Suur-Seudun Osuuskauppa SSO

Rantajamit 2020 perutaan ja 30-vuotista taivalta juhlitaan kesällä 2021

Jaa

Rantajamit on perinteikäs jo 29 kertaa järjestetty kaupunkifestivaali, joka on vakiinnuttanut paikkansa osana suomalaista ja lohjalaista kulttuuria. Rantajamit on kesän odotetuimpia tapahtumia Länsi-Uudenmaan alueella.

Haluamme toimia vastuullisesti. Rantajamit on tuhansia ihmisiä keräävä tapahtuma ja nyt tällaiseen kokoontumiseen liittyy riskejä. Tapahtuma kokoaa juhlaväkeä yhteen ympäri Suomen aikana, jolloin maailma ei välttämättä ole vielä päässyt pandemiasta eroon, sillä sen päättymistä on tällä hetkellä vaikea ellei jopa mahdoton ennustaa. Siksi turvallisimmalta ratkaisulta tuntui siirtää tapahtumaa vuodella eteenpäin.

Jos vielä pitkittäisimme päätöstä, tulee tapahtumalle peruutuskuluja, jotka tässä tilanteessa haluamme varata muun ravintolatoimintamme elvyttämiseen, kun se on taas mahdollista. Haluamme varmistaa, että meidän ravintola-alamme ammattilaiset pääsevät jatkamaan töitänsä kriisin jälkeenkin. 

Tapahtumaa vuosien ajan luotsannut ydintiimi on päätöksestä surullinen, mutta painottaa yleisön, artistien ja tapahtuman toteuttavan tiimin turvallisuuden sekä terveyden olevan yhden kesän festivaalien sijasta tärkeämpiä.

Ennakkolipun ostaneet voivat käyttää lippunsa sellaisena ensi vuoden tapahtumassa tai palauttaa sen 31. toukokuuta mennessä Tiketin ohjeiden mukaisesti https://www.tiketti.fi/info/palauttaminen, jolloin lipunhinnan saa takaisin. Ensi vuoden tapahtuma järjestetään 8-10.7.2021.

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Lisätiedot: Elina Pakkanen, asiakkuuspäällikkö monitoimiravintolat ja tapahtumat, +358 44 770 5400

Kuvat

Linkit

Tietoja julkaisijasta

Suur-Seudun Osuuskauppa SSO
Suur-Seudun Osuuskauppa SSO
Prismantie 2
24800 Halikko

07530301000http://www.sso.fi

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Suur-Seudun Osuuskauppa SSO

Aukiolorajoitukset eivät koske tiellä liikkujia – SSO:n ABC:t ja liikennemyymälät palasivat täyden palvelun taukopaikoiksi21.4.2021 12:21:08 EEST | Tiedote

Ravintolasulun päättyessä SSO:n liikennemyymälät avasivat koko palvelukirjonsa asiakkaiden käyttöön. Olennaisin muutos sulkuaikaan on ravintolasalien aukeamisen sallima ruokailu ja tauon viettäminen sisätiloissa. Alueelliset rajoitukset vaikuttavat asiakaspaikkojen määrään, mutta ne eivät säätele liikennemyymälöiden aukioloaikoja, kuten perinteisissä ruokaravintoloissa. Asiakkaiden ja henkilökunnan turvallisuudesta huolehditaan edelleen monin tavoin.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme