen Groupin toimitusjohtaja Morten Rud Pedersen ja CNTVRSin perustaja Caroline Marchetti ovat työskennelleet yhdessä jo useamman vuoden ajan.

Laajentuminen Ranskan markkinoille on jatkoa Rud Pedersen Groupin vauhdikkaasti alkaneelle vuodelle: viestintäkonserni on aiemmin tänä vuonna avannut toimiston Isossa-Britanniassa, Puolassa ja Latviassa. CNTRVSillä on nopean kasvun strategia ja vahvat näytöt vuodelta 2021. Konsultointiyritykset ovat jo työskennellyt yhteisissä asiakashankkeissa ja näkevät kumppanuuden perustana tulevalle kasvulle Euroopan markkinoilla.

”Ensimmäinen toimintavuotemme oli fantastinen, kiitos asiakkaidemme luottamuksen ja tiimimme poikkeuksellisen lujan sitoutumisen. Kumppanuus Rud Pedersen Groupin kanssa tarjoaa meille pääsyn yhteen nopeimmin kasvavista ja arvostetuimmista yhteiskunnalliseen neuvonantoon ja vaikuttajaviestintään keskittyneistä verkostoista Euroopassa. Rud Pedersen Groupin laajentuminen viimeisten viiden vuoden aikana on ollut merkittävää, ja nyt myös CNTVRS voi hyödyntää konsernin vauhdikkaasti kasvavaa verkostoa vastaamaan entistä paremmin nykyisten ja potentiaalisten asiakkaidensa tarpeita ja odotuksia Ranskan ulkopuolella", toteaa CNTVRSin perustaja Caroline Marchetti.

”Sopimus CNTVRSin kanssa on tärkeä askel yrityksemme kehityksessä. Olemme nyt läsnä monilla Euroopan päämarkkinoilla kuten Berliinissä, Brysselissä, Lontoossa, Varsovassa ja nyt myös Pariisissa, samalla kun jatkamme laajentumistamme Itä-Euroopassa ja Pohjoismaissa. Kasvumme perustuu pitkän aikavälin investointiin, jolla pyrimme vastaamaan asiakkaidemme tarpeisiin. Näemme kasvavaa kysyntää yhdenmukaisille ja tehokkaille ratkaisuille kaikkialla Euroopassa. Nykymarkkinoilla ei riitä, että meillä on paikallinen tiimi eri maissa, vaan meidän on tarjottava yhdenmukainen linja ja löydettävä parhaat ideat käsillä olevien ongelmien ratkaisemiseksi. Caroline Marchetti ja hänen tiiminsä ovat erinomainen kumppani tähän”, lisää Rud Pedersen Groupin perustaja ja toimitusjohtaja Morten Rud Pedersen

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Lisätietoja:


Susanna Korpivaara, toimitusjohtaja, Rud Pedersen Public Affairs Suomi
susanna.korpivaara@rudpedersen.com
+358 400 322 432

Kuvat

Rud Pedersen Groupin toimitusjohtaja Morten Rud Pedersen ja CNTVRSin perustaja Caroline Marchetti ovat työskennelleet yhdessä jo useamman vuoden ajan.
Rud Pedersen Groupin toimitusjohtaja Morten Rud Pedersen ja CNTVRSin perustaja Caroline Marchetti ovat työskennelleet yhdessä jo useamman vuoden ajan.
Lataa

Tietoja julkaisijasta

Rud Pedersen Public Affairs
Annankatu 12 A 17
00120 Helsinki

https://www.rudpedersen.com/

CNTVRS 

CNTRVS [controverse] on kasvava data-analyysiin ja viestintästrategioihin erikoistunut konsultointiyritys. Sen perusti Caroline Marchetti Pariisissa vuonna 2020. Yhtiö työllistää kymmenen henkilöä, ja sillä on laaja kansainvälinen ja ranskalainen ​​asiakaskunta.

Rud Pedersen Group

Rud Pedersen Group on yksi Euroopan suurimmista PA- ja PR-toimistoryhmistä Euroopassa. Sillä on yli 400 työntekijää 11 maassa. Konsernin brändeihin kuuluvat Rud Pedersen Public Affairs, King Street Communications, Welcom, RP People, Fabula (Liettua) ja Vilands Communications (Latvia). Rud Pedersen Group on tarjonnut vuodesta 2003 lähtien asiakkailleen laadukkaita ratkaisuja ja luovuutta liiketoiminnan haasteiden ratkaisemiseksi ja tavoitteiden saavuttamiseksi. Meillä on asiakkaanamme yhteensä yli 500 yritystä tai -organisaatiota. Omien toimistojemme lisäksi työskentelemme tiiviisti valikoitujen kumppanien kanssa tärkeimmillä markkinoilla kaikkialla EU:ssa.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Rud Pedersen Public Affairs

Siltojen rakentamista Ukrainan ja Euroopan välille: Rud Pedersen Group avaa toimiston Kiovaan25.4.2023 11:44:45 EEST | Tiedote

Rud Pedersen Group avaa toimiston Ukrainan Kiovaan. Toimisto on uusin lisä Euroopan johtavan yhteiskuntapoliittiseen vaikuttamisen ja viestintään erikoistuneen konsernin toimistoverkostossa. Uusi toimisto toimii paikallisena ja luotettavana kumppanina yrityksille, instituutioille ja organisaatioille, jotka haluavat tehdä yhteistyötä ja kehittää liiketoimintaansa Ukrainassa. Uuden toimiston myötä Rud Pedersen Group toimii sillanrakentajana ja haluaa edistää integroitunutta Eurooppaa, jossa Ukrainalla on tärkeä rooli.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme