Veken Kaluste Oy

Ranualaiset Veken Kaluste Oy ja ASWood Oy yhdistävät osaamistaan

Jaa

Ranualaiset kasvuyritykset Veken Kaluste Oy ja ASWood Oy yhdistävät osaamistaan sekä vahvistavat valmiuksia tehokkaalle ja modernille huonekalujen valmistukselle. Samalla ASWoodin liimalevy ja puukomponentti liiketoiminnan kasvua vahvistetaan ja kehitetään entisestään.

Veken Kaluste Oy ja ASWood Oy yhdistävät osaamistaan.
Veken Kaluste Oy ja ASWood Oy yhdistävät osaamistaan.

Veken Kaluste Oy on ostanut 1.9.2021 ASWood Oy:n osakekannasta 44%:n osuuden. Samalla yritykset ovat  sopineet optiosta Veken Kaluste Oy:n omistusosuuden kasvattamisesta tulevina vuosina.

- Kyseessä on strateginen yritysosto, jolla vahvistetaan Veken kykyä luoda ja valmistaa oman malliston tuotteita pohjoisen männystä. Samalla pystymme luomaan Pohjois-Suomeen uusia työpaikkoja sekä investointeja, Veken toimitusjohtaja Markus Ranua kertoo.

- ASWoodin liiketoiminnan laajentamisella huonekaluvalmistukseen puolestaan kasvatetaan puun jalostusarvoa sekä  luodaan liimalevy  ja komponentti -liiketoiminnan rinnalle uusi vahva liiketoiminta-alue, ASWoodin toimitusjohtaja Antti Sarajärvi kertoo. 

Järjestely ei vaikuta yritysten henkilöstöön, mutta se tuo mahdollisuuden kehittää eri työtehtävien välistä työnkiertoa sekä osaamisen joustavaa hyödyntämistä yritysten välillä. 

- Yhteistyön käynnistyessä ja huonekaluvalmistuksen käynnistyttyä rekrytointitarpeita tulee olemaan, Markus Ranua ja Antti Sarajärvi avaavat. 

Veke yrityksenä:

veke.fi

Ranualainen perheyritys

Perustettu: 1993

Liikevaihto: 23,4 milj. € 

Työntekijämäärä: 122+Lisätietoja
Markus Ranua, Veken toimitusjohtaja

markus.ranua@veke.fi

045 631 3045

ASWood  yrityksenä:

aswood.fi

Ranualainen perheyritys

Perustettu: 2015

Liikevaihto: 1,3 milj. €

Työntekijämäärä: 10Lisätietoja
Antti Sarajärvi, ASWoodin toimitusjohtaja

antti.sarajarvi@aswood.fi

040 7498610

Kuvia 

Täältä tiedotteeseen liittyviä kuvia

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Kuvat

Veken Kaluste Oy ja ASWood Oy yhdistävät osaamistaan.
Veken Kaluste Oy ja ASWood Oy yhdistävät osaamistaan.
Lataa

Linkit

Tietoja julkaisijasta

Veken Kaluste Oy
Veken Kaluste Oy
Urakantie 5
97700 Ranua

http://www.veke.fi

Veke | Veken Kaluste Oy on Ranualta, Pohjois-Suomesta ponnistava perheyritys, joka on nuorekas, aktiivinen ja voimakkaasti kasvava huonekalujen vähittäiskauppa.  Myymälämme ovat Rovaniemellä, Oulussa ja Vantaalla. Veke.fi -verkkokauppa toimii koko Suomessa ja on yksi suurimmista suomalaisista sisustus- ja huonekalualan verkkokaupoista.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Veken Kaluste Oy

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme