Vaasan kaupunki - Vasa stad

Rantala ja Milonoff tähdittävät Lähe käveleen -tapahtumaa

Jaa

Vaasa-opistolla järjestetään lauantaina 23.3. klo 11-16 kaikille avoin ja maksuton Lähe käveleen –tapahtuma. Tapahtuman tähtivieraat, Madventures-ohjelmasta tutut Riku Rantala ja Tuomas ”Tunna” Milonoff pohtivat aloituspuheenvuorossaan, miksi emme saa itseämme liikkeelle.

Tutkija Minna Aittasalo tarjoilee tietoa kävelyn terveysvaikutuksista ja professori Tommi Lehtonen kävelyn filosofiasta. Vaasan kävelyklubin edustajat esittelevät yleisesti kävelyharrastusta sekä paikallisia kävelyreittejä ja -tapahtumia.

Tapahtumatorilla on klo 11-16 välillä mahdollisuus muun muassa tehdä maksutta kehonkoostumusmittauksia sekä tutustua paikallisiin liikuntapalveluihin ja -yhdistyksiin.

Tapahtuman lisäksi viikoilla 12 ja 13 järjestetään useita erilaisia opastettuja kävelyjä eri puolilla Vaasaa.

Tapahtuman järjestävät yhteistyössä Vaasan kaupunki, Visit Vaasa ja Vaasan kävelyklubi ry.

Ohjelma klo 12-15.30

  • klo 12: Riku Rantala ja Tuomas Milonoff: Miksi emme saa itseämme liikkeelle?
  • klo 13: tutkija ja terveystieteiden tohtori Minna Aittasalo, UKK-instituutti: Tietoa kävelyn terveysvaikutuksista
  • klo 14: tauko, mahdollisuus tutustua tapahtumatorin tarjontaan
  • klo 14.30: professori Tommi Lehtonen: Kävelyn filosofia
  • klo: 15: Paikalliset mahdollisuudet kävelyharrastukseen, muun muassa reitit, tapahtumat ja tilaisuudet. Vaasan kaupunki ja Vaasan Kävelyklubi ry

Yhteyshenkilöt

johtava rehtori Sannasirkku Autio, Vaasan kaupungin opistot, puh. 0400 299 826, sannasirkku.autio@vaasa.fi
Helena Kyröläinen, Vaasan Kävelyklubi ry, puh. 040 736 1238

Kuvat

Linkit

Tietoja julkaisijasta

Vaasan kaupunki - Vasa stad
Vaasan kaupunki - Vasa stad
PL / PB 3
65101 Vaasa

+358 6 325 1111http://www.vaasa.fi

Vaasan kaupunki

Aina aurinkoinen Vaasa on Pohjolan energiapääkaupunki, jossa yhdistyvät innovatiivisuus, teknologia, laadukkaat palvelut, monipuolinen koulutus- ja kulttuuritarjonta sekä energinen meininki.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Vaasan kaupunki - Vasa stad

Hotellkedjan Odyssey Hotel Groups etablering i Wasa Station förstärker stadens dragningskraft och internationella karaktär12.9.2019 11:49:58 EESTTiedote

YIT och den holländska hotellkedjan Odyssey Hotel Group offentliggjorde ett föravtal om hyrning av Wasa Stations lokaler för hotellanvändning. Den internationella kedjan har flera hotell och varumärken i Europa, USA och Asien. Varumärket för det kommande hotellet i Wasa Station publiceras senare. Föravtalet mellan YIT och Odysseys är ur stadens synvinkel ett betydande framsteg med tanke på projektets framskridande och genomförande.

Hotelliketju Odyssey Hotel Groupin sijoittuminen Wasa Stationiin vahvistaa kaupungin vetovoimaa ja kansainvälisyyttä12.9.2019 11:49:40 EESTTiedote

YIT:n ja hollantilainen hotelliketju Odyssey Hotel Group julkistivat esisopimuksen Wasa Stationin tilojen vuokrauksesta hotellikäyttöön. Kansainvälisellä ketjulla on useita hotelleja ja brändejä Euroopassa, Yhdysvalloissa ja Aasiassa. Wasa Stationiin tulevan hotellin brändi julkistetaan myöhemmin. Esisopimus YIT:n ja Odysseyn välillä on kaupungin näkökulmasta merkittävä edistysaskel hankkeen etenemisen ja toteuttamisen kannalta.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme